Yang disayangi

Tuesday, March 15, 2011

mintak tolong korang pilihkan header..

'''header header ohh header..... ( keluhan meminta simpati )'''

berabad aku takde header..
hari tu aku ada pergi terjah 1 belog ni then puji header dia
 ( aku ni suka memuji header blog orang ) ....
puji ikhlas okeh!

mugkin laa kot die simpati kat aku..dia offer nak buat header...
aku apa lagiii...yess je laa..free of cas..takde bayaran
wuuuu..(T-T)terharu....ade gak orang sudi buat header tanpa cas..

ramai kot kenal dia..sebab tengok belog die pon sekali buat entry sampai beratus orang mengomen..
::
::
::

ni lah mamat yang aku story mory tadi tu...
(banner yang aku curi ambik dari belognye) hehehehhe..=P




Photobucket

dan sekarang aku nak minta tolong korang pilihkan aku header...

dia buat 2 header kat aku..aku kompius nak guna yang mana,,,

korang boleh pilihkan tak???



or    






kepada yang membantu aku....

thanx a lot aku ucapakn.....( terharu...) :'(

kepada  raji  (pembuat header aku ) aku berterima kasih okeh!=D

jom terjah belog raji... klik sini-------->  Raji


psstt... aku nak sambung berblogwalking...

(^^)\/ peace





52 comments:

♠QlaterianKhalifa♠™ said...

yang atas sempoi!

Nadia Mashuri said...

yg 1st tu cute..
=)

zakiah ghani said...

dua2 comel tp bg sy better yg frst tu.. sbb ad name amny kan =)

zakiah ghani said...

eh silap.. dua2 ada nama amny.. haha.. tp no1 la ok =)

ainaa khodori said...

yg 1st tuh la...chumil2..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

2nd....ko nak tau knape..sile tnyer...eheee

amny.. said...

♠QlaterianKhalifa♠™ >> thnx,,mmg sempoi..:)

amny.. said...

Nadia Mashuri >>> cute,,betoi2..thanx komen..:)

amny.. said...

zakiah ghani >> okeh...thnx zakiah..=P

amny.. said...

ainaa khodori >> cumey..:) ramai yang pilih first tuh..huhuhuu..

amny.. said...

syuhada >> ko sorang pilih kedua..y??? ce btw..ce btw..=P

miss shark said...

wehh.. nombor dua tu smart!!!!!!!!!

comel ahh! jeles..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sebab : aku suke yg kemas...

lebih matang...

colour yg 1st x match..

ade frogy dan lebih misteri...ko kan suke bermisterin2 nih.... :)

::pndangan aku

amny.. said...

miss shark >> aku paham2..!!

amny.. said...

syuhada >> ni buat aku pening ni..orng yg aku knl je ckp num 2..aisey..=_="

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sebab kitorg kenal ko..

folower ko yg lain kenal ko kat maya jer. berperangai comel laaa kot...haaaaa....

maybee dorg ngat ko style2 manje2 gtuw...awwwww....heeee

amny.. said...

syud >> aku masih kekeliruan...blurr!!cari pengomen ag...kih3...

cpt2 bg komen..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

wokeyy..aku dah laksanakan pe yg patot...ngeee :))

amny.. said...

thnx dear..kih3...aku belanja lolypop!!

Shamsuddin Amin said...

suke yg kat atas tu...
nmpak lg cute...^^

HATYCIKNUURUL said...

yg second cntek,.yg 1st cntek gak sbb die lain dr yg lain kn,.2nd tu border cm bese je,.tp nice lah due2,.huhu,.

Henry Zackery said...

kompem yg kedua smart dan kena ngan template blog nie.

10 Wantita Paling Disukai Lelaki Di Dunia

aLieF si Muncung ManiS said...

my dear amny,yg atas tu cantik!!! comell...

Raji berkata said...

aku vote yg second..
sebab ada katak
sesuai2 =.=

ainaa said...

lau be-b suka header yg atas..

ainaa said...

lau be-b suka header yg atas

miss shark said...

deyy, tak yah pakai header la sng.. ciitt (ayat jeles kott)

Wani said...

yang 1st tuh !
nice gile kottt

nora said...

emm...nak kena pilih ek...
em...woitt undian adalah rahsia, manelah tunjuk kat org :p

pstt minat no 2

ENTRY HOT : Lucah Day :p

syakirah izwanie said...

hai , adek suke yg atas uh :) simple jee .

Shima Hishamuddin said...

1st tu comel :)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

yg ke dua...comel jew tengok...cute miut...

anisyafrina said...

suke yg 1st... cantek! :)

apikamika said...

kalau ikowt kan dengan background blog amny yang first la ... tapi ika lebiy suka yang kedua tu

wanimira said...

dua dua chantek ler . tp prefer the first one :)

wanimira said...

dua2 chantek laa

Ainnur Afiffah :) said...

suke yg 2nd .hehe

Ellen said...

akak nak suggest yang no 2 sebab comel sangat...hehehe

noraim said...

sy suka yg 2nd tuh. comel! :)

n! gYa aQ said...

so, lastly plih yg mna??

amny.. said...

erkkk~~~~~

=_="

blurr...

Henry Zackery said...

tak update lg ke sis?? T___T

10 Wanita Paling Disukai Lelaki Didunia

.izzatul.hazwani. said...

header yg first .
comel :0

kay_are said...

xyah gne 22, bagi kat aku je? =P em.. ntah r.. rase yang 1st lagi cantik kot.. tapi kalau nak bagi match ngan blog, num 2 lebih match.. jadi pikir2 kan r =P

amny.. said...

kay_are >> erkk...mungkin xsesuai dgn usia mu...

p/s:nak kena sekeh??ehehhehe =P

elianesuriane said...

suke yg 2nd...

katak ~~~

zakiah ghani said...

baek amny wat semayang istikharah.. hehe =)

amny.. said...

erk...kih3....no komen..:)

FurBall said...

jgn mbik satu pon..jom r kita jadi blog tanpa header..ahahaha..joking..jejeje

urm..yang first tuh lagi simple n cool..tp kalu ko suka katak kena lah mbik yg second tuh..


jejeje..bila masa aku blogger tegar??malam2 masa tuk study lew..masa tuh jew ada tuk study..gagaga..

n malam tadi aku tdo awal.sgt2 awal.menyebabkana aku bangun pukul...5 pagi hari nih..agagaga

Dekcik said...

amni header yg atas 2 agy okeyh nmpak simple n comel..

amny.. said...

(^________________^)\/ peace

SiLabiLabi said...

yang katak tu cantik lah..hehe

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti
Tutorial : How To Pay Using Maybank2U