Yang disayangi

Sunday, February 7, 2016

Praktikal Di Twin Tower Petronas Kuala Lumpur

..................................................................................................................................




CERITA SEBELUM INTERNSHIP 

Teringat bila Ainasuha Akhree hari hari suruh cuba apply PETRONAS tapi I just ignore her. Niat hati nak intern dekat pahang, dekat dengan rumah, jimat kos jimat tu jimat ni. Tapi bila rezeki dah dekat PETRONAS, maka dekat situ jugakla jawabnya. Terdetik hati nak apply PETRONAS bila sorang stranger ni komen dekat status, "why not apply je PETRONAS, mana tahu rezeki u memang dekat situ". Ayat yang sama macam ainasuha cakap. Tapi terkesan. Last minit apply gak PETRONAS, terdetik dekat hati rasa susah nak dapat. Tak sampai 2 minggu dapat confirmation intern dekat PETRONAS lepas ada lah sikit dorang view contoh2 projet relate tu my kos. Rezeki disitu alhamdulillah. Thanks to my senior,Faiz Farhan yang banyak membantu dari awal sampai akhir hihi. Hai aina, tak sangka sebilik, serumah



tongue emoticon