Yang disayangi

Tuesday, April 19, 2011

exam ohh exam....

minggu ni aku banyak2 dengar orang cakap pasal study week...
aku paling xsuka llaaaaahhh exam2 ni !!time nak exam r baru aku nak p terjah buku....study balik ape yang patot!mulalah nak gelabah..sampai pagi berjaga mata semata-mata nak study bila esoknye nak exam..
tapi tu dulu....sekarang aku tengah cuti menunggu mana2 ipta panggil aku..moga2 dapat laaa..!!amin..!

time tengah exam tu,,bagai cara boleh nak meniru...aku xpenah meniru!! ok aku tipu jee...memang aku ni kuat meniruu..ahhahaha..tapi setakat note2 ringkas je(kantoi)..tiru member memang aku xkan laa..
perempuan ni banyak sangat tempat nak sorok note2 ni..lelaki??


..konfem syook habes !
xlemas kee exam macam gambar bawah ni???grrr!!
aku yang tengok plak jadi tension!


situasi yang biasa berlaku ketika peperiksaan sedang dijalankan !!
harap bagi sesiapa nak exam ttuuu...gunakan laahh masa dengan sebaik mungkinn..^^

goodluck yee...(^_^)Y



p/s~ada segmen2 yang best x??aku nak join niii!!!!!!! (mood borink)



31 comments:

cik bAtu said...

CB nk exam gak ni...huuuu...cuakcuak !

mr_right said...

mr right tengah bersengkang mata untuk exam rabu neh =.='

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/kehangatan-makin-terase-hotfm-ker.html

adan said...

gambar pertama tak boleh blah.. kahakhakah...

Liyana Z said...

hahah..sama la kita mr.right..hari rabu jgk..
oh,itu esok.. @.@

adoi bc entry cik amni teringat plak
final exam lepas..nak usha2 paper abg kt sebelah..sekali dia hulur terus kertas dia..
heh,cepat2 ckp xnak, nak pitam time tu..takut kna tgkp.. :P

aiman rashidd said...

goodluck :)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

pergh..amni nie..kecik2 da blaja meniru ek??

hehehe...jangan bawak bila masuk ipta lak yer

Juaini Juliet Jamaludin said...

Julie lagi dua minggu nak final exam. Takotttt! :/

nur ikhyar dee said...

final exam masa final year... i dgn kawan2 buat gila.. Yang paling pandai duk tengah,then kitorang keliling dia... sambil jawab sambil ushar kertas jawapan..hahaha

nasib tak kantoi ^__^

Shamsuddin Amin said...

gud luck amny...

suke gambar last tu...
mmg slalu tdor time exam... hoho

~::KUYA HARIS::~ said...

ahahahaaa XD lawak ah picto atas tuh.cam2 gaya nak meniru.penah buat jugak.warghhhh..next week final exam.uhuks2 T______________T**

MissSyarniFarida said...

me too final exam next week ;(
GOOD LUCK !

Miss Shikio said...

saya suka tidor bila dalam dewan..

hahahah~ terok x? ngeee~ ^_^

AizA said...

mikee ni... sama jer ngan awok... tapi x per... muda lg... otak masih fresh... kalau nak lebih fresh... basuh dlu guna mesin basuh... hehhe.. gud luck yer....

Wafiy Suzly said...

ko wat aku ase nak niru masuk u nt, haha

YOUsoF said...

Waa.. betul rimas siot gamba tu.. dekat INDO ke? (teringat nabil dalam maharaja lawak-tali pinggang berkalender, gungsi lebih kurang penutup tu la) ;DD


Yang terbaik la tuk orang ye.!!

hoyahadis said...

macam-macam ragam tiru meniru masa exam..gambar kedua tu rimasnye...silap jadi tak lulus exam..ha..ha..

man yusoef said...

tau tak..kat u nnti mungkin dpt merasa open book exam...iaitu exam sambil bukak buku...HAHAH..tapi walaupon bukak buku, belum tentu dpt jawap =.=

ayie said...

good luck kepada semua :)

Koding said...

Kalo dapat meniru pon...
Tapi bila result kuar.. belum tentu lagi dpt 100%...

Firdaus Kasim said...

haha! kelakar la gambar tutup muka mcm tue..

seperti kata usop "nampak sangat menipu" hehe

Entri terkini :
Cara meningkatkan pengunjung blog yang banyak giler dari Apesal

cik hemo hemo said...

kekadang mase exam, cik hemo selalu tido sebab mase time tu la ideal datang dengan lajunye . hohoho~



rindunye nak exam, nak goreng jawapan, sobsob . T.T

shezwan said...

yeah.. dah habis exam.. lalalalla XD anyway gudluck yaawwWW! Ganbatte kudasai ne!! ^_^

Henry Zackery said...

klaka la kartun nie, hehehe.. nak segmen best2 ?? senang je, review blog sy :)

[ VIDEO ] Mesti Tengok

Hafriz Mohamad said...

hahaha... :D

glak sorang2 plak.. tgok gmbr2 yg xbleh blah ni..hik3..

sape2 yg nk exam tu.. gd luck yer!!!

miss shark said...

aku tak pernah meniru. jujur.

Nur Liyana said...

heehehe.....
dh lama pulak tak exam kan amny???hahahahaa

bila nk smbung bljr nie!!!

nurulfzz said...

jomla memeriahkan contest nie..=)

CONTEST KISAH CHENTAKU

najmi^^ said...

eii.. bile la nak smbung blajar nie..bosan nye dok umah..ades..huhu

FurBall said...

setensen2 nya aku study dan dalam exam..tak pernah lagi aku meniru cara dorang nih..sekarang kan dah ada hp canggih2..so letak jew r power point dalam hp..tym g tandas check jew r..ngeh3

faiz said...

kalo kat U meniru ni jadi perkara wajib..kalo xde toyol tu hati ni jadi resah...hhuhuh

kay_are said...

satu yang aku paling x faham.. exam tu ape??? lupe dah r ape exam tu.. ahakz!