Yang disayangi

Sunday, April 24, 2011

aku sombong gila ! ade aku kisah???

aku suka laa blog ni ! jom terjah sini

lama aku xupdate...
eleehh..aku baru sehari xupdate dah kecohh..
sebenarnya aku cari tutorial nak detect siapa unfollow blog akuu....
ye laa..aku nak tahu sangat siapa!.....puas gak aku mengodek google...
jumpa jugaakkk...!orang yang unfollow blog aku tu,aku xsampai hati nak unfollow blog die gakk..
xpelaah...aku xkesah dah kes unfollow nii....biasalaaahh..dunia bebelog ni ada pasang surutnyee..

tadi aku teraba terbaca blog ni pasal xjawab komen,sombong ke?
kalau korang perasanlah kan...aku jarang balas komen korang yang mengomen blog aku...
sebenarnye..aku terikut teknik blog tadi tu...

 kalau korang komen kat blog aku..korang baca balik x apa yang aku komen??kalau ade pon maybe berapa ketul je yang baca balikkan?..so bagi sesiapa mengomen blog aku dan tinggalkan persoalan..aku akan jawab dekat entry blog korang..itu teknik bebelog aku sekarang...kalau dulu 40orang komen 40 balik aku jawab komen...kan dah 80komen...xke menyemak dengan muka aku je?...rasa xbestlaah plak kan..kalau dulu memang aku nak macamtuu..nampak ramai je orang komen blog aku...tapi sekrang aku lebih selesa dengan teknik yang aku bagitahu tadi.. setiap orang ada caranya sendirikan..??hehe

tujuan aku bebelog untuk mencari kawan..bukan mengejar glemer...

aku harap..xdelah orang fikir aku sombong...
sebab ade dengar gak orang kata aku ni sombong..okeh!aku xkesah!
"xkenal maka sombonglaa xcinta"



p/s~rasa nk review blogg...sape teringin aku mengreview blognye??

43 comments:

mykhalis said...

wahhh.ada cara detect ek?tak mau share ke caranya?wahahaha..
amni cam emo je petang nie..awat?

amny said...

hahahaha....mne ade emoo...khalis carilaah sendiri caranyee..^^

Wafiy Suzly said...

ade ke cara gitu? eh tu ko balas khalis pnye komen kat blog ko gak,haha

mykhalis said...

kedekutttt... dia tak biasa lagik agaknye..hehe

amny said...

wafiy >> kebetulan aku rajin...hahah..ok fullstop !

Qaseh dalia adelia said...

macamane nak detect tu ?

miss shark said...

ala, ikut suka lah nak komen balik ke tak. bukan ada notification pun.

ada je certain orang baca balik blog yang dia komen tu (aku lah orangnya) serious.

Inspirationalefeks said...

eh dpt unfollow blog ek ? xthu pula... klau twitter dpt .. hoho .... wahhh jom cari kawan :)

naim said...

amny: kasi link software 2. huhu

terbaik ,menjawab tohmahan orang lain~ abaikan mereka sahaja~ :-)

cik hemo hemo said...

aishh . bia je dorang tu . kena report kat blogger la. kene ade notification , baru senang banyak !! kehkeh

aisya said...

sy bace balik kalau tuan punye blog reply komen.. sebab follow-up komen masuk email.. kalau dah reply tu unsubscribe je la.. xde la komen lain pun masuk skali.. honestly, kdg2 terasa jugak la kalau komen x kne reply tu.. tp xpe la, xkesah sgt pun.. stiap org berbeza cara.. kan kan kan? =)

Shamsuddin Amin said...

wa wah..
gigih je amny nak tau kan... ^^

x pe la amny...
die ade poblem sikit kot... haha

yeah btul tu...
cari kawan kan...hehe

aiman rashidd said...

hoho ada aku kesah ?? ok ok . enjoyyyy :D

Ummu Khaulah said...

i pun tak kesah..

tapi saye tetap nak jadik follower amny ;P

amny tanak jadik follower blog baru saye tuh? hehe.
alaa, jom laa. jom laa.. hehe
demand plak kan?

btw, saye singgah blog amny, then dah berjaya jadik follower awak yang ke 1525.

ramai tuh .
cyaiyok !! wish u luck ;P

faiz said...

bgusla nk tahu sape unfollow...yup..erblog utk cari kwn..

~~Ticer Wann~~ said...

betul tu amni.. kita berblog sebab nak ramaikan kenalan..tapi kalau dah orang tak nak kawan ngan kita apa leh buat kan? buat-buat taktau je la..

chill okeh? :)

**::CIKNUURUL::** said...

ajar la,..hehe,.tp CN xkisah lgsung klu ade yg unfollow even sedih kn tp xpela,.diorg ade hak nk bce yg cite yg cmne,.kn?,.err,amny cm emo je,.hehe,.chill babeh,.hehe,..meh gve me 5!,.chaiyokkk,.ngeh3,.

