Yang disayangi

Saturday, May 14, 2011

berpeluh-peluh ketiak menungguu..

hai..
sejak 2 menjak ni bermasalah je blogspot dot com nii..
nasib baiklah entry je yang hilang,,
kalau blog aku hilang?? 
~menangis tak berlagu lah aku..hehe

so,,bila blog dah ok..
mood nak menaip entry tu memang DOWN lahh..
blogwalking lagi best.......................

harini aku layan blog KARI NGERI
alaaa..mesti korang pernah terjah kan??
aku setiap kali online mesti jenguk blog tuu


aku berjiwa kental (hahahah..)
sebab aku suka benda2 ekstremm..
ada sesetengah wanita memang tak tahan benda2 macam nii...

1 lagi blog yang boleh dikatakan ekstrem blog ni <------


p/s~lama tak jenguk blog ni ( on the way untuk jenguk semua blog )  


24 comments:

Shamsuddin Amin said...

seram je nak tgok... huhu

ABU said...

ayoh!! aku tak suka tengok benda bedan mcm ni..

oh slmt berblogging kembali..sedih entry hilang..

**::CIKNUURUL::** said...

fuhh!,.lajunyer amni bw uitt,.hehe,..sudah2 la,jom tido,..xnk tgk lelame,kang xbley tido,.sje la tu,.huhu,.

amny said...

Shamsuddin >> Xseram ponn..macam makan kacang,,hahah

abu >> xelok sbenarnye tgok2 mnde2 cmnii...hehhe..tp dah memang minat nak wt cmne kan??heee

*hepy bebelog gakk

CN >> hahha..CN penakott3!kih3..amni dah tido laa..ni on9 kut mmpi nii..hhaha

Ayie said...

Kari ngeri memang ngeri.. =.='

YOUsoF said...

fuh boleh thn bepeluhhh ni ;p


kari ni mmg kaw2 punya lah!!

W said...

horr, ak tak tahan tgk benda2 mcm ni. =.= meremang bulu roma.

chemay said...

wuuuu
seriauuu
=__="

shezwan said...

pergh!! ngeri giler... =.=""

Koding said...

Kental-kental jugak..
Aku paling x tahan.. imej2 ngeri tu datang masa nak makan nasik...
Terbantut selera wowwww...

Amy Hypo said...

omg ngeri gilaaa

Shazmiey Abdurahman said...

cetttt..nasib bek aku dah makan..klu tak,,memang takda selera.demm.hahaha

NoRMa aZurA iSMaiL said...

pergghhh....killer ah...

Syuxer said...

adeh minat ekstrem ye hahaha..itu blog faveret saya..berselera plak tengok walalupun mayat dah tak berapa hensem heheh..

faiz said...

weii..apsal ko suke tgk bende2 camni..xbley tido mlm tgk bende ni..hehe

Syuxer said...

meh ar sertai contest tuh...terbuka kepada semua hehe..

adan said...

pernah g gak g terjah blog kari-ngeri ni..

tinggalkan mayat anda yamg ngeri2 untuk kami..!

ABU said...

(^^,)

asliner said...

uish..
kuatnye dia tngok blog seram..
kite kuat jugak..
tapi bile bukak blog petange tue..
sampai suku dah tutup balik..
ngeri ui..(^__^")

nadia natasya said...

errghhh sumpah seram >.<
jalan2 kat blog ni :D

+akufobia+ said...

best.

Miss Shikio said...

takut lah tgk!

haishhh! huhuh

Ini Kisah Tia said...

ngeri bebenau . hish . tutup sebelah mata duk tengok ni ;)

kay_are said...

ngeri gile gambar tu!! menakutkan pun ade..