Yang disayangi

Monday, March 14, 2011

"Our Memory Photo Contest"

 

walawehhhh..dah lama aku tak join CONTEST mahupun GA.....

aku mintak maaf pada sesiapa yang tag aku sebelum ni tapi aku xjoin..bukan apa..aku malas lohh nak join...tapi kali ni pintu HATI aku dah terbuka..pasni jangan ramai pulak tag aku pas aku kata pintu hati aku terbuka..aku sekeh2 kang..kih3...


kali ni aku ditag oleh  Dekcik

kalau berminat klik sini ------>ain

pixcha yang aku nak pertaruhkan 
::
::
::

aku pilih pix ni sebab aku suka baju pink tu sesuai la dengan belog aku ni...

pix ni diambil time aku form5 ontheway ke UTHM

aku kena tag 4 orang..hadiah berupa anak patung,,
tapi aku kesah apa kalau aku tag blogger lelaki...<--lau korang menang,kaci awek la bear tu,okeh!set!

so calon2 tag   (padan muka korang ditag!)  (^^)\/ peace


19 comments:

noraim said...

gud luck awak! :)

amny.. said...

thnx noraim..:)

NaNaoSaKi said...

gud luck yer awk :)

duniaku said...

nseb baek....fuuhh..lega!!hehehe..goodluckyepp..:)

Anonymous said...

amni...awak yang mana??

amny.. said...

nanaosaki >> tahnx awk..:)

duniaku >> ape yg ko lega sgt tuh?

cik anon >> u teka laa i yang mana dalm pix tu..hikhikk..:P

FurBall said...

good luck weyh..ko tag aku??haruslah aku yang menag nnt..ahahaha..~_~..wat ap nak bg awek bear tuh..bek wat peneman tidur..dah lah mmg suka peluk benda tym tdo..gagagaga

amny.. said...

furball >> tocheh2 bab wish luck kat aku...(^^)...ermm..baek ko xyah join..aku isaw kalah je law ko masuk..kih3....

miss shark said...

ah kau. ambik lah pic nak gi gambang (muka ceria kau). hahahaa.. good luck wehh~

p/s : aku kelaparan?? macam mana kau tao nihh.

amny.. said...

pix kt gambang aku xde...

aku nampak air tros xingat da ke kemera....
kt sne..

hik3...
smpai barnag mkeup aku ilang

n@jwamz said...

wow!! macam best bangat...
best of luck dear:)

amny.. said...

thnx najwa..:)

join laa gak..

kay_are said...

pink x ingat nye.. hee.. ape2 pun gud luck kat cik amni! ^^

kalau menang, nak adiah tu leh x? =P

Dekcik said...

hehe..gud luck yer..
lpe nak ckp tadi sbb dah excited sgt join abg ben nye segmen..

amny.. said...

kr >> heheh..thnx..law menng nk adiah 2??heheheh..naty bgi(kalau menang)

dekcik >> thnx dekcik..xpe2..amni xkesah..

Raji berkata said...

eh kau ni perempuan eh? ;D
hak2 terconfuse sat

good luck btw

amny.. said...

raji >>ceh kaw..wat xtahu lak...btw thanx..=D

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

amni ! asal ko letak pic aku yg sgt berlagak itu ! nanti menang ! huuu

amny.. said...

ohh..ade kah???kih2...