Yang disayangi

Wednesday, April 27, 2011

kalau aku berfacebook jerr mesti tak dapat semua nii..!blog memang terbaik..!

serius aku cakap..memang bestlah berbelog nii....kalau aku xde blog..xmungkin aku dapat hadiah dari member alam maya nii..ahahah..lawak plak ayat aku...

dulu pernah menang tupup..sekarang aku nak cerita sikit hadiah yang baru sampai rumah aku nii

hadiah pertama dari blog santan berlada 


yang atas nii tuan blog santan berlada...
sila la singgah blog die..manalah tahu tiba2 die nak bagi korang pulak hadiah ... (^^,)Y
cenderahati ni datangnya dari sabah..huuu..jauh nuuhh..aku pun xpenah sampai lagi sana...


bila posmen 'pinpin' kat depan rumah..aku agak dah surat yang aku tunggu2 ni dah sampai..
terus aku cubaa gelang mutiara..mutiara kott..huissshh..nasib baiklaahh tangan aku muat..ehhehe..memang pandai pilih tuk saiz tangan aku nii..thanx yupp shamsuddin amin...



:::
:::
:::
:::

dan hadiah kedua niii...datang dari blog ikhyar dee


 ikhyAr dee

hadiah ni aku dapat sempena aku antara 25follower terawal blog ni....
silalah singgah blog ikhyar dee
..blog die pon bestt..aku setiap hari view blog die...


antara hadiahnya..aku dapat keychain...
dan 1 lagi aku xtahu nama dia apa..tapi pelekat kaki yang serap toksin tuu..nama apa ek??





p/s~nak lagii hadiah..hahahaha...

42 comments:

Nur Liyana said...

tak sbar yana nak dapt hadiah dari amny pulak!!!hehehe

Shamsuddin Amin said...

wah... dh dapt upanye...
welcome amny...
thanks juga la cuz bg support kat santan berlada...^^

x brp sgt, hrp Amny puas hati...
slamat berblogging...^^

aiman rashidd said...

best lah dia :) HUHU

aiman rashidd said...

best lah dia :) HUHU

kNOcK..KnOcK.. said...

takziah...
hahhaha....

adan said...

salam.. wah.. bestnya.. nak jugak...!

miss shark said...

esok aku post kan bangunan KFC untuk kau. hari2 kau boleh makan KFC. kehkehkeh

Wafiy Suzly said...

ckp tak penah dpt adiah, aku sepak kang, huhu

Pendekar Laut said...

tiba masanya memberi hadiah pulak,hoho

cik najihah said...
This comment has been removed by the author.
cik najihah said...

bile2 pun kalau nk beli pon bole :)

DHIQA nA.IM said...

amni..nak adiah jugak.sile bagi dhiqa



by the way..blog dhiqa yang bukan under blogspot pakai template yg same..haha..comey.. kite sehati sejiwe kan ?? ^__^

chemay said...

wahhhh dapat hadiahhh
<3

Mr Lonely said...

nice blog... visited here with a smile, take care always... feel free to visits me back at http://www.lonelyreload.blogspot.com (A Growing Teenager Diary)... thanks ~~~

apik pehe said...

haha..nk mitak jugak la hadiah dengan din..hehhee

faiz said...

tggu iPhone 4 smpai rumah ye...

cik hemo hemo said...

waaah , besnye die dapat adiah . bile amni nak bagi ipad kat cik hemo ??

Inspirationalefeks said...

best kalau dapat hadiah nii hhehe

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahh, bestnyer dapat hadiah free...lebih2 lagi law dapat dr amni :)

naim said...

amny, bila buat contest 4 follower blog amny plak. haha

mykhalis said...

entah..amni bile nak kasik hadiah kat followers tegar nie??

Miss Shikio said...

waaahhh! jeles nya.. sob..sob2 T__T

eh2, kata nak kongsi

hahahahah~

aiman rashidd said...

:)

Ini Kisah Tia said...

wah ! Tia jealous . nak jugak . hehe . apapun tahniah ! rezeki tuuu ..

adwafarahin said...

waaa best2! :)

ayie said...

wow byk gak hadiah.. ayie pon nak buat giveaway la camni..huhu

hazwani yusof said...

kalau berblogging secara sihat,
habuan yang kita dapat pun secara sihat jugak :D

*apa kaitan taktahu*

~::KUYA HARIS::~ said...

hui..best dapat hadiah.share,uleh??hehe XD

Koding said...

Kalu rezeki lebih baik...
Esok2 Amni dpt pulak cincin daripada blogger istimewa...

nur ikhyar dee said...

amny...benda tu button badge nama dia :)

harap sudi terima walau tak seberapa...

sangat terharu bila amny cakap tiap hari view...

*nangess..

BuDaK PeGheLiH said...

wahhh.. nk jugak!!! nk kena bodek si shamsuddin tu la.. :P hakhak..

nama die foot detox kot kan?

**::CIKNUURUL::** said...

dedulu join cntest amni,pastu xmnang pom,.huhu,..tp xmnang pom,dpt jd cmni plk,lg best kot,.ngee,sbb CN krg rpat ngn blogger yg anjrkn cntest2 sblm ni,.ntah ek,nape pas abes je sume tuh,senyp je memasing,.hishh,mybe sbb CN x ikhlas,mybe?,.gitu ke ek?,.aduiyaii,.amni tulun,..


err,btw,thniah dpt hdiah,.kt FB mne dpt bnde ni,dpt <3 je ade la,.haha,..mne adiah besday CN?,.ngeh3,..

hamzah ian said...

blogging tu best

Nur Liyana said...

hahha..dtg lagi...haha

Ainnur Afiffah :) said...

wah..bestnye amni! ^^

nak jugak..

hehe..

aboyandnick said...

nak minta tolong promotekan blog kami boleh? terima kasih... sebolehnya kami mahukan 100 org follower untuk comercialkan blog kami ni.... terima kasih banayk yer... insyaallah kami akan cuba tolong anda juga... terima kasih sekali lagi... kami dalam masa memuatkan video masakan terbaru kami harap semua dapat enjoy....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

FurBall said...

aku pon pernah dapat hadiah..oh yeah..ahaks..tp saguhati.tp ttp hadiah..bertuah tol kan kita nih amny..ahaks..

ko kalu buat ap2 contest bgtau aku..aku nak dapat tempat pertama lg tuh..kalu tak layak ko bg aku dua atau tiga pon ok gak!!~_~

Amoi said...

santan berlada ke tu?

ok sengal

loleeeddd

Henry Zackery said...

waahhh... nak hadiah gak...

Payudara kecil ?? Aku Boleh Tolong Besarkan

Husna Alias said...

wahh!!
best nye dye dpt adiah..hehe

kay_are said...

dah dapat hadiah tu sile2 r kongsi ngan saye ye.. awak kan baik, comel lagi.. ^__^

d_LA said...

bestnye!!!nak hadiah gakkkkk..hehe..tak malu tol jerit kat cni^^