Yang disayangi

Saturday, December 18, 2010

Lk!!last exm~~

assalamualaikum..
sat lagi aku nak balek ostel da..
isnin ney ad exam Lk(lukisan kejuruteraan)..
yeeZZ!!
pas tuh ak merdeka...
alhamdullillah....
tunggula wahai asramaku..
sat lagi aku blek..

papai my blog...!!






Thursday, December 16, 2010

kesan makan ubat overdoss!!

aku paparkan gmbar2 nih bukan nak aibkan sesiape..juz untuk beri pengajaran sesiape yang skew makan ubat overdoss..gambar nih aku amek dari smbody..so ak xtw sangat kisah budak nih..juz taw gtu2 je..yag aku taw si dia makan ubat nih sebab terlampau tension hingga sanggup makan ubat kononnye dapat menenangkan dirinye..tapi laen yang jadinye...mayatnye dijumpai selepas beberapa hari die meninggal sebab xde orang yang perasan kematiannye..itulah padah makan sampai boley membawa maut..so korng2 sume yang ske makan ubat tuh janganlah sampai terover..nak kew jadi camni..nauzubillah...~~jadikannye pengajaran untuk diri kite...



                                    p/s~ubat bukan sedap..heeeee..;))


memory~~~~

jejaka idaman sedunia...ehhehehe..nie sume budak batch aku...apelahh kowng wat skunk nih ea...aduayii...mizz u all!!





kelas mlm ngn ckgu khiza...lteyla...2 amek ksempatan g posing2..ahhahha..kan ad yg terkezut....tme ni ujan lebat kt lua...kan bes dapat tdo kt ostell...tp xksh..sume da berlalu..yg penting pas nih K.A.M.I bukan lagi budak sekolah.....


iddiyanna::pantang tgok cmera!!nk pose cumey jepp...
ain n suhadak:hahaha..if diorang bergambar abes cover n mngode lar jwbnyee...
nita::haa..!yang sowng nie mudah sangat wat muke seposen gitu..mke terkezutlaa..aduyaii..sabaor ye nieta..patik memohon ampun!!!






BAJU KELAS......
sob2..if ingat memory macamane terciptanyer bju nih memang tragis laaa...memang ak xley lpe..ea r ad yg xnk bju warne ni ade yang nk ad yang xnk n ade yang nk..haaaaa..kan de keling jadinyerr...tapi selepas discus molek2 akhirnye tercipta jugak bju nih...walopun  simple but nice...ni bahgian belakng xtgok agi bhagian depan..soo sweett..


niee...geng ske bergambar!!!!!!sume pasan cumey..mujur akuh xde....ahahhahhahaha....di bergambar depan cermin...tuu yang nmpak cam something wrong je pixcha nihh!!!tme nih kt ostel..soknye exam spm BM!!ahhaha..sweet memory..~~

Monday, December 13, 2010

luv u all~super junior!!



yaww!!!
spe xknal ngn super junior???
ak nk seqeh kepale die!!!!
my fbret band!!!!!!

``SUPER JUNIOR:M!!!!``


So sweettt!!!if ak ad kt stu..
huh!!
mcm sakai jgk leerr!!!

gurl generation vs super junior!!!




dis Ryeowook n shindong!!
ryeowook yg kiri n shindong yg pkai spek mta!!
ryeowook!!
luv u bangt seh!!!




ryeowook!!!luv u so much!!
dam!!ur voice like buterfly!!!
very sweet!!!