Yang disayangi

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image

tak tahu nak update ape...join je la.^^

klik sini..


23 comments:

Shamsuddin Amin said...

gegar jgn x gegar....hoho

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

FurBall said...

aku suka dia nye new header..lg elok dr dulu yang santai kat gym tuh..ahahaha

MamaIeta said...

Jom Gegar bulan May ini. Biar pecah semuanya... GEGAR!!!!!!!!!

KotakHitam said...

Kasi gegar..... kadaboommmmmm

Arol Mubin said...

Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! Terima kasih sudi gegar [BLOG AROL MUBIN] ! :)

Entri terbaru : Jom Join Bloglist Di Blog Arol Mubin Nak? :D

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

sueMUNCET said...

hye..gegar kembali!! ;)

saya ada buat contest..kalau berminat sila la join..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ly_Tulip said...

Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

*Peace Yo! :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

shafmechy said...

salam perkenalan..singgah untuk gegar blog anda

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

mas saari said...

salam singgah dari segmen abg Ben!
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

nabila faryzza said...

singgah menggegar kt sini :)

msredcheesecake said...

salam,

msred dtg gegar dr blog mr ben.

happy blogging ya...

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

Sal Saari said...

datang menggegar di sini..

WidadCutieyGirlZ StorY said...

singgah dan follow sini :)

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)