Yang disayangi

Saturday, March 5, 2011

review:saya suka belog yuyu zulaikha..=)

assalamualaikum..

semenjak 2menjak ni asyik blogwalking je...tapi blog cik yuyu zulaikha aku tak pernah miss jenguk taw!!mesti majority kenal siapa cik yuyu kecik molek ni...bagitahu korang yang aku suka baca entry yuyu..

aku suka blog dia sebab :

1.entry walaupun simple tapi menarik..tengoklah orang yang mengomennye,dalam sehari boley smpai beRATUS!!aku????sob3..susah,,tapi aku tak kisah,yang penting aku happening berbelog..:)

2.aku suka belog yuyu sebab owner belog tu cumey sangat...aku suka bahagian mata dia tuh..bo0lat sungguh!!yang itulah buatkan ramai jejaka diluar sana inginkan beliau..aiceehh...pandai-pandai je aku buat statement ni..uhuhuhu.

3.aku suka entry yuyu kalau dia letak pixcha dia..sebab apa???sebab aku nak tengok mata dia..
(macam sama je alasan aku no2) (^_____^)

4.sebab lain..ermm..haa!!blog cik yuyu ni tak berat...takde widget mengarut ni..sungguh!so,aku dengan mudah buley bukak blog dia..:)

haiisshh!!! betol ke seseorang itu akan kelihatan cantik kalau bermakeup??
pelbagai orang pelbagai pendapat..bagi aku semua aku terima...hehhehe

jom layan video2 bawah ni...(^^)



sesiapa yang lemah jantong PLUSS hati,,dinasihatkan jangan tonton video ni..ehehhehe






ok!tu aje...thanx sudi membaca walaupon malas mengomen..ehhehe..(^^)


27 comments:

miss shark said...

aku pun suka gi tgk blog dia.. heheehehehe

miss shark said...

aku pun suka gi tgk blog dia.. heheehehehe

Anonymous said...

amni....
sye pon ske blog yuyu..tp malangnye orang macam saye ni xbuley komen sebab xde blog..sob..:'(

Anonymous said...

npe blog cik amni sy bule komen lak??

amny.. said...

miss shark >> sibuk la kaw..hehehhe

amny.. said...

cik anon >>mybe setting die xbnarkan cik anon mengomen kot..:)

duniaku said...

saya pon ske..:)

amny.. said...

:)

miss shark said...

gonguro tu style beb !

noraim said...

sy jarang² jek bukak blog yuyu. huhu.

amny.. said...

miss shark >apekah?

noraim >>huhu,okeh..

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaa!!! yuyu termalu seketikaa.. wuu T_T nak cekup muke sembunyi balik pintuu ^^

amny.. said...

alahai..

cik yuyu jenguk blog amni..

segan plak seh..:P

Zaza said...

sye pon suke blog yuyu jgk! die skg cool!

bunga said...

suka blog awkkkk..hehehe..

Henry Zackery said...

lawak la video 2..hehehe Lagi Artis Melampau

amny.. said...

zaza > sme la kita..


bunga >thnx bunga...

henry >>mmg lwk..

SyedGraphiX said...

sy pun sukaa yuyu~ ;)

amny.. said...

terbaik laa..;)

UYC said...

ohh ske3 :P

amny.. said...

ye dok umar...:P

FurBall said...

wah..tak pat tgok video2 ini..kena block..damn btul kampus aku nih..nak tgok gadis comel pon tak dapat...grrr..nih yg rs nak bako nih!!!

amny.. said...

furball> vdeo2 mengarut je nii...nk tgok gdis comey yg vdeo ke2 2 yee..:P

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first time singgah blog ini dan folo blog ini...

blog yuyu mmg hot dan best..simpel dan sgt menarik...

amny.. said...

setuju2...:)

sahromnasrudin said...

salam singgah di pagi selasa :-)

iVy Crystalline said...

salam.. ivy baru je kenal blog yuyu lime belas minit td.. trus hati pun tertarik..best belog cik yuyu tu.. hikhikhik..