Yang disayangi

Monday, April 25, 2011

xsenonoh! datin suka batang besar..



entry sebelum ni ramai kata aku emosional .....ahhaha..

serius,aku xemo laaa..!!

dan ramai tanya aku macamne nak tengok siapa unfollow blog kita..
aku godek2 google,,xjumpa ponn sebenarnya..tapi jumpa ni (harap tabah ek !)

::
::
::
::


so,berbalik kepada tajuk entry atas tadi....

meh tengok bawah ni..















batang apa weh???? 
ggrr..!!ada jugak orang search menda tu ....
blog aku xda buat entry pasal tu.....


kalau nak cari...bukan di blog akuu....blog aku masih sucii..

hahahaha..(^^,)Y


44 comments:

faiz said...

heheh...lawakkan keyword2 masukkan blog...

amny said...
This comment has been removed by the author.
Nadia Mashuri said...

hahaa..
datin mana lah tu agk nya...
hehee

amny said...

faiz >geli pon adee...hahaha..^^

Nadia Mashuri >> datin amni..opss.!bukan2..^^

MissSyarniFarida said...

wow amny tunjuk belang, HAHAHA

Pendekar Laut said...

adoiii cik amny,kena makcik or pakcik or anak pakcik makcik buka "ni",mau jatuh kerusi tu...jantung pun boleh "menjerit"..hoho

.izzatul.hazwani. said...

haha.. blog kite pun salu jd mangsa 'keyword' ngarut2 ni ..ingat blog kite blog lucah ke? =='

Shamsuddin Amin said...

mgkin ade entry amny yg related ngan key tu... haha

prnh buat entry 18sx ke...? LoL

btw, ole2 tu ak dh sent... tggu ye...^^

Siti Nadzirah Zakariah said...

haha..dulu nad masukkan entry video blue ramai yang baca. tapi segan nak komen. padahal video anak sedara pakai baju biru je..:)

cik hemo hemo said...

hahaaa . batang pisang kot . buat titi , kehkeh

naim said...

dah sangap la 2~ haha

miss shark said...

hembik nak kau. LOL. wehh, link tu aku dah bukak la semalam. ada sape post kat batch semalam. lupa ke? =,-

Nur Liyana said...

apa nie amny..apa nie amny..hahaha
macam2 org!!ahhaha

adan said...

hahaha... lucah!

psst.. napa link kat saya luna maya tu..

~::KUYA HARIS::~ said...

macam2 laa carian dorang tu kan kan.haha xD mmg tak senonoh!

Wafiy Suzly said...

haha, kebenarannya mmg dorg suka opss

Miss Shikio said...

hahah~

sapa lah yang stim sgt tuu

agagagaga~

Azlan The Type Writer said...

thanks for following me.
i've followed you back
:)

apik pehe said...

hahaha..ingtkn aper tadi batang besar..haishhh...
biasalah kalo tgh2 malam ni mmg akan ader orang search gitu..hehe

zora said...

wahhh...kesian kamu...hahaha..mcm2 diorang ni..:P

msredcheesecake said...

Cik amny,
Tens sudi singgah blog msred.salam kenal.
Ade org search topic tu ke?ei malu male..eeeee...
Da follo

mie said...

blog ni ada segalanya..
menjadi tumpuan nampaknya..
eheheee

NoRMa aZurA iSMaiL said...

:) ader jugak??

cik Ida said...

hahahaha.. datin sengal! yang google tu pon sengal.. ^_^

mykhalis said...

akhirnya blog ini telah hilang kesuciannya

shezwan said...

dah nmpk dah.. LOL XD

dwaty said...

adoi... ngilu perut aku baca entri ni... hahahahahaha

Firdaus Kasim said...

erk! awk ada tulis entri pasal tue ekh? ngee~

Entri terkini :
10 Tempat Terbaik Promosikan Entri Blog

d_LA said...

mmg pelik la kdg2 dorg pegi search bnda2 camni..xde keje tol

Mimosa Pudica said...

suci nye....sesuci embun pagi..

Mohd Zakwan said...

Tak sangka blog yg ada follower beriban follow blog zakwan yg kudus ni .just want to say thank you very much ! Tak sangka ,hehe :)
Astagfirullahalazim , pndai bnar google direct "btg bsr" ke blog ni -.-"
Bukankah takda kaitan lgsg -.-"
Haha lol


singgah Blog zakwan

nur ikhyar dee said...

amny...
kenapakah Luna Maya itu macam tu??? takot.....huhuhu

terus lupa 'batang besar'

haha

Shazmiey Abdurahman said...

hahahahah~~~lawak benar..hihi!!! ada pulak keyword mcm tu erh!

BuDaK PeGheLiH said...

hakhak.. tah hape2 tah.. datin mna la agak nye yg org tu cari..

KatekateKite said...

hahahaa...lawak gila! =p

cik fai said...

singgah sini nak baca.

thanks datang blog picisan fai :)

YOUsoF said...

Maksud diorang adalah batang eskrem paddle pon ataupun mat kool... kot ;D

FurBall said...

apa nih??apa yang ko tlah buat??ish3

FurBall said...

apa nih??apa yang ko tlah buat??ish3

Shairazi Saidin said...

AMboi!! Lucas bebenor!!!! HEHE.

Apple | Steve Job cakap esok keluar iPhone 4 versi KEMBOJA PUTIH?

kNOcK..KnOcK.. said...

addooii...
terhnti jp jntung slam 5665363 saat
fuhh lmah tgan na type..
hahahaha

Koding said...

Issshhhkkkk... tak senonoh..

**::CIKNUURUL::** said...

erkkkk,..ape tu??,.amnii,.tolong tolong,..cmne nk on nuffnang tu?,.pasword xhengat la makcik!,.hahahha,..adoiii,siyes,.xtau arah tju dh ni,.kah3,..

kay_are said...

awat pelik sangat keyword kamu tu?? ni yang confuse ni.. ntah2 ade selingan pasal tu dekat mane2 tak? ish ish.. =P