Yang disayangi

Thursday, January 13, 2011

semua orang dah bosan jenguk blog amny???

assalamualaikum........
hari ni seperti biasa amni menjalani aktiviti blogwalking...
malas betol nak update blog...amny dah start bosan dengan blog amni ni..hahaha
orang pon agak~agak dah borink dengan blog amni..hahahahah...
hujung minggu ni plan nak pergi town kuantan...nak tengok wayang cerita KHURAFAT...tak sabarnya..


amni tak tahu nak taip apa dah..*very short entry???*


eemm..... actually, amny rindu sangat membe2 sekolah dulu...bowink stay rumah...bulan berapa ye dapat result spm??tak sabar tunggu nak jumpa u all...heheh,,
miss u all!!!





2 comments:

apezs shah said...

salam

ish3 sabar ye... nanti dpt la jumpa derang hehe.. wah nak tgk khurafat jugalaa.. hehe...



apezs follow here.

Atika Natasha said...

huhu..ade time b0ring,ade time aktif..lumrah bl0gging tuh..huhu..takpe,xde msalah pun kal0 kite nak take time utk update..kal0 bw pun dah 0k sgt dah tu..=)