Yang disayangi

Wednesday, April 13, 2011

mood untuk bebelog semakin mengurang ! apa salah saya??


errmmm.....nak taip apa yee???

korang baca je lahh yang bawah nii...first time kena...!
xtahu mana silap aku..



korang yang selalu menyokong aku,,terima kasihh..!

apa yang kurang dalam blog ni..tegur2 laahh...aku xkesah...
aku terima kata2 cik anon tuu dengan hati terbuka..

sekian !

p/s~aku memang dah lama mengaku cara aku menaip memang macam budak2..T_T

34 comments:

Nina Zee said...

dengki larh tuu....

Dekcik said...

amny..abai kan jew anonymous 2.dye jelez kat amny 2..biar lah cre msing2..ikot keselesaan lah..nmpak sgt dye tu stalker terhebat..

~::KUYA HARIS::~ said...

alaaaa..biarkan aje.jeles laa tuh agaknya si anon tuh.haha XD teruskan berbloging ya ^^ *sy pon dah malas2 sket coz sibok ngan exciment+exam.wuwuwuu,,tp still bleh update.haha ^^*

aiman rashidd said...

be yourself :)

tak apa . ada hikmah nya ok .

teruskan menulis .

hak menulis sekarang . bukan setakat hak bersuara :)

kay_are said...

tolong jawab kan leh?

dah memang amny ni baru pas spm.. kre masih budak2 lagi.. so standard r tu kan..

cik hemo hemo said...

biaselah tu . be strong . anon ade ketan ngan Canon sebenarnya .

duhai anon ,


si amni ni ,

delighting you always laa.

eheheheee

amny said...

hahahahahahaha..ketawa je rr...




(mengantukk) !!!




....

aiman rashidd said...

enjoy your daysssss ! :)

adan said...

larh.. kenapa anon cakap macam tu..

suka hati tuan blog ar nak tulis macam mana kan.. aduh.. knp nak kondemkan blogger lain.. tak bagus la macam ni..

mie said...

ops!!
no komen....
hehehee

nur ikhyar dee said...

dia jeles la tu amny,dia tak reti nak buat blog...hehe

eh amny g plkn bila?

miss shark said...

aku lah annon tu [pengakuan berani mati] maafkan aku amni.
















































































ok, aku tipu. relax sudah. annon is nothing kan?

aisya said...

biar je la.. sume orang ade hak masing2 kan? nape die nak kecoh pulak? bukan ganggu die pun.. kan kan kan? =)

cik yuz said...

tabahkan hati dengan anon2 nih...diorg jugak penyumbang trafik blog kite...kite yg dpt duit..senyum je okeyh =)

abaikan kutukan diorang tu..

amny said...

Nina Zee >> erm..tah r..=_="

Dekcik >> stalker ke??uhuh..no komen laa..

~::KUYA HARIS::~ >>thnx bgi semangat..eheh

aiman rashidd >> yeaahh!!setuju tuu!

adan>> entahlaaa........ade sebab la tuu

mie >> no komen gkk..^^

nur ikhyar dee >>hehe..plkn??bila2 mse je pegii=P

miss shark >> grrr!!ko ak xpenah cye..haha

aisya >> btol tu..tp xpelaa..xkesah ponn

cik yuz>>hoohoh..cmtu ekk..ngh tabah r nii..^^

Nur Liyana said...

hahah....yana pun tulis cm budak2..hehhe

biarkan je..hehehhe mcm la dia matang sgt..wakakkkaaka

amny said...

yana >>umo kita sama..memang kita taraf budak2 agi la..^^ (betol ke?)

kay_are >> yelaaa kr weehh..aku maseh budak2 menathh.wwwuu T__T

cik hemo hemo >>yeke???hahaha

Wafiy Suzly said...

isy, dengki kot makhluk tu..



















































































































TAMAT
[typical ending of malay drama]
terpengaruh.hhAHA

ayie said...

hehe.. meh cik amny.. tambah entry buat entry ni.. cik amny kene tag..

http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/04/contest-saya-pun-comel-la.html

naim said...

depa jeles... :)

Ainnur Afiffah :) said...

ee.. tak baik betul ! die yg mcm budak2 sibuk nak komplain blog org.. sebuk buat pe.. sukati lah nak tulis camne.. janji org suka baca entri kita amni.. jgn sedih2 tau.. senyum2.. peace~ :)

shezwan said...

ok apa penulisan ko.. tapi tak kesah lah macam budak2 ke apa.. yang penting be your self k.. thats why ramai suka baca.. Ganbatte ne..^_^

scheyrare said...

k.amny.. saba jep..
wat2 x nmpk....
anyway.. don't give up yew.. ^.^

deeya said...

owh ! itu mesti bro anon .. dia nak ngorat amni . biarkaaaaaaan ! amni fames taw ade anon datang .. hahakz !

dalam belog ta ade paksaan sayang .. namo la sedey2 . kalau boley buang jerp komen dia tu k :)

mykhalis said...

camne leh terlayan ngan anon nie?wat tak tau je.. kalau die berani dia akan tunjuk mukanye

Fyqa said...

biasalah adat berbelog.
pasti ada mnusia mcm tu..
just chill ok :)

hafiz hafizol said...

owh... dia jeles lettewww... dia jeles dia jeles dia jelessss....

Amny ilex suda.. (> <)

BRO_MONDAY said...

miss amny : relax je ah...jangan putus asa...perbaiki dan anggap ianya teguran yam membina...tapi cara anon tu salah lah kalo nak tegur, nampak sangat penakut x berani...nak tegur biar ada cara sikit lah...tengok ai, ai pernah di review oleh ujang kentut kuat tu ha...ai relax je, ai perbaiki penulisan ai dalam entry...('',)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

dik..abaikan jew..tu kan cara kite..kang nanti dikatanyer kiter ikut cara org laen lak..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

dik..abaikan jew..tu kan cara kite..kang nanti dikatanyer kiter ikut cara org laen lak..

nja jannah said...

be urself k..juz ignore that person..:)

nadiya taqwa adam said...

anon tetap anon yang bersifat ala2 mak enon yang suke menjage tepi kaen orang , suke sebokkan hal orang .
so , biarkan je .
juz ignore that anon :D


p/s : soie mak enon , pinjam name jap . hehe

FurBall said...

ko mmg budak2 lew...20 pon tak capai lagi..wat apa lah nak jadi dewasa laju sgt..nak cte pasal politik dan isu semasa ke baru di gelar dewasa..abg ben relax jew cte sempoi2..jejeje~_~

d_LA said...

cik anon yg prihatin..hehe..budak2 best ape dr skema giler..x cool la..ntah2 kalo dorang tahu umo dla, sume terlopong kot..hehe