Nadia Mashuri said...

review lah blog saya..
hehee..
=)

nana riduwan said...

singgah bace..
xmao la marah...
jom join GA nana.. :)

Farah Shamsudin said...

ala, biarla dorang nak unfollow pun kan..amny tetap ramai kawan juge kat sinikan.. jangan marah2 la ye,,

apik pehe said...

wahhh..rajin amni duk godek pakcek google..hehe..ajar la apik cmner nk cari org unfollow..hehehe

apik lak x sempat nk balas komen kt blog apik sendiri..hehe..

nur ikhyar dee said...

jap..

mcm mana nak tahu orang tu unfollow blog kita???

nak review! ^___^

brg dh smp blum amny?

adan said...

setiap blogger ada cara nak tarik pembaca kan cik amny comel... ^_^

sal unfollow tu.. lantak ar.. janji jangan memburukkan blogger yang dia unfollow tu..

najmi^^ said...

haha..xsusah pon.. ko biar orng komen bnyk2. then in one coment ko reply sume..hee.. aq ngarut je.. pasal orng unfollow tu, ko buat x kisah je^^ followers ko skrng dah giler bnyak kot..hahaha.

d_LA said...

amny, share la benda alah yg boleh detect org unfollow tu..hehe..dla pun jrg reply komen kat entry blog dla sbb x sempat..bek dla komen kat blog dorang terus..kan kan kan...

Rahmad said...

komen yang terlalu banyak bukan semua dpt di jawab kn..

ada juga blogger yg sanggup unfollow..
memang x profersional langsung blogger yg dh follow then unfollow balik..

aku setuju ngan idea ko 2..
klu ada yg patut di jawab..just komen kat entri diorang..

salam singgah n follow u back..

Nur Liyana said...

hahah..sanggup cari balik..hahhaha
takut si unfollow tue..hahahak

hahaha
konfem dia gi folo balik..hahaha
good2!!!

Amoi said...

ai balas komen dan blog walk semula blog dorang tu walaupun lambat.

mana tahu dorang blog walk semula blog kita dan baca balik apa kita reply kan? :p


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

BuDaK PeGheLiH said...

hakhak.. saya la antara orgnye yg xakan baca blk komen yg di balas.. sebab nya komen tu akan masuk dlm inbox email..

tau2 je la kan klu dlm email.. dgn notification facebook lg.. dgn komen2 org lain lg.. last2 mls nk baca, delete jer smua..huhu

wah.. klu mcm tu nk aplikasikan juga la cara tu.. :)

to'wan said...

singgah sini.. :)

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/sengal-dalam-alim-gitu.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

owh boleh detect sapa yg unfolo blog kita eh?

kay_are said...

ade care nak detect? kre ko dah tau r aku unfolo blog ko? aduh.. tertangkap suda.. =P

Fyqa said...

wahhh.bole dtect ye..bru tau.huhu


cik amny tak smbonglah :)


KAKAK YANG BAIK

cik mun said...

huhu..nak tahu jugak camne nak detect...
review my blogla..
hehe..

cik mun said...

huhu..nak tahu jugak camne nak detect...
review my blogla..
hehe..

Miss Shikio said...

wahhh! nak buat cm ni jugak lah

heheheh~

NoRMa aZurA iSMaiL said...

cara nak unfollow da tahun..tp nak detect saper tu yang xtaw...xper la amni, yang penting niat kiter tu...yg laen tu....ada aku kisah??? :)

Far8 budak baik said...

tu lahh nak cari sangat hahaha
adoyai...lain lak jumpe..
adoyaii

Rad Zuan said...

amboi~
nakal ya mereka~
haha~

*1st time disini,comment,baca entry dan follow~

FurBall said...

budak sombong..ahahaha..okeh..gurau jew..hr tuh ko ada bgtau yang aku nye commentar counter tuh ada masalah kan??mmg ada masalah lew..dia jewnis yang ambik purata komen ngan entry..so ntah mcm mn lah dia detct..ahaha..tp skrg dah ok..dah ada yang baru..n nama ko antara yang terasata!!~_~ahaks

Koding said...

Saya tak sombong...
dan tak jugak gila...

Koding said...

Saya tak sombong...
dan tak jugak gila...

Queen Sophia said...

hey mcm mna awk thu dia unfollow awk..
http://queen-sophia.blogspot.com/