Yang disayangi

Thursday, March 17, 2011

lepas jugak nak update entry hari ini...


kata-kata yang aku ambik dari blog kay_are....=D

seriusly,aku dah lama tak beblogwalking...

why??why??why??

ceciter ceciter...

okeh..let story.. (^^)\/

sejak kebelakangan ni..blog aku jadi lembab tahap siput sakit tenat...aku tak tahu nape..orang lain semua masalah facebook..
aku??
facebook + blog  ! mental..mental ..!!

oleh disebabkan kebosanan teramat sangat..aku mula terjerumus dengan
  SKYPE dan YAHOO MESSENGER
menda alah yang dah lama aku tinggal sejak berbelog nii....



sekali ber YM ..HUH..!!

orang ajak aku berwebcam ,aku ok je...tapi minta share pix memang aku tak kasi..!

ni aku nak cerita seorang minah yang minat pada kaum sejenis (lesbian)..aku story ni bukan nak memalukan dia tapi niat untuk sharing aje,..

aku baru je kenal dengan dia melalui YM...disebabkan dia perempuan,,aku pelik dengan dia sebab beria-ria nak chatting dengan aku...aku ok je la (otak dah pk laen dah)...mula2,ok je chat dengan dia..siap berwebcam lagi tu..(lawak betoi)..pastu dia cakap kat aku yang dia ni seorang les..gulp..aku rilex je..bila dia start puji aku macam2 kata kat aku...

 contoh:adik ni kiut.geram akak tgok!.. (die tua 2 tahun dari aku)

aku mula laahh xsedap badan..aku chowz..takut lahh..

sebelum tu dia sempat suruh aku save pix die..
nak tengok??sory la aku terpaksa bLurkan..


bagi aku dia cantik tapi sayang dia jadi macamni sebab faktor family..semuanya dia dah cerita pada aku..aku berharap dia akan berubah kembali menjadi seorang yang normal kembali....

maafla..cerita yang bosan..(dapat rasa gak) kih3..

pssst................. (^^)\/ peace !! mahu kembali berblogwalking....



46 comments:

miss shark said...

beb, aku nak kenal buleh?? muahahahaa...aku suka..

mahirahnazlim said...

mmg betul la . kalau nak BW jgn la on fb . gayanya mmg takde BW haha

wanimira said...

ahaha . amni memang cumil <3

Ainnur Afiffah :) said...

dulu sy ade kenal seorg pmpuan ni suke pengkid .pengkid tu kan pmpuan gak .eee ,dengar cite die seram gile .apela manusia skrg ni .dah lari dri fitrah .huhu

Be-B said...

ape2 je la..

duniaku said...

panjangnye entry ko!!malas bace..ehhehe=P..
ko memang cumey..patot pompuan pon ade minat ko...

p/s:hati2 ye..

Anonymous said...

ngokngek!!ajr aku wat blog amni...
puas swuh ka..!heeee

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

ko cute,,,tu laa pasal....

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

amni...nak kenalan...sy suke laa kat awkk ! teheeee

Henry Zackery said...

kenalkan sy kpada minah lesbo tu leh?? hehehe :P
Hadiah Untuk Pembaca Blog Bebas

Raji berkata said...

owh yker
kena tutup fb dlu lepas nih owh
hahaha

elianesuriane said...

huhu.. nseb baek tak pernah kena semua ini..
mintak dijauhkan..

n smga bdk tu kembali k pgkal jlan..

=)

Shamsuddin Amin said...

jgn slhkan keadaan...
semuanya dari hati...
jike x nak,
kite pasti boleh hadapi...=)
allah x kan menguji seseorg lebih dari batas kemampuan seseorg itu...^^

wah, ceramah plak ak pepagi jumaat ni... hehe

nora said...

haiii cutie
nak no telepon boleh :p

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

noraim said...

sy pon dah lama tinggalkan dunia ym. hihi.

kalo org ajak webcam pon sy xnak. malu lah. hihi.

p/s: dah ada header baru. heeee.

il ya na said...

alah blog walking xsinggah pun blog kite ;( sob sob

amni betul ke lau nk lyn blog jgn on fb? haha tapi mmg fb a bit slow skrg. some friend said faktor gempa di jepun tu.

Dekcik said...

ish2 pabndai ppuan 2 kata owg kan..padahal dye yg les..nauzubillah..dekcik pown internet slow gile..

NaNaoSaKi said...

