Yang disayangi

Tuesday, March 22, 2011

lembik ! lembik !no idea nak taip apa..

















BATUK ! SELESEMA ! SAKIT PEROT ! PENING !

apsal ye aku hari ni???
time aku menaip ni pon badan rasa xberapa sehat.
tapi semangat bebelog tu ade! aku gagahkan gak tuk menaip entry !

buka FB teros mengumpat dengan miss shark... 
benda positive k..(^^)\/

tentang apa??
aku rasa ada diantara yang sedang membaca ni kot kitorang mengumpat..
heheheh..siapakah???

EHHEHEHEHEHEH..(^^)

kepada blogger yang tinggalkan jejak dia kat shoutbox

aku minta maaf sebab xdapat terjah korang balik..kalau aku terjah tu belog korang memang best laa..yang aku xterjah tu bukan bermaksud blog korang xbest..tapi aku xlarat nak terjah semua sekali..sebab xbape sehat......nanti aku terjah balik...okeh??


kepada blogger yang memollow & mengomen blog aku..

aku nak ucapkan jutaaan ratusan puluhan sahan TERIMA KASIH..!!!.tanpa korang !siapalah aku..

mood sedih +  sakit  (T_T)



MAAF ! DAH BEBERAPA HARI AKU X BW.. !


psttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt~~~mahu tidur!!

otak dah tintong !!



35 comments:

miss shark said...

arghhhh!!! mana ada aku ngumpat ngan kau! hahahaa..ok3..syhhh..bia la rahsia. wehh, cepat2 sembuh tau..nanti hingus meleleh tak comel dah :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
duniaku said...

caya la kaw lukis..ni sah terpengaruh dari blog yuyu ni an3???hikkihikk

Raji berkata said...

xpe hingus kau dh hilang nnti baru bw
kang xelok org tgk
hahaha

semoga cepat sihat~!

zora said...

selamat tidur..:P

Annyss Azlan said...

kalau dah gian blogging,saket trok camne pown x amek kesah. btol x? hehe

mykhalis said...

dah sampai keluar hingus hijau still masih bukak blog..wahh..setia nie..hehe

hottest entry di blog khalis : orang yang tak mempunyai tangan,tetapi hebat

~pencari pasal~ said...

http://meisnaughty.blogspot.com..
hye..baru active b'blog..follow memollow lah yeh..thankz.. ;)

Heidi Shafiq said...

pegi jumpe bomoh..

Henry Zackery said...

tuan blog saket pe nie ?? hehe

Artis Kembar

Dekcik said...

amni ok xpe..moga sehat yer..
jgn lpe mkn ubt..

kay_are said...

asal aku bace komen miss shark die state ko comel.. ape hal? les eh? =P ape pun kasihmu kuterime.. ahakz! moga cepat sembuh

kajian cakap name demam tu demam blogging.. care nak sembuh kne terjah blog aku ari2.. ^^

Apple said...

adui cian.. tu la noty sgt.. mam ubt k!! bio cepat chat..

aLieF si Muncung ManiS said...

amny!!!! meh sini jap...alief nak rawat ni...huhu...

nora said...

wei ko nak tisu tak lap hingus hijau tu

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

amny.. said...

miss shark >> ko saje timbulkan kontroversi an!!sekeh gak an!!uhhuhu

amny.. said...

duniaku >> ahhh..bia laa =P

amny.. said...

raji >> aku bw ke blog ko je...pastu aku tingal hingus aku kat blig ko..PADAN MUKA!

amny.. said...

ZORA >> selamat tertido.. zZzzZzZ

amny.. said...

Annyss Azlan >> hahaha..tw xpe..!!yg penting..hajat bebelog terlaksana!!

amny.. said...

mykhalis >> sekarang hingus bertukar warna pink da..hikkihhikk!

amny.. said...

~pencari pasal~ >> okeh dear..:)

amny.. said...

Heidi Shafiq >> bomoh pengsan tgok aku...

amny.. said...

Henry Zackery >> sakit rindu blog bebas.... heheheh

amny.. said...

Dekcik >> errk..say NO to ubat !!

amny.. said...

kay_are >> alahai...kantoi sudaa...miss shark laa pujaan hatiku..!!ahhaha=P

aku perasan la an...selepas aku pergi belog ko laaaaahhhhh,,aku start demam..blog ko banyak virus!!!baik ko cuci blog ko bersih3..!!berabuukkk!!

amny.. said...

Apple >> huhhuhuu..mne ade noty..ade blog tu berabukk..tu smapi selesema + batuk = demam

amny.. said...

aLieF si Muncung ManiS >>ahhaha..bagaimanakah??

amny.. said...

nora >> xpe2...stok tisu byk agi..=P

NoRMa aZurA iSMaiL said...

makan ubat yer...law teruk, jgn lupa pg clinic :)

pRiNCe said...

thnx tau lawat blog sy..saya lawat balik...
awk x nk join contest kat blog saya??

amny.. said...

norma >> thnx 4 advise..=)

amny.. said...

prince >> ok..sy join..

NaNaoSaKi said...

demam demam pn awk rajin jgk komen en3 saya.. hehehe.. saya yg xdemam ni plak yg rasa malas gilerrrrrrrr..

btw.. awk top commentor kt blog saya.. hehehe.. thankz yer.. :)

amny.. said...

^^ welcome..:)

semanagt bebelog man camni..:)