Yang disayangi

Sunday, March 20, 2011

join bloglist Yuyu Zulaikha 3


first time aku join bloglist Yuyu Zulaikha,, (^^)\/

sebelum ni aku asyik melepas je nak join..
SEBAB APA?sebab bila aku nak join je cik Yuyu kata 'DAH TUTUP'....! (T_T)
blog die agak2 popular
~popular macam belog aku..<-----ni aku tipu

aku suka blog yuyu sebab ada banyak karton yang die lukis sendiri (cumey) =)
aku suka blog yuyu sebab simple,cerah, dan seo mesra...=)
 (macam pernah dengar ayat ni,,tapi dimana ya??)

aku suka Yuyu Zulaikha sebab dia comey...
dari dulu aku xpenah miss baca entry dia walopon kadang aku baca tapi tak mengomen..heheheheheh=)


eh3!!korang jangan fikir aku LESBO ok!!




psstt......aku pening!!malas taip entry sehari dua nii..





18 comments:

miss shark said...

amny, kau pon comel gak :) sebab tu aku tak pnh miss dtg n komen blog kau nih,,ececece~

duniaku said...

kaw pon comey..XD

kay_are said...

eh3!!korang jangan fikir aku LESBO ok!!

ok2, xnak pikir tapi bile bace yang atas2 tadi terpikir gak =P

cik hemo hemo said...

oh oh, comey jugak~

hehe

Dekcik said...

hehe..rase nak join..sempat agy kew nie ek..

y u y u Z u l a i k h a said...

hayyaa.. memuji pulokk ^^

amny.. said...

miss shark >> i like u too..muhahahhaha

amny.. said...

duniaku >> ape??ape??aku xphm..ahahha

amny.. said...

kr >> erk..if daku lesbo..pengsan 60 saat!!

amny.. said...

cik hemo hemo >> huuhu ^^

amny.. said...

dekcik >> sempat agi kot...try la..=P

amny.. said...

yuyu >> sekali sekala..ikhlas k!!huhu^^

misSbLurRy said...

kdg2 lesbo pon best juga
wkakakak

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

ko un comel bebeh ! hahaha

amny.. said...

missblurRy >> hahahah...ade pengalamn ke??

amny.. said...

syud >> ko ni xabaes2..huuhhu

noraim said...

gud luck tau amni :)

amny.. said...

thnx..:)