Yang disayangi

Saturday, May 8, 2010

kegalakan melanda...

apabila kegediXXkan berlaku pada bdaQ2 klas Aku..
bginilaa jdinyeerr...
(^^)

::minah2 sengt sedunia::

ank2ku...
hahahaha...

artis2 tarian doo!!!

huh!!

kesangapan nk cium bunge taik ayam...


so....
pde owg2 kt luar..
dont try dis at home!!!!!!!!!!
(ii)



dont try dis at home kay!!!!!!!!!!

Friday, May 7, 2010

keja kusus autocad2 (LK)

ni kje kusus Lk yg k2..mgu ni ckgu noriah mody jeepp..ktowng xbrni nk bsore sgt..t mrah lax...mumy Lk ktorg ney...aduyaii....bak kate pepetah mmbe2 ak..
'cikgu piodd kott'.
pndai2 jep diowng niee...pe2 pon ktowg nk rsult terbaek 4 Lk..aminn


mke seposen jeeepp..
ahhahaa..~~
enjoy2....
bezz siot wt nyh....
.
bodaq2 Lk..
of cos laa spm ktowng trget A 'LK'
insyaallah...
khusyuknyeee diowng ni wt...
ayyookkk!!!
mke2 bwu dpt rsult LK p2..
hahhaa....
gurl major dpt a....
termasuk aqu
alhamdullilah..
haaa...
ni cntoh terbek keja kusus....
spew yg wat???
atek kew???
aduiii
..(^^)


Thursday, May 6, 2010

tutorial buang word verification dalam belog ..;))

Assalamualaikum....




kali ni nak ajar bagi sesiapa yang masih tak tahu. 'WORD VERIFICATION'


word verification ni biasanya berlaku pada pengguna baru blogger, tapi tak jugak sebab blogger yang dah berabad berbelog pun masih tak perasan word verification masih wujud di blog mereka. tapi mungkin ada sesetengah suka pasang word verification, bak kata mereka 'jaga keselamatan blog , hehe :)


korang tahu tak apa menda  word verification tu??


ni contohnya
::
::
::



agak-agak belog korang ada tak??
kalau korang kompius..
jom check sama ada ke tak..;)

klik pic tuk tumbesaran k..;DD

setting>>comment




ok..pastu scroll ke bawah cari macam yang bawah ni


pilih::NO 


k..da siap...(^^)


dengan cara ni..belog korang mudah orang nak mengomen..




hikhikhikihikkk ~ ketawa sengal