Yang disayangi

Saturday, March 19, 2011

thailand???best sangat ke?


sawadikappp....!!

harini aku pergi jalan-jalan kat mundok,thailand..
orang kelantan mesti ada yang pernah pergi 
kan? kan ?kan??


::in this pixcha::

~aku??aku kat tepi baju oren tu..saje cropkan..hee(^^)\/
~baju oren tu adik aku,thun6 (muka bangun tidur)series,dia memang xmandi lagi
~tengah tu kembar mak aku
~mak sedara aku ( pakai spek)

anak panah tu la tempat aku nak pergi~thailand



kat sana habes semua barang aku angkut bawak balik..



bila dah lapar..aku melantak je makanan kat sana..
rasa pelik sikit la kot makanan thai ni..


meehon sup *lada hitam*
+
 milo ais 
(xrasa milo pon,aku tengok air die macam soya,,xpekat langsung)

antara barang yang dibeli (barang disana semuanya murah2)

rm15( bukan baju aku )
::
::
\/


rm 11
::
::
\/


bila sampai rumah aku teros zZzzzZZzzzzzzz (keletihan...)




pssstt..tenet lembab....chowz!!



28 comments:

noraim said...

sy org kelantan sendiri pon xpernah smpi. hihi.

Raji berkata said...

hak2 senang juga jdi org klate
nk gi oversea mudah jer ;P
eh kau klate ker o.O

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

mmmmmmmm... * demam p nak coment gekkk

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun bercadang nak gi thailand dgn member..tp,kena buat paspot dulu..lecehla..huhuhu..org cakap barang kat sana murah2...huhu..

kay_are said...

malu2 cik amni nak tunjuk muke ye.. same misteri r ni.. em.. murah gak r kalau 15, 11 tapi pastu internet lembab? kre bersambung r ni? ingat drama korea je ade episod.. =P

NoRMa aZurA iSMaiL said...

untuk zue ader x?

Henry Zackery said...

nak ikot leh ?? hehe
Artis VS Polis

miss shark said...

wehhh.. kau shoping sakan yee..best gilak. beli aku satu cardigan yang cun2 tau <--- request

amny.. said...

noraim >>
xde pe yang best pon just barang murah je kt thai ni..

hik2...=D

amny.. said...

raji >>
oversea??kih3...aku berenang je gi sana...erm.aku bukan org kelantan..!

amny.. said...

syud >>yahhh!!!semangat bebelog!!cayok3!!

amny.. said...

alief >>
xpayah buat paspot..pergi yang dekat seberang je xyah gne paspot..barang2 pon murah..:)

amny.. said...

kay_are >> bukan misteri lohh...hehehehehhhhhhh,saje2 malas nk tunjukkan diri..=P

amny.. said...

norma >> alamak..lupe nak belikan laaa..hik3...=P

amny.. said...

henry >> erkk...bot pecah kalo ko ikot..=P

amny.. said...

miss shark >>
ak da blik baru ko pesan..ko ingt thai tu sebelah umah aku ke??kih3..

Shamsuddin Amin said...

bestnye...
nak ole2... =P

amny.. said...

shamsuddin >> ole2???erk..sampai malysia tros basi..so xsempatlaa nak bg kt ko..

FurBall said...

aku tak pernah pon pergi sini..walaupon aku duk kelantan dah tiga tahun..jejeje

FurBall said...

baju tuh mesti nak beli kat aku kan??jejeje...

@alief..kalu ko g thailand jgn lupo ajak aku skali..jejeje

miss shark said...

wehh, baru aku perasan muke adik kau tu macam nisha, roommate aku taon lepas.. adik angkat speed(yg ni tak betul)..hahahaa

amny.. said...

furball >> baju tu aku bli tuk bakal suami aku laaa!!!!

alief xkan ngku ko kwn die..hahaha

amny.. said...

shark >>nisha mne weh????rmai da kte mke adik aku ni cam junior skolh kte dlu..spe wehh..xknl..

miss shark said...

ala..nisha yg rapat ngn speed tuh. ktorg selalu buli dia. ehh, aku tak terlibat lah buli2 ni. aku baik.

mykhalis said...

tal payah passport ke nak pergi sini?

latest entry di blog khalis : siapa yang tak sayang anak bini??

amny.. said...

xpayah...sebab ni kt seberang je...

Henry Zackery said...

tak update blog lg ke T__T

Video Youtube Paling Lama Di Dunia

amny.. said...

huhuhu..:)