Yang disayangi

Saturday, March 12, 2011

blogSpot vs blogPot !!!



korang pernah buka tak page atas ni???

"mega site of bible studies"


apa kebenda ni??? ( ce citer ce citer )


orang kafir ni ada je cara nak menghancurkan umat Islam ! mental jap!!

tadi aku buka 1 blog ni...

aku taip laa blablabla.blogpot.com 


oic,tercicir pulak huruf  'S'


tapi yang keluarnya blog:"mega site of bible studies"


wei..aku tak berminat langsung la blog ni!!arrghh!


korang boleh test guna link blog korang without 'S' ok !

aku dah tahu lama dah hal ni..mungkin ada yang dah tahu..tapi aku nak memperingatkan orang ramai agar lebih berhati2 ketika menaip or apa2 je laah...

pix rembat kat goggle

ingat!!!!pelbagai cara orang kafir mahu menghancurkan Islam !

pssstttt...aku nak pergi mandi..chow!

28 comments:

duniaku said...

nice info ! xtahu pon sebelum ni..thnx..!

-[miracle]- said...

teruknyaa ! =='
thanx for the info :)

Abby said...

terkejut tngok gmba tu :S

Abby said...

terkejut tngok gamba tu :S

miss fatihah said...

eh mata ke kat tgn tu?

amny.. said...

duniaku n miracle >> welcom..=D

amny.. said...

abby >>terkezut juga..=P

miss fatihah >>aah,mata:D

miss shark said...

derr.. aku dah jenuh jumpa site yg ntah pahpe.. hee~

HATYCIKNUURUL said...

xtau pon sal ni,.trkjut gak,.mcm2 kn kafir ni nk buat,.hishh,.

amny.. said...

miss shark >> cehh..bangga r tu ko!!ahhahah

amny.. said...

hatyciknuurul >> itulah pasal...law niat nak wat kajian xpe..jangan percaya suda

akmal said...

buruk benor la gambar tuh, org mengandung tak leh tgk gambar cam g2 bahaya..hehe

aLieF si Muncung ManiS said...

harap2 kta semua dilindungi dari semua ni...yg gambar last tu.menakutkan..mata kat tapak tangan..

faira nadeyra said...

Haa, tawu xpe. Dulu penah try gak type blogpot tu..
Pandaikan yahudi ? Tu salah satu cara dyorang nak sesatkan org Islam.

amny.. said...

akmal >> seram sangat ke??aduii..maaf3..heeeeee=D

amny.. said...

alief >> alief pon takot ek???huhuhu

amny.. said...

faira nadeyra >> itulaa pasal..macam2 cara diorang ley buat..

kay_are said...

ye ke?? baru tau ni.. tapi memang lame tau dah r niat jahat orang2 kafir tu.. ish ish

r-5 said...

tu la mereka tu saja ja nak memesongkan pemikiran orang islam dengan menyebarkan dakyah mereka!

amny.. said...

kay_are >> kalau baru taw baguslaa..heheh..dapat timba ilmu baru arini..=D

amny.. said...

r-5 >> kita kena lebeh berhati-hati lepas ni...

sekamar rindu said...

salam..

sangat unik gambar kat bawah tu...:)

amny.. said...

uhuhu...
pix ambek kt google..:P

Nadhirah-chan said...

erk ? teruk gile ! huh =='

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

amni..ko jgn laa bukak menda xpekdah...heee

amny.. said...

taw takpe..!

nur ikhyar dee said...

eh saya pernah kena camni jugak...ari tu tercicir 's' tu,tapi tak perasan,pastu dia kluar menatang nie la...huhu

MiSs dyzA!!~ said...

AMny, McM taU2 jE Awk Ckp Ni psL BLog sApE.. hAk3!!~
Sowy La, RitU typE tErtiNgGAL hUrUf 'S'.. hIk3!!~
tHANKs yEk.. =]