Yang disayangi

Thursday, March 24, 2011

maafkan saya..saya tidak sempurna !!




aku minta maaf gila sebab xdapat nak online blog sehari dua ni...

( selesema + batuk )

ni pon sumbat tisu dalam lubang hidung !!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


hari ni amni nak minta maaf pada semua blogger yang penah kunjung blog amni jikalau blog amni ni ada kekurangan..(^_^)


tutttttt tuuutt!!!


1 messange receive







pssstttt...

alhamdulillah..lega dengan result SPM !!




38 comments:

miss shark said...

ohh..amni! teruja tgk ko tadi kat dalam dewan..comel sungguh.. senyum je ko kan? ahahaha.. dah baik dah demam dia nihh..

aLieF si Muncung ManiS said...

amny,,tahniah...mesti dapat result baek kan..amny demam ke??kalau amny demam,,meh baca entry alief yang ni..surat untuk amny..huhu...

surat untuk orang yang demam..huhu""

zakiah ghani said...

amacam sis?dapat brape.. hope cemerlang =)

sirap merah said...

cmne2 result?

NoRMa aZurA iSMaiL said...

cammana result??wah, berdebar nyer dapat taw result spm

Nurul Faezah said...

Heee~ tahniah Amni! ^^,

elianesuriane said...

smga cpt sembuh.. n congratz..!!

mykhalis said...

kongsi la result.. semoga cepat sembuh..

Meja belajar untuk dapatkan 10A

cik sara said...

pink kn cantik...xpening pn...;p

Henry Zackery said...

macam mane result?? ok ??
lawa la kartun awk nie, suka :)

10 Remaja Popular Dunia

Dekcik said...

yeke..ksian..moga dpt yg terbaik yer...

pRiNCe said...

yup....tarikh tutup die 10 april...ajak la kawan2 join...
x yah wat entry panjang2 pun...

amny.. said...

miss shark >> aku senyum bab puas ati ngn result..sehat tros demam aku tgok ko...loya bruk ko yer kt dewan..xpe2!!!

amny.. said...

aLieF si Muncung ManiS >> ok la result ...ahha..ade surat plak dah..oke2 amni terjah..=)

amny.. said...

zakiah ghani >> result ok laa..=)

amny.. said...

sirap merah > lima A je..kih3..kantoi suda..hope xde spe terperasan

amny.. said...

NoRMa aZurA iSMaiL >>hehehhehehe=)

amny.. said...

Nurul Faezah >>thanx ..:)

amny.. said...

elianesuriane >> makin sehat da ni..selesema ja..thnx aw..

amny.. said...

mykhalis >>hehehhe...da bgtw..

amny.. said...

cik sara >> yahh..setuju2..pink cantik..

amny.. said...

Henry Zackery >> dapat lima A ja..ahhaha..ngrut je lawa..pepepon,thnx..:)

amny.. said...

Dekcik >> =)

amny.. said...

pRiNCe >okeh..=)

kay_are said...

sopan santun.. dah r comey <-- yang ni masih x dapat pasti kebenaran nye =P habis tu, x reti2 nak share dapat bape spm? hee

amny.. said...

ni ape kes tibe2 memuji ni??ahahah...memang pasti ku tidak cumey..ahhaha!!
result??lima A je..

nur ikhyar dee said...

eh result mantap eh????

tahniah2....

sihat tak lagi nie???

Henry Zackery said...

tahniah dapat 5A.. update la blog T__T

Dalam Tandas Pun Boleh

LiLohOnEy said...

taniahh sb result bagus :))

FurBall said...

wah..dah berkurun lama nya aku tak melawat blog ko..lately bz gler..

apa2 pon tahniah ngan result ko..cer cite dapat bape..ngeh3...pas nih ko nak wat ap??mtrix??stpm??diploma??jejeje

Raji berkata said...

owh agak pinky lah juga
hahaha

amny.. said...

Henry Zackery >> aduhai..p tayang plok result kawe tu bkpe???hahah

amny.. said...

nur ikhyar dee >> bse2 je...amni makin sehat..:)

amny.. said...

LiLohOnEy >> thnx..=)

amny.. said...

FurBall >>> ahahha..ingat ko kene culik dengan bunian..

ko nak tw result aku..tgok r kt komen2 kt atas tu..mls aku nk taip da aku dpt bpe..=)

of cos laa aku nak kawenn..hahahaha

amny.. said...

raji >> pinky..huuuhu

NaNaoSaKi said...

cmne result awk? alhamdulillah la kalau rasa lega tu :)hehehe.. so planning ape lepas ni?

saya tgk blog awk ok jer.. maybe org yg xske pink.. die xske la..klu org yg ske pink.. ske la..

amny.. said...

NaNaoSaKi >> orait je result..dlm planning..hehehe