Yang disayangi

Tuesday, April 19, 2011

perubahan drastik ! bloglist hilang!

first aku nak tanya... jawab ! jawab ! (paksaan)

~~~ berat tak blog aku??
~~~ serabut tak template baru aku??

uhhuhuhu.....aku ni memang xtetap pendirian...
kejap2 tukar template..kejap2 tukarr! (korang mesti pening kan?)

ni aku duk pening nak cari member2 bloglist aku yang dulu....
sekarang aku tengah senaraikan balik...
if blog korang xde..bagitahu yeee.....dan kalau boleh aku nak tambah lagi memberr...

korang sudi jadi member aku x???

 =^_^=
 ( malu-malu kucing )




28 comments:

Nadia Mashuri said...

nak join..
nak join..
nak join..
heheee..
=)

~::KUYA HARIS::~ said...

wah...wajah baru blog amny.hehe ^^ kaler hitam tuh.cantik dan semat. XD

Koding said...

Blog awk x berat...
Laju jer utk saya akses...
Cuma barangkali blog awk pening sbb awk selalu tukar templat...
BTW.. Syabas kerana menjadi blogger yang aktif dan rajin...

misSbLurRy said...

ko memang rajin tukar...
tp ok pe...
atleast x jemu mata den
dari den nie
maleh nak tuko2...

ehehehehhe
ok je....smart...hitam oleh match segala warna

.izzatul.hazwani. said...

chantek template baru . i like . heee

emm na masuk bloglist jugek . hee~

miss shark said...

ok je aku tengok. rajin sangat kau nih.

azrijohan said...

kesian mohhh

Shamsuddin Amin said...

cantik la ni..
simple n nice...
suke theme black n pink die... haha
page pon x berat...

nak nak nak...^^

cik hemo hemo said...

syanteeek sekali . pink tetap ade. hehee .


nak nak nak, nak kawan ngan amni , hehee [gediks]

Shamsuddin Amin said...

alamak terlupe plak...
thanks ye jadi top 4 pengkritik tetap santan berlada... nak bg ole2 kecik dari sabah... klo sudi trima, bg la alamatnye... sng sikit aku postkan...^^

naim said...

Naim salah seorangnya. huhu

atiey azha said...

sudi2 ! ngeee ~

atiey azha said...

oh lupa . blog tak berat dan template tak serabut . semua oke . ditanggung best .. hehee

nur ikhyar dee said...

AMNY CANTIKNYA.....BLOG..

^_^

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

omg ! aku baru lame ckit xdtg..terus blog kau.....berubah ! wow !

Wafiy Suzly said...

shoutbox ko kena buang atau tuka logo shoutbox tu, tak sesuai dah (komen)

mie said...

wow!!
berwajah menarik..
makin ayu nampaknya..
ehehehehe

apik pehe said...

apik sudi sangat2 la amni weh..hehe
blog kamu dah ok..loading laju..hehe

Nur Liyana said...

haahha..superb....cntik!!!hahha

wah amny wah amny..hahhhaa

yana tersenarai ke tak nie!!!

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahh, bertukar jugak...akak juga la nak tukar, tp duk tang tu jugak...

macam mana nak tukar, nak bw pun kadang2 x sempat..hohoho..

akak join bloglist taw, ingat lagi x?

myezatul aQma said...

amny..blog kau cantik la..
kmas..
x serabut pon !!!(^__^)
mcm mn la bnda tu bleh hilng..
carilah detektif conan
haaa..masukkan blog aku skali ek kat bloglist kau..
(^__^)

Shamsuddin Amin said...

mail me: samsalasutin83@yahoo.com

BuDaK PeGheLiH said...

wahhh.. amni pn tukar template jgk.. saya pn baru jer tukar td.. meh la jengah wajah baru blog saya :)

amny said...

Nadia Mashuri >> saya xdapat jupe blog awak..cmne nak masuk dalam bloglist??

hoyahadis said...

akak pun suka tuka2 template..hu..hu..nipun tengah mencari template yang best..

FurBall said...

orait...blog aku ada...cool~_~..aku tak rasa berat pon..mungkin tym nih internet kat tempat aku agak laju kot..ngeh3..

aLieF si Muncung ManiS said...

mesti la sudi..alief akan sntiasa anggap amny ni kawan alief walaupun tak pernah jumpa..:P..btw,,skrg alief rasa blog amny dah sgt2 ringan..laju je loading..:P

kay_are said...

aku nye blog ade lagi kan? jangan buang lak.. siap r kalau buang!! =P