Yang disayangi

Tuesday, April 5, 2011

erk ! ok

hi..
salam perkenalan bagi sesiapa yang sudi singgah blog amni diary versi kanak-kanak ribena ni..

hohoohohhoohoh.. (ketawa ala-ala sinchan)

nama femes: amni asyikin tetapi lebih dikenali dengan nama amni atau amsha

dilahirkan pada : 030393.. ( tahun ni 18tahun ye )..

blog amni diary mula ditubuhkan..(macam ayat skema la plak..)..huuhkk..

semula2..

aku mula bebelog ni start bulan julai2009 tapi aku setkan sebagai pravasi...niat hanya suka-suka..selepas habis spm pada disember 2010..aku mula aktif bebelog dengan rancak menarinye (tibe2 je)


sebelum ni,aku lebih prefer identiti anonymous didalam dunia blogging ni.Terasa bebas sikit nak mengarut...tapi aku tahulah batas-batas bebelog nii...

mungkin cara penulisan aku agak kebudak-budakan...maafla bagi sesiapa yang tak suka,boley cepat-cepat klik 'X' kat atas tu...sebenarnya aku ni terlampau la matured (oh tipu lagi)..so kat blog ni laa aku nak tunjuk diri aku yang agak macam baby fresh edisi terhad..^^


inilah impian aku untuk menjadi wanita muslimah...
My Photo


dan ni laa pix aku sebenar... ( malu2 kucing )  =^-^= meeoowww

pix suda remove..hohohoho (segan plak..)




16 comments:

duniaku said...

akhirnyee...kua gak pix ko..tapi mata ko macam nampak lebam sikitlaa..apsal??

Shamsuddin Amin said...

wah wah...
semoge impian menjadi
wanita muslimah termakbul...amin...^^

amny said...
This comment has been removed by the author.
amny said...

shahila a.k.a duniaku >> siioott..aku pakai spek la !


Shamsuddin Amin > amin!! ^^

miss shark said...

dah tak misteri dah blog kau ni :p hehehee.. ececechh.. malu2 konon..

apik pehe said...

wahhh..hehe..xper2..muka ni la nnti apik p cari kt pekan nuh..hehehe..mitak belanja eskrem

zora said...

semoga mnjdi wanita muslimah akan tercpai dgn jayanya..sy support dri blakang..:P

kay_are said...

memang kne edit r gambar tu jap g =P tbe2 die meletakkan pic dalam blog... akhirnye.. hee

Apple said...

cutey jugak org ini oo..

**::CIKNUURUL::** said...

wawaweeeeeeeeeeeeee,akhrnyaaaa trsembul jugak wajah alus mulus amny nehh,.hehe,..CN je xmo tnjuk,.haha,.

nur ikhyar dee said...

ini rupanya amny...hehe

insyaallah akan tercapai impian tu ^_^

Ainnur Afiffah :) said...

wahh ,cumey cumey .hihi

Raji berkata said...

banzai utk si blogger tegar
first time kau tnjuk muka kan
hak2 ;D

mykhalis said...

wahhh..sudak menunjukkan wajah sebenar,, ini rupanya irang yg sll komen di blog Khalis..hehe

naim said...

muda lagi ye.. :)

bagus nak jadi muslimah sejati. Naim doakan.. :)

terus berblogger,:)

Anonymous said...

great blog If you are the type to update your blog regulary, then you have gained one daily reader in me today. keep up the super work.