Yang disayangi

Sunday, January 2, 2011

bila dah famous begini pulak jadinya..;(

assalamualaikumm....
arini xtaw nak wat ape...so seperti biase amni melaksanakan aktiviti blogwalking...sje jalan bace entri orang...amni nie suke mengumen..ahahhah..::


aktiviti seperti biase la aku gi laaa jalan2 smbil menari nari kat blog orang...
tapi arinie aku banyak bce post tentang bakal tunang 
khairul fahmi che mat(si keeper malaysia)...





ape sebenarnye dah berlaku???


begini lah yang aku paham:::::
mungkin suda ramai yang tahu..tapi xpe la..cternye bile si khairul fahmi nie da jadi glemer...konfem2 la yang rapat dengan die dapat tempias...mungkin ade yang jeoulos kt si bakal tunang die nie...bakal tunang die nme  elia  biase lah lumrah manusia xboley tengok orang lebeh sket mulela nak buat onar....nie contoh  onar yang melanda facebook..




:::klik disini tuk tumbesaran:::


kesian si  elia nie...jadi mangsa...bukan die mntak jadi popular ponn...orang terlebeh sket mle nak reka cerita xbaek...nie ke manusia????cbe anda yang berada di tempat die..ape anda rasa....naseb la baek si elia ni jnis penyabar...bertuah fahmi..;




nie laen plak cerita nye....cerita si keeper plak


aku grab pix nie dr owner:elia


bila dah glemer si keeper nie..mulalah jadi tumpuan ramai...so ramailah cube ambik kesempatan 'membuat fb palsu' si fahmi nii..!!!ade ke ptot??ish3...


antara fb fahmi yang palsu::~
1-klik sini!!
2-klik sini!!
3-klik sini!!


xpatot betol laa....nasib baekla si elia ni cerdik IT...sume nih die yang sebarkan tentang kepalsuan fb fahmi...yang sebetulnye yang ni  fb fahmi...tapi fb die da padat,so die tbuhkan fanclub yang ni fanclub fahmi....(dikelolakan oleh mereka berdua..)bgus3...


oke...amni malas dah nak menaip...jari dah kejang...(amni memang pemalas sket!!)
hahahaha..enjoy reading;))))


p/s.~susah ye jadi glemer ni..aduyai..;(

3 comments:

The Bee And The White Roses said...

biasalah..Orang dengki bila dah glamour.seronok agaknya bila dah mainkan orang..=(

Wana De'Amor said...

hahaha...klaka jek fb dengki2 tuh...mcm la si fahmi tu nak dorang! perasan lebey! dah sah2 hati busuk! takde pape lagi dah buat page camtu! manusia cmtu la yg suka mrosakkan hbungan org n rumahtangga org! sah2 jalang~ hahah...

Bit Zamri said...

susah betol, ramai jeles..
xley tgk org lain senang.. :)