2,3 ari lepas ade gak someone yg saya xknal add saya fb.. so saya pn usha pfofile die.. n dr gmbar2 die i know she's a les.. so saya xaccept pn..

n then saya cter kt "abg" saya.. hehe.. die ckp xpyah la accept.. nnt kang terjebak.. saya pn pkr mcm tu jgk.. kdg2 tu kita mcm mula2 tu cm nk tahu jer life die ke ape ke.. when i think yg iman saya ni xde la kuat mna.. so lbh baik saya mngelak je la.. takut gak :p

FurBall said...

pergh..org tuh ada header baru..gagagaga..meh bg aku kenal kat dia..mesti aku boleh bawak dia ke jalan yg sepatut nya..jejeje..budget gler aku nih

aLieF si Muncung ManiS said...

amny!!!! nnti alief pun nak YM dgn amny la..sbb amny jarang dah tegur2 alief...nnti kalau amny gi PLKN,tak dpt dah tegur2..3 bulan tu..huhu..amny,,kesiannye perempuan kawan amny tu..alief doakan dia akan kembali kepangkal jalan suatu hari nnti..

Wafiy Suzly said...

wehh aku nak tengok gambar yang jelas,huhu

wath said...

ok. seram!

aku pn memang seram bile kawan perempuan yang kite tak rapat start nk pegang tangan. siap peluk siku lagi. klau mmg rapat ngan aku tak pela. cis! mmg patut chow je.

Cahyahana said...

parah.....parah.....hehe...!!_!!
jgn adek terpengaruh sudehhh:-)slalu org yg lesbian ni,dia suka ngan pompuan yg comeee & cunnnn???

amny.. said...

miss shark >>
kalau ko maseh kawan aku baik ko janagn mengade2 nk kenal..aku sekeh kang!!!

amny.. said...

mahirahnazlim >> tapi amni buley kawal lagii..hikmhhikk

amny.. said...

wani >> banyak la kaw punye cumey....hahhaa..thnx!

amny.. said...

Ainnur Afiffah >>
mintak dijauhkan laa ..huhuhu

amny.. said...

Be-B >>
ape2 je..=P

amny.. said...

duniaku >>ahhhh!!!!!!!!!!!!!benci kaw...hahahah

amny.. said...

syud >>
ko nak kena sekeh ngna ku??ahahah

amny.. said...

Henry Zackery >>
nak ke...berbesar hati ni...(^^)

amny.. said...

raji >> ske ati ko laaa...law xtutup pon xpe...aku ni mmg xley law on fb n blog skli..

amny.. said...

elianesuriane >>
moga dijauhkan laa mnde2 cmni..=D

amny.. said...

Shamsuddin Amin >>

wah..ceramah..terbaik laa..=D

amny.. said...

nora >> ayoiii...num fon xde..heheh

amny.. said...

noraim >>

sy open je law org ajk wbcm..law pix2 ni..mmg xkaci..bab dunia it ni mmg bahaye..hikkhiikk

amny.. said...

il ya na >>> opss..naty amni terjah belog ilyana k..:)

orang kata sebab kesan gempa bumi ...amni pon ade gak wat entry sal tu,,,;)

amny.. said...

Dekcik >>

dunia akhir zaman da sekarang..:)

amny.. said...

NaNaoSaKi >>
eh2..nape "abang" ?? ade maksud ke??pakwe yee?heheh

amny.. said...

FurBall >> baek xpayah..aku isaw ko jadi cm die gak..hikhikkhikk..=P

amny.. said...

Wafiy Suzly >> opss...sukar ditunaikan..kih3..

amny.. said...

aLieF si Muncung ManiS >>

ahhaha..alief..segan nagn alief..dulu amni da ajak da..kih3...tgokla law free kte webcam...

hope die berubah laa..:)

amny.. said...

wath >> macam ade pengalaman je..=P

amny.. said...

Cahyahana >>oic..mintak dijauhkan laa..=)

kay_are said...

1st, sile bayar 24.567 juta sebab amek ayat kat atas sekali tu ye =P

owh.. camtu len kali kte webcam lak ye? ahakz.. lame gile x bukak ym sejak kne hijack ari tu T_T ade peminat rahsie? walaupun pompuan "tahniah"

akak tu cakap comel? + curiousity nak tengok yang dikatekan comel tu hee.. <-- laki memang camni.. =P

amny.. said...

aisey....ayat xseberapa..mnx berlebihan..naty aku bank in duet..ko tgu je....

ngn ko aku xnk wc..tkot2!!

erkk~~no komen...kih3..