Yang disayangi

Saturday, January 15, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


assalamualaikum......
ahahaiii....hari ini amni join contest yang dianjurkan oleh si gadis bermata coklat
JOM REBUT RM100...!!

nak join jugak???


amni tengok je contest ni..amni tanpa ragu~ragu terus nak join...macam best je...jom la kita join contest nie beramai~ramai..ahhahah..(^_______^)


*BERTANDING SECARA SIHAT*

oke!
skunk nak bagitahu syaratnya...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni SI GADIS BERMATA COKLAT!

2.letakkan banner contest kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog beliau.(SI GADIS BERMATA COKLAT !)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?
*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang saya nak pergi honeymoon..(^___^)

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
senang kan??


jom tengok pix hitam puteh yang amni join nii..
::
::
::
::
::
::
::


saya mau shoping kalau saya menang!!
(^_____^)




so,now amni nak tag kawan2 amni untuk join contest nii...
ahhahaha..siape yer yang bertuah 2??


1~kerusi bangku


2~wanie harun


3~apezs shah


4~atika natasha


5~pembawa_wacana


::end::

3 comments:

.:rizaL:. said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

jom join?

Kerusi Bangku said...

wah..sy ditag..hehehehe

siti fatimah said...

ala comel nya gambar :)hee
tengs join ya dear ! good luck ye :)