Yang disayangi

Monday, March 21, 2011

nak menangis...sob3(T_T)

ahaaiii..
tadi bosan gila..
so saja2 la nak check traffik
tengok2..traffik aku banyak disumbangkan dari belog mimy ....

amat2 terkezut.....

ce tengok ! ce tengok !







TUTORIAL AKU???ahahhahahahaha.... 

ce tengok ni lak


tutorial blog aku just yang basic je...uhhuhu..

pelik.. ! pelik...!

macamne aku tersenarai dalam list tutorial blog cik mimy ??

apa2 pon aku berterima kasih kat cik mimy sebab meningkatkan traffik blog aku.. !

thanx ya..!




pssttt !! otak jem !!!



24 comments:

miss shark said...

olololo..terharu sgt lah tu.. senyum sikit amny..kau kan comel..

m i m y rawr said...

heeeee :) suke-2 !

duniaku said...

ahha ! =P tu pon nak nanges!sekeh kang!

FurBall said...

pergh..femes tuh..kembang r hidung tuh..jejejej

Henry Zackery said...

tahniah !! :)
kena selalu promote la :)

Artis Baru Melampau

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

.......

Dekcik said...

hehe..untung lah..

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah!!! amny... kalau amny nak nangis tanda terharu,,alief boleh belikan tisu..huhuhu..kidding

mykhalis said...

terharu sungguh gayanya..hehe

latest entry di blog khalis : tutorial wat link dalam komen camni..cam yg korang baca nie

noraim said...

blog sy xde sape pon nak sumbangkan trafik. hihi.

kay_are said...

x habis2 miss shark cakap ko comel.. sungguh + curiousity.. hee orang dah hargai time r .. tahniah jadi bahan rujukan blogger len =)

amny.. said...

miss shark >> udah2 la wei ...timbul kontroversi sungguh ko ni...hahahah

amny.. said...

m i m y rawr >> huhuhu..thnx taw..!

amny.. said...

duniaku >> kaw ske cari pasal ngn aku...hukkhukk.!

amny.. said...

FurBall >> hidung aku 24 jam kembang..

hahahaha=P

amny.. said...

Henry Zackery >> owhh!! tidak..

huuhu.. thnax..=)

amny.. said...

syud > +_+"

amny.. said...

Dekcik >> aduyai....hahaha

amny.. said...

alief >> tisu cap semut ade??hahaha

amny.. said...

mykhalis >> bukan terharu tp terkezutlaa..

amny.. said...

noraim >> xpe2..yang pasti blog noraim best ^^

amny.. said...

kay_are >> miss shark nak amek ati je tu...aduiii...

Raji berkata said...

blog kau ni memang senang nk tarik traffic kot
hahaha

amny.. said...

ahh! kaw!