Yang disayangi

Sunday, January 30, 2011

rokok punya pasal!!

Assalamualaikum....
hari ni amni nak cerita sikit lelaki yang harus perempuan reject!!

wajib!!takde harus tapi wajib!!

thanks to miss shark :DD
ko bagi idea nak menaip hari ni..

okeh!!bebalik pada tajuk ni,amni nak cerita seorang mamat yang memang anti perempuan..memang benci tahap maximum lah..puncanya nak mempertahankan ROKOK!!ape kes??jom tengok ni..



lelaki macamni ke menjadi pilihan wanita?????

sesiapa ada!!tolong reject awal law memang dia tak boleh berubah!!

::to all boys:::
tolonglah jangan memalukan kaum adam sendiri!!!

9 comments:

r-5 said...

hahahaha. ade terbace miss shark and amni bincang pasal laki2 jaat ni. huhu. btol ape2 pon semoga kita dapat pengajaran dr post ini yerp. thumbs up utk amni and miss shark! hehe

FaizFizy39 said...

Haha. Kalau lelaki kene berubah sebab perempuan. Perempuan pon kene berubah sebab lelaki. Masing2 ada kelemaha. P/S: FFR x penah hisap rokok pon. Hehe. Malas. XP

miss shark said...

amni..sabar je weyh. aku phm perasaan kau. tak yah layan la dorg tu. n*e* batu api nye..

amny.. said...

r-5,,

ahhahaah..thnx2..
sokong la kami selalu...

peace..(^^)//

amny.. said...

FaizFizy39 ...

sokong2x.....
xsemua nye perfect:DDD

huuhhuuh...

erm,,yekew xsmoking...
kih3...(^^)

amny.. said...

shark,,

wep..ak xpasti die ckp kt spe...
okeh!!

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

aku yg kene teruk..mls tol na lyn...

amny.. said...

syud,,

ak pon pelik ngn die tuhh..

tah mnde tah...

emotional tros!!

Mujaddid said...

Assalamualaikum wbk.
Cik Amni!
Lelaki mcm nie bukan x yah reject,layan puwn tidak diperlukan.