Yang disayangi

Friday, April 15, 2011

menggamit memori silam....

first of all..
aku nak mintak maaf sangat-sangat bagi sesiapa tag aku join contest yang mempertaruhkan gambar2..
aku memang susah sikit r sekarang nak join contest yang kena letak pix ni..
kalu segmen aku xkesah sangat...sebab tak pertaruhkan gambar kan ? kan?

errmmm...kenapa entri ni ade gambar boleh plak?
ehhehe..sebab gambar2 aku masukkan ni semuanye time aku kecik2..
(sebenarnya nak join contest tapi wajib isi latest pix gak) melepas..!

dan "tahniah" gak sesiapa dah pernah tengok muka aku pada entry lepas..(setelah aku dipaksa)  =_="
tapi aku dah delete...T__T 

bila aku letak pix aku..rasa xbebas nak bebelogg..

kenapa ye???


bersama atok dan nenek di kelate ..^^  
(semua dah besar..)


yang kena dukung tu ade blogg..lupa laa link die..
ni laahh die(didukung) sekarang..lainkan??



nasihat aku kepada golongan wanita...

~nak letak gambar tu berhati2 lah sikit...sebab member aku dah kena...
..search google..ade je muka die kena lebel ****...!

kesihan....! so berhati2..dunia sekarang agak 'liar' !


26 comments:

Wafiy Suzly said...

yup, betul tu, tp aku nak tgok muke ko skali leh tak leh tak? haha

amny said...

ahhh!!!!maleh aku ! hahahah (ayat kejam )

aiman rashidd said...

aisehhh budak budak comel HUHU

apik pehe said...

huhu..x same pon nga muka amny skang?(haha..bajet apik ingt)

('',)kapie_art'sLover('',) said...

LORRR.. SEBAB TU KE AWK X JOIN.. HMM.. ITS OK... :)

naim said...

Ya. Lebih berhati2 ye.. :)

Azroy Kassim said...

nasib baik roy tak letak muka sendiri.. kalau tak habis masuk page gigolo dgn gay dkt facebook.. haha

cik hemo hemo said...

kene ati ati lepas ni . btw, amni cute larh , dulu dan sekarang . ^^

shezwan said...

wah.. zaman kehingusan yang kawaii.. ^_^

mykhalis said...

pendirian anda dihormati...privasi kena jaga..

Mia Liana said...

bukan setakat blog sahaja.. kat FB pun sama...

miss shark said...

woi. aku rasa aku tau sape yang kau google tu. kehkehkeh.. dia memang femes derr.

FurBall said...

betul tuh...aku pon risau gak sebenarnya nak letak gmbar kawan2 pompuan aku nih..hr tuh dalam facebook aku ada jumpa group pengumpul gambar perempuan bertudung..pas tuh siap wat komen lucah2 kat gambar tuh..tp aku tak ingat apa dia nye nama sebenar..lupo nak salin..huhu

nur ikhyar dee said...

aiyokkk!

macam mana nie...nk kena delete ke gambar sume...

hrm..perlu lebih berhati-hati..

Hafriz Mohamad said...

huhu.. mudahnya golongan wanita dieksploitasi..

Spatutnya lelaki mnjaga maruah wanita sptmne psanan Rasulullah dlm khutbah trakhir Baginda saw. tp..laen plak jd nyer..

kaum hawa jgk ade yg x kne.. sbb dgn sngaje mmbiarkn gmbr2 dilihat ssuka ati oleh umum.. bhy mmg bhy.. ~_~

adan said...

banyak dah awek2 yang kena.. btw comel la budak yang didukung tu.. rasa macam nak gigit2 jek pipi die... erk..! ^_^

Shamsuddin Amin said...

comelnyer cik amny...^^

Nur Liyana said...

oh nie la amny rupanya..hehehe
comel je..

takpe2!!!yana fhm.....

mie said...

gue sokong...
kadang2 ada setengah blog, setiap entry mesti ltk pic diri sndiri..
bahaya tu

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG ZiaRah DaRi BLoG aBG BeN... Nak KoTaKan JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoGGeRS MaLaYSia!~ (^_____^)V

NoRMa aZurA iSMaiL said...

betul gak kan...skrg nie, mcm2 bley jadi

**::CIKNUURUL::** said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,CN dah melepas tgk gmbr amny!!!,..ciss,.tu la die xberbelog buat kesekian kalinya,.huhu,.xpe2,.slagi amny xtau umor CN,slagi tu la kite 0-0 ek,.haha,.yeay!,.

d_LA said...

Jom kite lepak amny..hehe..leh kenal..actually dla pun dh start kurangkan letak gmbr muka dla ni sbb mcm2 bnda x best la skang ni..

tp dla xde gmbr ms kecikla..huhu..tu rr sape soh koyakkan..huahua

Henry Zackery said...

sebab tu kena buat tanda logo pada gmbar sebelum upload :)

Kenapa Mereka Bersalah ?

kay_are said...

dah orang tu comey mane r berani letak muke.. nanti sume rebut2 nak die, die gak pening pale kan? =P

^ai-mie : 아이-미^ said...

samela kite.. kt blog takde langsung gmba kite except for gamba profile... kalau letak gamba macam nak menulis pun dah tak besh... tak tahu nape...