Yang disayangi

Tuesday, January 18, 2011

hati dah panas!!!

Assalamualaikum....
hari ini amny nak cerita sikit kisah panas amni...amni tengah bengang sangat nii..niat tak nak pon memalukan sesiapa,tetapi dah tahap keterlaluan...!!sape tak marah...

amni harap sangat korang semua bantu amni..



amni sebenarnya tak suka bergaduh dengan sesiapa pon..tapi bila dah tahap marah melampau..amni buat je apa yang amni nak buat


3minggu lepas amni kenal dengan sorang mamat nie..kenal melalui member~[aina]..mamat nie dia nak kawan dengan amni..amni layan je r..bab niat die nak kawan..amni tak kisah..ikot mood amni nak layan..law malas amni langsung tak layan...amni penah bagi alasan 'xdek kedit' kat mamat tuh..tapi die plak pegi topup..padahal amni ada je kedit[sebenarnya amni malas giler layan orang tak kenal nie..puas amni tolak supaya jangan tpup kan..tapi die beria2 nak contact amni...


*amni bukan mata duitan okeh!!!*


k,,harini amni dapat 1 mesej facebook dari sorang gurl nihhh..tibe-tiba main terjah je amni..dah laa marah amni...amni memang pending[xphm]....'nape die nie???tbe2 je '..then baru amni paham..rupa-rupanya dia ni awex si mamat tadi..amni cakap baik2 je..tapi die marah-marah..amni pon dah jadi naek hangin laahhh..


jom view ni
[klik gambar untuk tumbesaran]





amni bila dah marah susah nak mengalah..
die dengan ego die dan amni dengan ego amni...yang paling amni marah bila die mengata amni nak umpan pakwe die..ada ke patot..


amni tak reti bab2 camni..
perlu kew amni mengalah????


korang sebagai kawan2 amni...bantu lah amniiii





thanx to u all...(^____________^)

18 comments:

miss shark said...

sabor je r..

miss shark said...

spe pompuan uw?interesting 2 know her...

diawania said...

gile ke pompuan uh . nape gtuh amni . sewel ??? aku plak mental

diawania said...

kahkahkah . muke cm pe tah . pelik aku . awek dye pon sewel

Kerusi Bangku said...

amni..oit..xper lar..sabar jer..x yh dilayan sngt org mcm tu..kalu dilayan,lagi tu lar dia naek muak..huhuhuhu..
kite biar jer aper yg dia nak kate..kite jgak yg dpt pahala kn...

mexidi fatima said...

ceh xde hensem benor pkwe dia tu. dia nk marah org len, tp pakwe sendiri yang gatal. hadoii...kalo xpandai jaga, mmg la bf carik len, betol x?!! huhu...

nida husna said...

halamak,, kite pon ade geram org ni,,
pepon sabo ea ;)

qeen said...

geram gile ngn org tu. hesh!
bawak b'saba ehh
follow awk da:D
jenguk2 la kite:)

Hanna said...

1st of all,tq bab follow hanna.

ermm..hanna pun sokong pe kerusi bangku ckp tu.

geram tu mmg geram kan.

hanna pun penah jer kene mcm amni kene nieh.

Tapi kes hanna ok sket lar.last2 dia mnx mf blk.

x ske kan org yg terjah x tentu hala?

dulu2 msa hanna couple (msa stdy la..) ada gak sorg gurl tu mcm close jer ngan pkwe hanna. so hanna tnya jer baik2..Tak der nak terjah2 bagai..

pedulikan jer org cam diorg bdua tu.

yg prmpnnye senget, sb terjeh2 org.
yg llkinye gatal..

sory,pjg lak bebel kan...huhu...

amira afiqah bt mohd yusof said...

huh.sian amni ;(
sabar jela k?
x yah layan r dia tu..

Cazari said...

x yah layah la..
biarkan dia dgn kebodoan dia

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

dy tu mmg base nates tol....
$&$^&%* ar pompuan gtuh...haha..nway~xsalah xtkot k amni...ko better dari dy...aku xngumpat..haha...cume aku ksian kat pompuan tuh..haha...desperate la tuh! welk same dy...nates3!!!

siti fatimah said...

jangan layan !

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

sabar yek..btw..nak kecoh ape kes minah tu..mcmlah pwe dia hensem..blueeekk...hahah jahatnye jari sy menaip...

amny.. said...

thnx...
(^________________^)

UYC Group said...

apakah mamat itu..malu kn laki je.. >.<"

amny.. said...

hahahaha...

thu xpe....

teruja lak umar yg komen...
(org yg sllu amni terjah setiap hari)

\\(^_^)//

Shazana Adanan said...

kalau jenis yg panas baran mcm saya, saya maki je.. kalau jenis yang tak nak cari gaduh, wat tak tau je. ckp kat dia,
"kau yang rugi, terhegeh2 kat orang yang dah tak nak kat kau"

betul tak?
eh2 saya pulak yang emo!
hehe saya tak boleh gaduh-gaduh ni. panas! :P