Yang disayangi

Thursday, January 27, 2011

sAya awAk Dan cOnTesT~!

Assalamualaikum....
hai semua member blogger...hari ini amni nak menaip sal contest....okey..ramai sudah tahu pasal contest amni kan??kalau ada yang masih tak tahu,klik sini...

setelah 5 hari contest ni berjalan sudah ramai yang join nya...hehe..amni sangka tak dapat sambutan pon...tak sangka dapat sambutan yang hangat..tapi,setiap kali contest mesti ramai perempuan yang join..lelaki kurang..kenapa ye??bukan contest ni jepp..contest lain pun sama...lelaki dah pupus kea??maybe kot...tapi mungkin jugak diorang xnak join sebab diorang fikir buang masa je...haha..mgkin jugak!!tak kisah lahh...penyertaan kontes kali ni ramai perempuan..(^__^)

memang bersemangatlah girls malaysia..

sebenarnya..amni tak sabar nak tunggu tarikh yang menentukan siapa dapat fon tuh...kalau boley sekarang jugak amni nak tutup penyertaan..

mesti ramai tak percaya dapat ipone kan??kan??amni pon tak percaya jugak amni bagi hadiah tuh..tapi apa salahnya berkorban sikit...hehehehe..

ni amni nak bagitahu sikit...fon tuh amni dah pakai seminggu,,jangan marah yepp..sekarang tak pakai dahh..masih baru lagi...sory ye tak bagitahu awal2...
::::
::::
::::
:::::
::::
k.,,sekarang amni nak tunjuk hadiah tuh...memang tak suprise lah..tapi disebabkan ada orang tanya amni macam-macam kat FACEBOOK...konon tak percaya lah tuh..so sekarang amni nak tunjuk hadiah tuh......tapi tengok ni dulu..
:::
::::
::::
:::
:::
::::
:::
:::
:::


::::
::::
::::
::::
:::
:::
::
:::

k..ni laah adik kedua bongsu amni..suraya nabila...darjah 6
dengan handset iphone..ok..amni tak tipu korang ye..


uhhuuh..susah betol buat contest ni yep..susah nampak kelainan sikit dah jadi isu..so sesiapa nak buat contest pas nih..berhati-hatilahh..

peace2!!!

22 comments:

miss shark said...

aq prcye je amni...so,bg la iphone tu kt aq ek..hehehe

amny.. said...

nahh!!!!amek!!!!

maen jaoh2!!

hhuuhuhuuh...

join la contest....

law aku bg ko...

mrah la drg...

ko xjoin nk plk..

join taw..

mnew tw rzeki ko..

kim heeruul said...

..xsabar nye nk taw result..
iphone tu..
harap2 kim la yg menang ..
amin..=)

amny.. said...

@kim heeruul.

doa2 laa..:DD

miss shark said...

hampeh..ngn org len ko ckp dgn pnuh sopan santun, terserlah k'ayuan..ngn aq..sob..sob..

amny.. said...

sbb ko kuat ngenat aku!!!!

hahahahhaha......

tradoisoo! said...

heeee :)
no comment . hahaa
lau dorang tak percaye tu bia je .
ngabeh boreh cakap bnyk2 . bayar kurang . eh ehh dah mcm iklan plak

peace :)

x3,dayana said...

kelakar la orang yg tak pcaye ni, sukatilah kn amni nk bg ape, hak amni kot da amni yang wat contest, haih, klu nk ms0k, ms0k je la xpcye xpyh la ms0k haha, pnyabarnye cik amni ni..

Encik Suami said...

Ish..tak baek ckp lelaki dah pupus.
kan saya dah join dah.ekceli nie first time saya join contest yg tawarkan hadiah.sblm nie tak penah pun.
entah mcm mana leh terjumpa blog n contest amni,tue yg try join.manalah tau gambar saya main prebet2 ngn anak2 membawa tuah.
Insya-Allah..lps nie..klu amni ada buat contest..saya join lagi ye.

FyNa said...

x menyesal ke nk bg??

miss.fieza said...

dyeorg denki tuh ..
bia kan aje ..

aKu,diA dAN kAmu~ said...

saye mmg caye pon amni..xde bende mustahil dlm dunie kan..

amny.. said...

@ FyNa ...

menyesal???

huhuhu...

xkot...

bab fon tuh byk kburukan dr kebaikan...

(^^)

amny.. said...

@aKu,diA dAN kAmu~. ..

thnx dear..~~

aKu,diA dAN kAmu~ said...

almost welcome..

xcyber said...

kejam la sape2 yg berkate begitu
busuk ati tul !!

amny.. said...

huhuuhuh..~~

Jasmin Ibrahim said...

bg la kt saya..ksian kt saya..x prnh pun dpt...bkn stakat dpt,tgk pun x prnh,pgg apa tah lg..(bajet ayt sedih la ni kot2 bleh mng) muahahahahahah

amny.. said...

@jasmin ibrahim . ..

uhhuhu...
bley jep..
naty pew kte org laen??

++ BabyLuv ++ said...

SAYA DAH JOIN.
SILE CEKIDOUT! xp

http://babyluv-me.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

cʏcʏʌαииιℓα said...

sape yang menang tu , memangg untung dapat i-phonee ;)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

percaya jew...sebab tu join...

mencuba nasib katakan...

mana taw ader rezeki...kan..kan??