Yang disayangi

Saturday, April 30, 2011

entry terpendek di dunia...(sepantas kilat)

meh2 baca ni jap..

(1), nak mintak maaf banyak2 sebab tak balas jejak korang....

(2), tak baca entry korang

(3), tak komen blog korang....

(4), tak update blog (macam ade orang kisah)

sebab..

(1) laptop rumah buat hal...

(2) nak pinjam laptop ayah..takot ter'buat' ape2 lak dengan kerja die(takot terjadi apa2)

(3) nak pinjam laptop abang..dia xde plak kat rumah..grr!

bila dah dapat online balik,aku akan...

(1) pulun baca entry korang habis-habisan dan komen yang mana tertinggal (^^,)

(2) rasa nak bagi penghargaan buat pengomen tegar maybe top5 or top10 je kott..insyaallah..

eh?macamne aku boleh online ni??

(1) wireless rumah ade...

(2) online guna henset 3310sen jee (bakal dibuang) <---ayat kejam

dah baca?komen la!!ahah

(1) paksaan..!!


p/s~terima kasih sebab masih mengunjungi teratak buruk(blog) aku ni lagii..^_^


39 comments:

Wafiy Suzly said...

hisyhh malas btul kau ni senah..

apik pehe said...

alaaa..wat la penghargaan untuk 10 orang..hehe..sbb apik ditangga ke8..hahhaa

adan said...

wah.. amny memang blogger tegar..! ahahaha.. cari jalan tu cane nak update... line time update ni mesti terbaek kan... ahahah

**::CIKNUURUL::** said...

weee,ade je amni snggah n komen blog CN,.haaa,aiyokk,..hehehhehe,..adoi la,..

mykhalis said...

pttla..ingtkn xnk dtg blog khalis dahh..hari ni sasaran komen kene ada 6 untuk dptkn top 5 nie

cik hemo hemo said...

amni saboo je la deh . bile da dapat on9 , mula la tido lambat . cik hemo pon macam tu . --"

ana raisya said...

adeh..ringkas pdat n paksan...huhu

Shazmiey Abdurahman said...

takpe lah..yg penting ada update sikit pun ok gak :) nih bukan entry ringkas...kira pnjang juga ni.hihi..

Nur Liyana said...

hahah......rasa nak tergelak..hahhhah


hahahhhahahahhhahhahhha

Nur Liyana said...

amny amny!!!bagi smpai nama yana tau!!!hahahahhah

~::KUYA HARIS::~ said...

sepantas kilat jugak sy baca.hehe XD

miss shark said...

blah la kau. 3310 ke hape. nak perli henset aku la tuhh ;D

Chegu Zubir said...

Salam new blogger..truskan menulis memeriahkan dunia blog

jom join
Segmen : Mari Promote Blog

im new folower of u

mie said...

gue pun sejak akhir2 ni..
malas nak update..
ada juga sebab musababnya..
eehehee

chemay said...

dan2 henfon 3310 boleh un9
hehe
":P

OreO HitaM said...

Kunjugan balik..online pakai 3310..demm!! serious power..

Syuxer said...

sepantas kilat saya baca ia..xpe2..it's ok..welcome back..:)..

EYFAalias said...

wah. canggih 3310 boleh online. huhu. nak gak satu hp mcm tu :p

k h a i r i y a h said...

bg penghargaan kt semua org la , hehe

W said...

it's okayy, dah ad laptop baru nanti, update laa! ^^

kay_are said...

yang aku pelik, cane lak gune 3310 leh online?? ni dah kes tipu ni.. lu jangan tipu.. ingat muke comel gua tak berani sekeh lu ke? =P

msredcheesecake said...

Wemang tak best kan kalu xdpt online.kalau msred, nanti rasa gatal satu badan ...keeheeee....

Firdaus Kasim said...

sy pernah baca entri lagi pendek dari nie.. hehe

nur ikhyar dee said...

laptop suda merajuk...hehe

^__^

Miss Shikio said...

saya sedang mengomen blog ini

heheheh~

dah komen pon, sila bg award

hahahahha~ (tamak)

Ayie said...

Pendek....tapi banyaknye komen.. cemburu nih.. ^^

Ini Kisah Tia said...

haha ! aik ? online guna 3310 ke ?

Heidi Shafiq said...

mintak maaf.. xtaw nk komen ape.. :P

d_LA said...

dla pun sm la..time ni baru line laju..hehe..kat kg mmg xleh tegar sgt blogging..hahaha

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahhh....hanset 3310??canggih beb....

apik pehe said...

mekkkk..update mek...apik nok baco nih

Koding said...

entri ni xde laa pendek...

Dekcik said...

hahaha..amni2..

Shamsuddin Amin said...

gigih blog gune hp...
tu la namanye blogger tegarrrrr...^^

smoga cepat kembali berblog,... hehe

Ainnur Afiffah :) said...
This comment has been removed by the author.
Ainnur Afiffah :) said...

3310 canggih tuu~ touchscreen..hahaha

faiz said...

nokia 3310 'memang' boleh online..hehe

BuDaK PeGheLiH said...

patut pun rasa mcm amni lambat je nk dtg komen entri baru saya :p hehehhee

FurBall said...

cepat bagi penghargaan kat aku..ehehe..