Yang disayangi

Sunday, April 17, 2011

merehatkan jiwa dan minda tanpa bebelog !!! fuuh !!

aku ni boleh dikatakan setiap hari meghadap laptop..
eheemm..mana xjem kepala aku...

bila bangun 
dari tidur..teringatkan blog

bila nak 
mandi ....teringatkan blog

bila nak
tengok tv...teringatkan blog

bila nak
tidor...teringatkan blog


bila tengah 
tidur ....bermimpikan blog

bila tengah solat
syaitan mula gangu,,,teringat kat blog lagi !!

so ambik keputusan pergi rumah sepupu dekat shah alam...
memang blog aku xingat langsunglaahh..
ingat pon 2 3 minit je..terus lesap...
mana tidaknyee..24jam asyik berjalan jee kat kolumpur...

ops ! ce tengok ni plak !

 berita baik untuk aku !! dan berita buruk untuk anda
aku xdapat pLkn kumpulan 2 yang akan bermula bulan depan(mei)
tapi kumpulan 3 pada bulan 10 !!yess!!
selamat tinggal awak ! awak kena pergi pLkn bulan depan..
saborr ye !

errkk!! panjang lelebor dah aku mengarut ni !!
korang bukan rajin pon membaca..!


p/s~terjah..terjah..terjah !!
(xsempat nak terjah semua,bersambung...)

32 comments:

d_LA said...

dla x update hmpir 3hari pun dok tingat2 kat blog..ape nk jd ntah..hehe..bestla lmbt lg plkn yer..

cik hemo hemo said...

alaaa , sedeh nye bile amni tade . T__T

**::CIKNUURUL::** said...

weee,die nk g plkn dh,..huk3,..tp lmbt lg,..kmpul duit dlu amny,.hehe,.meh banje hjung bln ni,.tau!jgn lpe,.haha

HAJAR hasan said...

eyh! bithday 3.3.93. sama dgn cousin sye!! teehee~ btw, congrates ya! ;)

mari tolong doakan kesembuhan adik blogger ni. insyaALLAH.
doakan kesembuhan adik deno

myezatul aQma said...

hoho..
saya tak pnah pgi PLKN.
dolu2 x dapat..

adan said...

wah.. blogger tegar.. btw tahniah terpilih PLKN.. ^_^

D'ya Marshmello said...

wah..bestnya gi PLKN..hehe

nur ikhyar dee said...

fuhh..fuhh...

tiap2 hari ingat blog,tapi nak update entri sehari sekali pun malas...haha

miss shark said...

aku dah tak ingat blog dah ni. nak update pun malas. nasib tak dapat plkn ^^

mykhalis said...

serius ingat amni merajuk..lama bebeno tak datang ziarah..Khalis wat kuizpun tak join..huuu..rupenye gi holiday..

misSbLurRy said...

yeaaaaaaaaaa
ahahahahaha
gudluck la amny
jadikan plkn nie sebagai kenangan terindah dlm hiodup anda,,
enjoy all of the activity
nescaya anda tak akan rasa benda nie 1 bebanan
:)

Wafiy Suzly said...

da buat persiapan plkn ke?

~::KUYA HARIS::~ said...

mesti amny rasa bahagia kan kan lambat lagi gi plkn tu.hehe ^^

cik najihah said...

rindu kenangan kat PLKN dulu huhu

apik pehe said...

hahaha..kalo amni dapat U..xkn kena pegi plkn dulu kot..huhu

Dekcik said...

haha..same lah kite dah lame x update blog..baru smlm update..

naim said...

Kalo tak dapat lagi best [menghasut mood]

Tahniah~ huhu

Fyqa said...

wahh kena plkn lahh.hhihi

Fyqa said...

wahh kena plkn lahh.hhihi

nysa said...

dapat plkn err??urmm best..jangan risau,,..nisa dah pegi dah kumpulan satu ri tu..hehe

Firdaus Kasim said...

hehe.. mmg dah gila blog awk nie.. huhu.. awk kena utamakan perkara yg lebih penting dulu k

Entri Terbaru :
Header Blog Ben Ashaari Yang Cun Macam Header Blog Saya"

shezwan said...

wah.. tahniah2!! mari nyanyi lagu PLKN ramai2..!! hehe ^_^

Shamsuddin Amin said...

wah... bleh la berblog puas2... LoL

Farah Shamsudin said...

selamat berPLKN..:)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wah...bulan 10??time tu panggilan ke ipta da start kan??

elianesuriane said...

haip..! dy dpt plkn rupenye.. slmt brPLKN.. ehehe.. kite dlu xdpt pun plkn tuu..

YOUsoF said...

Bab teringat blog dalam solat tu.. jangan lupe cari cara tuk handle ok!

FurBall said...

bulan depan??ap jadi kalu ko dah masuk u or matrix tym tuh???

FurBall said...

uit...dah ada wajh baru blog anda..cumil!!~_~cool

aLieF si Muncung ManiS said...

ni dah tahap ketagih blog dah ni..huhuhu..btw,,bulan depan kalau dah gi plkn,,jaga diri elok2 k..:P

faiz said...

huhuh...samela kite...hidup hanya igt blog..

kay_are said...

plkn??? selamat2.. hilang comel r pasni.. jadi hitam r cik amni.. =P