Yang disayangi

Saturday, March 26, 2011

aku REVIEW sambil SEDEKAH !



walawehh..second time aku join segmen...

aku malas nak mengarot banyak-banyak sebab aku ada kerja pasni..

semua syarat aku dah penuhi,,TAPI syarat ketiga ni aku paling suka

  beri Pandangan , Pendapat , Kutukan korang keatas aku dan blog aku.

hahahaha..ni aku suka ni...

oppss....!!
korang jangan fikir aku jahat k..cartoon diatas tidak ada kena mengena dengan aku..^^

Pandangan , Pendapat , Kutukan aku terhadap blog beliau

simple ,menarik,,

xsakit mata aku tengok sebab template lebih ke warna hitam puteh <--macam blog lama aku dulu

 dengan berbekalkan tenet aku yang lembab tahap siput sakit tua ni,,xde la aku tension bukak blog die sebab page load pon ringan..

entry pon best..xde la aku skip2 bila baca tadi..



okeh..tu aje..aku buat simple sebab mahu turun town..bye!


peace..(^--^)\/



mahu join klik sini selagi masih terbuka ------>hidup itu seni !
 



12 comments:

duniaku said...

mamat hensem uw...ngorat sat...^^





p/s::aku xdpt join laaa bab aku pnye blog pravasi..(T_T)wuuuuuu

Raji berkata said...

ak teringin nak blog yg ringan
hahaha ;P

amny.. said...
This comment has been removed by the author.
miss shark said...

wahauu.. takut nak join coz blog aku biasa2 je. tak best mana lah.

kay_are said...

baru 2 kali join segmen?? biar betul.. kalau aku wat segmen agak2 join x?? huu

amny.. said...

cik sha A.K.A duniaku >>ko dari dulu pravasi..tah mnde laa ko ni..=_="

hhahaha=P

amny.. said...

Raji >> ek eleehh..aku ase blog ko lebih ringan dari bulu ayam!

amny.. said...

miss shark >> aku ase blog ko agi best dr aku..aku join pon sje2 je..=P

amny.. said...

kay_are >> aku rase baru 2 je kot baru join..ahahha..kalo ko wat segmen??aku fikir 1001 kali dlu nak join ke x..haha=P

duniaku said...

dan2 je kutuk aku..!xpe2..majok..xnak da dtg blog ko..huh..^^

amny.. said...

err..
mne ade..

sekadar kata2 pujangga..=P

KyêrulL said...

hehehehe.. terima kasih sebb join segmenku.. nantikan review dariku lalalalala ^.^