Yang disayangi

Sunday, March 13, 2011

mahu join cinonex crew...!

cinonexcoreyan

first of all aku nak minta maaf dekat cinonex sebab lambat join...sebenarnya dah taip dah entry pasal ni,tapi lupa nak publish...harap aku masih diterima lagi..ceh,macam ayat meminta simpati..=P

dah join ni..aku kena komen sikit belog si cinonex ni..die kata nak puji or kutuk dia xkisah...aku apa lagi...hahahahah....(niat jaat mai daaa....)

::komen aku tentang blog cinonex::

~bagi aku blog cinonex ni simple dan menarik...menarik dari segi penulisannya..tapi aku tak tahulah kalau-kalau dia main copy paste je <---ayat jaat...tapi aku tahu..penulisan dia hasil karya beliau sendiri..wa tabik sama lu..!!heheh

~hari ni kali ke4 aku pergi terjah belog cinonex..tapi setiap kali aku pergi terjah,aku kena sediakan sportlight..gelap doe...template hitam gitu..i like!!i like...ehehhehe,,boleh tido lagi situ...(cinonex,,guraw jepp,,gurau2 manja,buley an3??)

~last sekali komen aku..aku suka belog dia sebab page loading die xlembab..ringan je...so,tenet aku yang slow tahap kura-kura bunting ni memudahkan aku terjah blog cinonex ni..memang mudah laa...takde pon widget monkey2 bergayut dalam belog cinonex ni..ah!senang cerita aku suka blog dia...

mahu join klik sini sebelum due date..-------> cinonex yang cumey

CINONEXX,,CINONEX,,,,u ni boy ke girl???<----ayat menggatal..

okeh!!kerja siap....salam..



24 comments:

cinonex coreyan said...

amboi kemain lagi die yea..hehe
pape pun tq join cinonex crew..

nak tau cinonex boy or girl nanti la kalau cinonex rajin buat satu entry..ade cerita best..saje peram dulu =p

amny.. said...

aiseyyyy..cinonex...

tadi amni da exited da nak taw..

sob3...(kecewa)

ahhaha=P

Anonymous said...

nice entry..=)

duniaku said...

xbole blah r ayt ko amni..hahaha

amny.. said...

big smile 4 u...

(^------------------------^)

FurBall said...

amni ngah ngorat cinonex..ngeh3..blog ko pon tak lembap loading...laju jew..patut dapat pujian jugak tuh..tahniah!!nape nak byk widget monyet2 gerak2??ehehehe

FurBall said...

amni ngah ngorat cinonex..ngeh3..blog ko pon tak lembap loading...laju jew..patut dapat pujian jugak tuh..tahniah!!nape nak byk widget monyet2 gerak2??ehehehe

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

amni gatai !

amny.. said...

furball >> jangan puji aku...akuni mudah kembang..ahahhaha,, sat g aku ngorat ko plak..hehe

amny.. said...

syud >> sekali sekala mengusha

...ahhahaha=P

FurBall said...

cepat2..ngorat cepat!!~_~

miss shark said...

ah, blog aku banyak je widget yang menyerabutkan.. malas nak buang (bior lmbt load!) ahahaa :p

amny.. said...

aisey....

aku ngorat kang jadi isu hangat lak..

kih3....=P

FurBall said...

oh..bahaya gak..okeh..aku senyap~_~jejeje

FurBall said...

oh..bahaya gak..okeh..aku senyap~_~jejeje

amny.. said...

miss shark >> ko mmmang shark...!!aku telan gak kaw!

amny.. said...

furball >> hehehehhehehe....jem3..!!

cinonex coreyan said...

ehem2..amboi kemain la nyembang yea..

identiti cinonex masih di rahsiakan..=p

miss shark said...

ala.. biase lah wehh.. (aku nk uji kau punya tahap kesabaran)

amny.. said...

cinonex >> daku membawa hati yang lara..sob3...:'(

miss shark >> aku seorng penyabar..kaw x!!

Henry Zackery said...

amboi... x baek tau ckp beliau copy paste..hehehe... :)

Gambar Artis Tanpa Make Up

amny.. said...

henry >> sekali sekala..:P

kay_are said...

tau xpe... memang misteri betul identiti die ni.. laki ke pompuan?? huu

amny.. said...

kr >> da tw da spe die nii..:P

BOY!!