Yang disayangi

Monday, February 28, 2011

10 peserta TERBAIK 'contest pose cumey'..=D

Assalamualaikum....w.b.t


untuk entri kali ni,amni nak tunjuk 10 pixcha yang terbaik tuk contest pose cumey...dekat facebook amni dah bising tanya pasal contest tuh..uisshh,,naik gila amni dibuatnya..=D


disebabkan pix dibawah ni semuanya dah cumey2.so amni pilih pemenang berdasarkan random list ...so nasib badan la yee..


keputusan amni umumkan esok,lusa or tulat ea..sebab amni nak rest sekejap dari menghadap lappy nii..lappy ni pon da pening n bosan tengok muka amni menghadap beliau..hahaha..mana x nya,nak mencari yang terbaik bukan senang,,nak-nak ramai yang menjoin contest ni...sehari 200belog amni terjah..korang larat tak??


kepada yang tidak terpilih tu..jangan putus asa k,,bukan bermakna pix korang xok..heheheh,,banyak lagi contest yang menarik menanti anda semua..(^^)..joinn tw..


amni berterima kasih kepada mereka yang turut bantu amni


 aLief si mUncuNg mAnis  --pembakar lemak semangat amni

miss jerung --pengkritik hebat


syuhada --menemani di malam hari


wanimira --erm.....PA amni..hehe






5 wanita comey lote..(^^)


donutbolat

Lyaa suriany


dilla nur


5 jejaka idaman wanita..(^^)



33 comments:

miss shark said...

arghhh... aku di senarai hitamkan sbagai peserta !!!!!!

HAJAR hasan said...

semua comel. ngee~ tahniah kepada yg berjaya terpilih. ;)

amny.. said...

miss shark >> kaw di senarai pteh laa

hajar >> huhuuhuh,betol2..

Mohd Sukur Ibrahim said...

alhamdulillah..terpilih...
xsabar nak tunggu keputusan juri yang adil lagi bijaksana utk memilih sy..

apa2 pun blog ni memang best..

kaka said...

speechless.............. :(

kaka said...

speechless.............. :(

Amirah Idris said...

yeay kalah. ahahahha :')

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

yessss!...haha..amni ko mmg baikk..sebab ckap aku tman ko.lalalala...


weyh..yg kalah jgn berase!

amny.. said...

:DD

nub said...

style!

Lyaa Suriany said...

feh
terharu jugak terlist
sbb gmbr mereka
AWESOME

amny.. said...

(^^)

Along Usop said...

arghh!! arghh!!!... jeless!! nguahahahah.. =p

tahniah la kat peenang tu sume..
comel sungguh mreke.. heheh.. =)

Along Usop said...

arghh!! arghh!!!... jeless!! nguahahahah.. =p

tahniah la kat peenang tu sume..
comel sungguh mreke.. heheh.. =)

Syatir Tahar said...

Oh My God,
Amny,U broke my heart :(((
HUWAAAAA! Nak hadiah..hehe

cik blogger said...

ok....excluded! =p

awEEN said...

xde dlm list 5 wanita comey =)
xpela... xde rezeki..congrats tuk yg short listed...

Jasmin Ibrahim said...

x comey pun....huhuhuh

Ujang9897 said...

asal ada muka aku tu..hahahaaha



thanks.., takda hadiah ek..igt ada..=)


nway thanks lagi skali..

HAZIRAH SULAIMAN said...

ouchh, gambar saya terpilih
gud luck pada yg lain :)

xcyber said...

adoii.. x sangka leh masuk list..
apa pun smua pic AWESOME la..

Dilla Nur said...

err...spechless...huhu...thanks Amni... :)

EZAN IDMA said...

ade aje abang ujang. hehe

aLieF si Muncung ManiS said...

amny,,sorry la sbb alief bakar semangat amny..tak pasal2 smgt amny jadi arang...huhuhu..nanti alief panggil bomba k..hahaha..gurau je..lama tak ngusik amny..

cinta nabella said...

tahniah kpd yg tersenarai (:

EB said...

Salam, Waaa eb ada dlm senarai ek..
Hehehe.. makasi2..
Hahaha.. lucu plak tngk gmbr sendiri.. hahahaha..
Makasi Amni.. hehehe..

Orang Kampung said...

aisyeh..
x dak terus dlm senarai..

tahniah kpd yg trsenarai tu..

awin said...

tahniah2...xde rezki kot sye nk dpt hadih tuh,:)

liyana Z said...

wow.they cute!

roxybelleiyramethyst said...

waaaa....tahniah pd sape y menang...heeee ^^

AdiSuda said...

cm ne xcyber tu buat..ahaha..kelakar..miahaha

Umar Faruq said...

wahh.. thanx.2. hehe

shikano said...

aLMAK... X CKOP COMEY..HUHU..