Yang disayangi

Wednesday, May 4, 2011

aku bosan dengan situasi lelaki otak kuning dan menyerabutkan..!!

sebenarnya,aku tak tahu nak taip apa.. fikir punya fikir...taip je la entry ni....



====================================

mamat ni memang aku kenal sangat lah..kalau aku sebut nama dia dekat member2 aku mesti diorang kenal,sebab hensem kot.. mestilah popular kann..tapi dia ni memang berani sungguh sebut perkataan lucah dekat aku..giler apa..aku ingat dia ni baik sangat...!!orang lain asyik duk sebut2 nama dia..grrr!!dah r kenal sama kenal..rumah pon xdelah jauh mana..xmalu ke dengan aku??.sampai sekarang aku xlayan im fb or coll dia...

menakutkan + mengerikan...




banyak lagi lelaki yang serabut dekat facebook tu..just malas taip je dekat sini..xpasal2 aku kena sumpah seranah plak..

====================================

~aku suka berkawan dengan lelaki yang sempoi !bukan macam kat atas tu...

~kalau lelaki jenis suka mem'BIRU'..aku bukan orangnya yang akan melayan....

dan aku suka berkawan dengan beberapa member blogger lelaki terutama
yang ni... dia ni... mungkin ni.. itu ni.. mybe ni dan hok ni....


ramai lagi...tapi xkan r aku nak bagi semua..heheh......




p/s~maaf kalau aku tersilap kata....

38 comments:

apik pehe said...

mek amni..bulih saman tuh...amik bukti pastu bagi kt pokleh(polis)...hehehe

naim said...

nak naim hack dia x~ haha

block je~ memalukan kaum aku je~

cepuk kang mamat sial 2~

Syuxer said...

adoiii..memang muka tak malu la huhu..wat malu kaum aku je ni..dahla dekat umah,mesti dia menyesal dok tulis camtuh..kalo dia wat lagi hal tuh..repot je polis..

scha al ahmad said...

haaaaaaaaaaaaaaish sabo je la laki cmnie...
merbahaya sgoh!

Shamsuddin Amin said...

x silap kata pon amny...
mmg patut pon...
sape mkn lada, diala rase pdas..

jgn nak lyn bile bnde ni terjadi...
ignore je...

*yup...
dean bru je habis study...
tu yg g cari keje...^^

faiz said...

buang je dari dacebook org camtu..report yg org tu spamm biar facebook bann die..

Fyqa said...

ignore org mcm tu..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

haishh...susah kan ader lelaki gini...xtaw malu langsung...

amny said...

apik pehe >> uisshh...xsampai ati wat gitu..member plak tuu...


naim >> ahha...ganas gak naim ni ye..^^


Syuxer >> menyesal pa plak nyee..makin mengacau hidup ade laa...


scha al ahmad >> bukan semua laki cmtu ke??


Shamsuddin Amin >> hohoho..memang santan berlada..


faiz >> macam kejam jee...dacebook??


Fyqa >> sudah..^^


NoRMa aZurA iSMaiL >> memang susah...makin meluat ade laa...

tikin said...

skrg ni rmai sgt lelaki yg cmni..sy pon pnah kne gk..eii..fobia2..=.="

sleepycatz said...

unfren jer dier nie~!!
sangap sgat,,,

Ini Kisah Tia said...

haish ! memang serabut . tak boleh blah betul .

amny said...
This comment has been removed by the author.
amny said...

tikin >> amni xfobia tapi rasa serabut...hehe


sleepycatz >> sudah..^^


Ini Kisah Tia >> betol tu..nak on9 pon rase xseronok..

~~Ticer Wann~~ said...

penah jumpa jenis yang macam tu... kacau bilau jadinya... haishhh

Shazmiey Abdurahman said...

macam syial je org mcm ni.. aku pun tak terfikir benda mcm tu lagi.desperate sgt wehh..

hazwani yusof said...

aiseh man, kadang2 laki macam ni kurang kasih syg kot hee

apa2 pun berhati-hati :)

apik pehe said...

hehehe...gatal sangat da tuh nak kawen..haha

Nadia Mashuri said...

woh... sgt mengerikan..

Nur Liyana said...

org itu gila dan menakutkan!!!hahhhah

amny bagus jgn layan dia!!!

Wafiy Suzly said...

huh, barua gila beliau..

amny said...

~~Ticer Wann~~ >> ahhaha..tahu xpe..pening btol..


Shazmiey Abdurahman >>> asenye..mende ni biasa je blaku an??


hazwani yusof>> asenye terlebih kasih sayang..bpe ramai da awexnye..=_="

apik pehe>> ahhah...mybe kot..amni pon xsbabr...kih3..



Nadia Mashuri >> tahu xpe..^^meremang bulu roma..


Nur Liyana >> amni memang sentiasa bagus..hehe


Wafiy Suzly >> sampai cmtu sekali ko label an??ahha

miss shark said...

wehh, aku kenal dok dia nih?

amny said...

miss shark >> ko terlampau kenal sharkk..

faiz said...

amny>>rasenye perkataan D tu berjiran dgn F..sebab tu wujudnya social network baru iaitu dacebook..heheh

Ainnur Afiffah :) said...

yi..laki memg cm gitu dehh?

geli woo bile diorg ckp merapu gatai nak mamposss..

dah sangap sgt ke? ish..

mencik!

aisya said...

sebab tu la tak suke approve org suke hati kat fb.. tp skrg x kesah dh, fb dah deactivate nak approve ape nye.. hehe

amny said...

faiz >> heheheh...tahu3..sje je....klu wjud dacebook pon bgus gakk..^^


Ainnur Afiffah >> sabo3...^^


aisya >> tp dlm kes ni..amni kenal die...cmne lak tu??

FurBall said...

aku bangga!!!aku tergolong dalam kategori "ni"..ahaks...terima kasih..ianya satu penghargaan..

pasal kawan ko tuh..ko kena terus terang kat dia yang ko tak selesa..sbb ada sesetangah laki nih dia anggap ko tak melawan or tak marah sbagai sempoi n suka..

so ko kena suara kan..

amny said...

ahhh!!!aku dah mati-matian kate xnk!!

cmne lagi tu??

FurBall said...

oh...remove friend..

FurBall said...

bukan dalam fb jew tp dalam kehidupan sebenar...jejeje...

amny said...

masalahnyee..rumah aku n die xjauh mana ponn.....xkan aku nk pindahh..=_="

Dekcik said...

hehe..jgn duk lyn..menakotkan jew..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

OreO HitaM said...

demm!! kita x leh berkawan

Ayie said...

tadi teman ter'biru kejap.. Ada satu gambo, nak taruk kat entry PHD.. copy le URL tanpa check source dia.. Sekali copy, dah bertukar gambar lelaki bogel.. cis.. taik tol.. malu gla.. Nasib baik ada orang tegur awal2.. kalau tak.. habis..

**::CIKNUURUL::** said...

amni,.CN pon prnh dpt knl ngn laki cmni,.gile die tuh,.tp bkn kt FB,tp YM.mule2 knl,xcmtu,.skali dh lame2 knl,apesal die ni?,.bengong ke bangang pon xtau la,.xkn la xreti2 kite ni bg hint suke ke x kt mnde2 gitu,.adoii,.xfaham!

saljihitam said...

pervert