Yang disayangi

Sunday, April 10, 2011

menanti hari..sob3 sedih T_T

ingat x aku buat entry pasal aku nak tambah member dalam bloglist aku.??
aku buat macamtu sebab xlama lagi aku xdapat on9 dahh..mybe dalam masa 3bulan..(start bulan depan)
if ipta panggil aku awal..xde masalah la aku nak on9 balik ..^^
nanti bila aku balik dari PLKN ,aku senang nak cari korang ( bloglist )

3bulan aku kena PLKN ...
wuuuuuuu...T__T xnak

belum pergi dah menangiss...hahaha


pasni aku malas taip entry dahhh (boleh percaya x? )
aku nak blogwalking sambil mengomen..hahaha..

lagi seronok..(^^,)Y

korang walaupon sekali je pernah komen kat belog aku..
aku tetap nak isi dalam bloglist aku...
sebab niat sebenar aku,bebelog tuk cari member..

ko sombong dengan aku?? xpe!! aku cuba jinakkan ko..hohoho


p/s~aku dah xde idea 2 3menjak ni nak taip ape..almaklumlaa 24jam berkurung dalam rumah sebab aku dah jadi puteri lilin..xboley kena cahaya matahari n cahaya bulan..orang ajak kuar pon setakat depan rumah je..sebab aku sudah dijangkiti VIRUS KEMALASAN !!


45 comments:

Wafiy Suzly said...

selamat ber PLKN,hehe

Encik Peluang said...

ala...sedihnya entri ni....PLKN...bestnya....hehe

cik hemo hemo said...

rasennye bley post pone PLKN tu , sebab upu ngan matrik nak dekat dah ni. ..


cheer up ! kawan kate PLKN bes tau . tehee

**::CIKNUURUL::** said...

hahh!,.amni dpt PLKN??,.uwaaa,sdihnye xde mmber merapu meraban dh,.huk3,..xpela,nnti CN tlg jge umah amni ni ek,.huhu,.

amny said...

Wafiy Suzly >> cepat2 laa ipta pnggil aku..amin!!

Encik Peluang >> best ke?? aduui

cik hemo hemo>> klu pospon pon kne msuk plkn dluu..sob3..T__T

**::CIKNUURUL::** >> pasni makin meroyan laaa CN pas amni xde....hahahah

Wani said...

alololo ~ tak mo sedih2 ;))

FurBall said...

puteri lilin lah sgt kan..nnt ko pergi ke plkn hitam lah jadik nya..ahaks...

tape..aku rajin komen blog ko..ehehe..t ko dah kembali marilah kita berkomen2 blog lagi..tuh pon kalu aku msih rajin time tuh r..ejejeje

~::KUYA HARIS::~ said...

PLKN tuh best XD mula2 pegi rasa cuak aje,bila dah hmpir 3 bulan dok sana lagi seronok pasal dah nak abis da.haha XD

nur ikhyar dee said...

ye ke amny?

jap-jap kena p klinik google mcm mana nak buang...

haish..haish..

Ainnur Afiffah :) said...

ala...amny nak g PLKN ?huhu T__________T



nak jadik member amny...jum kawan?hehe^^

miss shark said...

selamat menjalankan tugas anda sebagai pelatih PLKN bagi sesi 8, kumplan 2. ngeh3..

adan said...

semoga anda dalam keadaan sehat sentiasa bila berada dalam kem er..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wah...masuk PKLN....best2...tukar tempat, bley?

apik pehe said...

wahhh amni...plkn kt maner?balik dari plkn nanti bgtau yer

ayie said...

selamat berjaya di PLKN..hehe

Nur Liyana said...

ye ke..ala, amny dapat plkn pulak..heheh..baru je nk kawan!!!
yana tersenarai dlm bloglist???wakaakaakakkak..senyum sampai telinga!!!haaha

Dekcik said...

huhu..nsib baik dulu x terpilih masuk plkn..
amny..selalu lukis kartun,amny lukis kat mane ek..cm mane..

kay_are said...

kene plkn?? (gelak sambil tutup mulut) habis r amni.. xde r comey2 dah pasni.. entah2 kaler jadi lebih kurang kicap je nanti.. ape pun TAHNIAH!!!!!! <-- tercapslock lak =P

Hafriz Mohamad said...

uwah! PLKN. ayoyo...
sy x suka dgn PLKN. dgr nama PLKN pn rase srabut perut...hehe.

em.. ape kate klau blogging kt sane? hihik

sueperbs said...

best la plkn tu... sy smpai nangis2 trpkse kluar awal sbb msuk matrik dlu.. hehe..

Imran nyambek said...

nasib baik gua tak kena dulu,hehe

deeya said...

PLKN ...?? tahniah ! anda akan jadi seorang yang hitam tapi manis selama 3 bulan .. hahakz !

ApiH said...

best dia boleh pergi PLKN... heheee...

mykhalis said...

hehhe..dah kurang orang nak ngomen di blog khalis..sape nak join kuiz khalis lagik pasnie..awghhh

Izyan Masri said...

CHILL BABEH.PLKN BEST :D

Qaseh dalia adelia said...

wah amny kena plkn hehe .. semoga berplkn dengan baik hik2..

Firdaus Kasim said...

ala awk buat je auto publish.. hehe

Entri paling hot :
Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

NaNaoSaKi said...

selamat ber PLKN amni :p hehehe.. saya dulu tak terpilih pn.. lega rasa.. hehehe.. tp bila da lma2 duk umah bosan jgk.. pastu rasa mcm rugi pulak xterpilih PLKN.. tp org ckp PLKN best..

naim said...

;p

Tahniah.. hehe

Shamsuddin Amin said...

dpt PLKN ke..?
huhu
x pe amny...
pape pon kitorg sokong amny dr blkg...
balik nanti active balik...^^

Shamsuddin Amin said...
This comment has been removed by the author.
hassudi morshidi said...

best per dpt masuk PLKN....

dpt byk kwn..

huhuhuhuhuhu......

Henry Zackery said...

seram sejuk sy dgr nama PLKN tu..hehe :)

Lelaki Oh Lelaki

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

selamat berPLKN
1 Malaysia!!!
aCapke blogku

mykhalis said...

bile kena pergi plkn nie?

AizA said...

wah... g plkn... baik2 yer... jgn nangis2 ea... heheheheh

Nuar said...

tak ada jumpa putra lilin ke kat PLKN tu???

d_LA said...

oooo..nak gi PLKN rupenye..3 bln tu..gonna miss u bebeh..thanx sbb masukkan link dla ye..link amny mmg dla dah letak bersama-sama geng yg ganazz menconteng..hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

selamat ber PLKN jugak/hihih.best tu!

mie said...

jangan sedih..
hadapi semuanya dengan tbah..
mesti seronok kat sana.. hehhee

FurBall said...

cepat wat entry khas tuk aku!!!ahahahaha~_~

Farah Shamsudin said...

selamat BerPLKN..:)

aLieF si Muncung ManiS said...

we're gonna miss u amny..amny,alief nak tanya..alief tak sombong kan??kan???kalau alief sombong,,amny tegur alief taw...kita kan kawan...huhu

Anonymous said...

Occasionally laser surgery will be used in order to deal with the problem.
Touching your chin frequently will transfer these germs and dirt to
the chin area which may result in acne on chin. The essence of natural mole removal is the use of herb and folk remedies.



Check out my web-site: How to remove skin tags

Anonymous said...

What's up, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information, that's actually excellеnt,
keеp up ωrіting.

Also visіt my blog - payday loans