Yang disayangi

Thursday, January 27, 2011

gila kew??

Assalamualaikum....
semalam amni bukak friendster amni!!!!!
fuhh memang berdebu.......lama sangat tak bukaknya...tapi amni terkejot sangat sebab ade sorang awex nihh add amni..tapi pix2 dia memang!!fuuHH!!!

jom tengok!!!
::
::
::

maaf..amni kaburkan...nak tengok carilah sendiri...
yang amni peliknya..apa motif dia ambil gambar macam tu???nak tarik perhatian ramai kew??memang terbuka sangat lahh tuh....

hope korang jangan lah buat macamtu..hahahaha
guraw jep...~~~

27 comments:

miss shark said...

hehehe..tergugat iman aq weyh..ko ni amni, jgn kwn ngn this gurl lah..

amny.. said...

ahh....

aku da ter 'apprve'

agpon ak bkn cre ngt fs..

da berabuk daaa.....

skg kan msim fb

miss shark said...

cehh..dlu ta de fb ko statik je ngn fs..err..aq da dlete account fs aq~

amny.. said...

ad aku tye ko da dletee???

ahhahahahahahaha....

miss shark said...

kuang ajo ko amni !!!heheheeh

amny.. said...

ko kan yg jd ckgu aku...

ko yg kuang mgjar aku...

hahahahha...

peace(^^)//

miss shark said...

ciss..ko lah senior aq..ahakz..

miss shark said...

ciss..ko lah senior aq..ahakz..

amny.. said...

byklaaa senior ko.....:P

Imran nyambek said...

alaaa....nape censored.sedey nih

x3,dayana said...

aritu kt fb lg kelakar, ad bdak 15 thun tye cmne nk tgk blue kt youtube sbb kgkwn die kte best, ish3

Encik Suami said...

Haiyo..gambar tue.
Subhanallah.

miss.fieza said...

tu namenye ta de iman
hee

mintak dijauhkan ...

aKu,diA dAN kAmu~ said...

mmg ade pon oorg camtu..agaknye sbb die xtau nak tunjuk kat sape2 kot amny..dat why la die publish kat sume org..

amny.. said...

@Imran nyambek ...

hang xmudoh bab2 nie yee...

huhhuhu....

amny.. said...

@x3,dayana ...

budak2 zaman sekarang xmcm dulu dahh...

mkin mnjdi2 perangai...

amny.. said...

@Encik Suami...

uhhhuuh....

amny.. said...

@miss.fieza ...

mmg xde~!
body nk taja kt org..
tah mnde dpt...

seronok kew wat gtu??..
jom3 test...

hahaha..grw jep.

amny.. said...

@ aKu,diA dAN kAmu~ ..

nak trik perhatian lelaki r tuh..

huuhhuh(^^)

aKu,diA dAN kAmu~ said...

sgt kene delete itu org..bahye!!

Ieqa Swetluv said...

Orang Melayu ke ni?? Astaghfirullah~~

amny.. said...

@Ieqa swetluv...

melayu law xsilap...

~♥ Mawar ♥~ said...

Dah takde keje nak buat jadi lagu tu..hm, dunia sekarang..pompuan sekarang semakin hilang martabat dirinya.. kalo tak pk diri sendiri, pk la maruah mereka yg mengandungkan dia 9 bulan tuh.. atoiii -_-"

amny.. said...

mnusia skg da hilang pedoman idop...

fikir seronok jepp...

amny.. said...

@miss sharkshark bsuk!!

NoRMa aZurA iSMaiL said...

ader jugak yang wat gitu...masalah tol kan...

takut..

urhm, saya ader tag awak untuk join contest pic hitam putih paling cool..

nak join boleh la..

r-5 said...

ish xalu nye pompuan tu! hahaha. astaghfirullah nasib baik lah dikaburkan klu x yg bernama lelaki ni lagilah tergugat iman. huk3