Yang disayangi

Friday, February 25, 2011

peNyertaan coNtEst kaMi pose comey DITUTUP..=D

Assalamualaikum..=D
amni mohon maaf sebab  untuk beberapa hari ni amni tak update blog..ramai yang tanya amni pasal contest tu samada da umumkan pemenang ke tidak..kalau korang perasan,2minggu sebelum contest ditutup,amni da tak promote contest tuk dekat page belog amni..why?sebab penyertaan ramai sangat.amni tak expect yang contest ni dapat sambutan yang menggalakkan..=DD

very2 tenkiu laa u all..(^^)

ok!hari ni amni nak umumkan penyertaan contest ni DITUTUP..dan penyertaan yang terakhir ialah cik didi..;D

pemenang akan di umumkan bila-bila masa je..so,u all kena alert la ye..

sebelum ni amni da terjah blog korang yang menjoin contest ni..pixcha korang sangat menarik+cumey..so,menyukarkan amni tuk memilih..hehehehe..its ok,amni akan pilih yang terbaik ok..

erm,mungkin ada blog yang suda join tapi amni lupa nAk terjah n tinggalkan komen amni..so,minta tinggalkan link kat sini..

do comment me A.S.A.P!




40 comments:

Fifyjammieasbim said...

fify nye ade tak ?
fify join da T_T

shahirah said...

akq,, smge sng nk pilih pmng yaw
http://lifeisbeautiful-shahirah.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+lonelinessGirl+%28%3A%3Aloneliness+girl%3A%3A%29

~UNA~ said...

gud luck semua..
^__^

amny.. said...

Fifyjammieasbim > fify da join??tglkan link kt sni..amni terjah smle..;D

shahirah >> insyaallah..

SaYa iNsaN bIasE said...

hahahaha...
saya pown antara yang terlast minute join...tq amni ya... ;)

amny.. said...

una >> :DD

saya insan biase >>welcame..;P

E-ra paSha said...

weee!!! hope e-ra y mng!! hehehe..cpt2 kuarkn reslt ekh..x sbr..=P

Noor Syazana bt Abd. Latiff said...

Nahhh, akak cantik :D

http://syazanalatiff.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-cumey.html

Azim Nor'aini said...

waa..tak sabarnye nak tau keputusan..
harap2 ade harapan le..
:)

amny.. said...

insyaallah..;D

Noor Syazana bt Abd. Latiff said...
This comment has been removed by the author.
princess laila said...

amni da komen laila ^_^
thanx amni! ta sabar nak tau rsultnye :)

FaizFizy39 said...

yg ni jgn tertinggal XD

http://faizfizy39.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-c0mey.html

Budak Kemetot said...

yeahhh ! una mahu menanggg ! ngeee :D hehehe ,

miss shark said...

cepat lah umumkan ---->

excited nak tau!

sarah mohamad said...

tak sabar nak tahu sapa pemenang nyaa . teehee

angah-atih-abg said...

ala..br pasan ur post la amni..
y tutup awl sgt...ingt smpai 23:59...
mm, i punya sempat d join kan x amni???huhu..

http://sibtrio.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-cumey.html

wanimira said...

ta sabar sunggoh . cepat taw amni ;))

HATYCIKNUURUL said...

oo,okay amni,.nnti kene alert tgk spe menang,hehe,.kwn2,tlg alertkn CN skali ek,.hehe

- didi - said...

erk my name? iyeke? hahaa..
habeslah amni, byk u kena check balik n adili dgn sebaik2nya ye. ^^
gud luck!

- didi - said...

erk my name? iyeke? hahaa..
habeslah amni, byk u kena check balik n adili dgn sebaik2nya ye. ^^
gud luck!

amny.. said...

..................................
....................................
.................................

(^______________________^)

xrunahanahx said...

cik amni tak tinggal comment pape pun :)

http://littlemissnormality.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

diyana said...

amni ada tinggal jejak kat diyana...maknenya saya dalam list la ye...haha..walaupun gambar yang ntah ape2..saya tetap xsabar nak tau keputusannya..hehe (^.^)

amny.. said...

:D

Orang Kampung said...

assalamualaikum..

thanks for update..
kami tggu dgn penuh hrapan..hihi..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

xsabarnyer nak tunggu senarai pemenang..hope, ader rezeki :)

zOeY zAu YaH said...

yeaa....tak sabar...=)

Yatt Muhammad said...

xtao cik amni dah terjah ke blum blog saye...hehehhe...
http://lunieyatt.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

misSbLurRy said...

jgn juling da la amni...
ahahahah

Schajar McFlurry said...

dup dap.. dup dap... dup dap....

*scary nyer*

mcm tgk scary muvie jer...
hik3

uni xaveyrea said...

takot tertinggal :) hee~

http://uni-lavaxyrea.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey-pp.html

xcyber said...

owh x pe x pe..
dah 2 kali amni terjah my post..
tq2.. x menang pun x pe..
puas ati sbb tuan punya contest sudi jugak jenguk2 and komen my poast =)

farhanum halimin said...

jgn lpe saya ye kak amni :)

http://farhanumhalimin.blogspot.com/2011/02/c0ntest-kami-p0se-c0mey.html

x3,dayana said...

kak amni, semoga senang memilih :),,

harap2 ada rezeki :)
ni link nya kalau tertinggal ye :D

http://reasonsofreality.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey-haha.html

ashutz said...

Salam amni..amni da singgah blog saya.. walauapapepun ni link saya...mana taw nk terjah n jenguk2 lagi utk penilaian.. ngeeee
http://ashutz-amor.blogspot.com/2011/02/its-time-to-join-contest.html..
Selamat membuat keputusan.. ;)

JuLiaNnE JiTChiE said...

hehe!
cik amni jangan lupe jenjalan kat blog saye ye...
nak mengensotpon boley... ^_^

ni link die...
http://bukanbloggadischantek.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-cumey.html

cetengok cetegok la ye...
=)

strawberrycincau said...

salam..amni dah komen kat link sye..hehe..tq..

tpi nih kalau nk terjah lgi skali nih link sye..

http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-cumey-amni-diary.html

akuorgkmpng said...

semuax sabar nmpknya.. hahaha..
boleh nmpknya byk gmbr yg hebat2 la..
kebarangkalian aku nk menang agak tipis..huhu

nur afiqah hani said...

xperasan amni da terjah oo blom. huhu

http://bubukimochi.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-cumey.html