Yang disayangi

Thursday, May 5, 2011

bloglist hilang lagi...!!sila muntah beramai-ramai...

sekarang jam 3.15 pagi,so aku taip ringkas je laahhh...
korang perasan tak??perasan ke tak apa2 yang berlaku dekat blog ni....??
tak perasan pon tak kisah laa...kalau perasan,,korang memang bagus...

sebenarnye..aku ubah template blog lagi..(^^,)Y
sebab template lama banyak datang masalah kat aku...
mamat ni kata  blog aku mendatangkan malware..
sorry sikit!!!..blog aku suci yee..heheheh

pening tak aku asyik ubah-ubah ni??
lepasni aku harap sangat template ni kekal je...

entry kali ni ni... 
aku nak cakap dua perkara je

pertama ! bloglist aku hilang !

kedua ! aku mengantuk ! nak tido..!!



tu je..goodnight ..^^



p/s~aku tak bw pon..esok aku sambung..sory ye...


* bloglist sedang diupdate...

24 comments:

adan said...

to amny..! g tido..!! ahahaha...

rumah baru woooooooo...

faiz said...

baiklah...aku muntah sekarang..hehe

NoRMa aZurA iSMaiL said...

mcmmana bley slalu ilang nie??

kay_are said...
This comment has been removed by the author.
kay_are said...

rajin gile minah ni tukar template, tolong tukar untuk aku leh tak?

naim said...

terbaik.. :)

Shamsuddin Amin said...

tukar lagi...?
tapi yg hari tu best la amn y...^^
ni mesti x tdor ubah suai kan...
dah dah g rehat...

Wafiy Suzly said...

wey amny..
asalyang ni dull semcm je template? kabo nak pink..

AwieKashi said...

buat2lah pelahan-lahan~~~

Ini Kisah Tia said...

ey'ow ! amni , Tia dah boleh letak blog amni di bloglist Tia .. XD

MissSyarniFarida said...

alololo ciannya! btw mana da malware pon blog amny !
tifu tifu mamat tu, haha

FurBall said...

aku dah tade dalam blog list ko.sampai hati ko biarkan ini terjadi..ccepat buat sesuatu supaya aku ada balik dalam blog list ko!!!~_~

Miss Shikio said...

saya mengantuk jugak~

hehehhe~

nur ikhyar dee said...

nanti kasi gam dia kuat-kuat...barulah tak hilang.. :)

mie said...

tu dia!!
cam chipsmore..
kejap de kejap xde..
eheheee

Dekcik said...

hehe..cm mane leh hilang nie..hehe,,

jemput singgah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

Mohd Ridhuan said...

heheheh...
nnti buat la bloglist br...
hehhehehhe

OreO HitaM said...

oyusummi...

miss shark said...

pink gila blog kau. senak mata aku. ohh, aku nak guna pink jugaklah pasnih.

noraim said...

sy benci kalo ubah templet. mesti hilang semua. huhu.

sy xde pon dlm bloglist amni. hihi.

Ainnur Afiffah :) said...

macehh masukkan ain lam bloglist amny. ^^

teruja ni. heheh :P

Ainnur Afiffah :) said...

ain pun masukkan amni dlm bloglist jugak. ^^

Amoi said...

reading list ai kat dashboard hilang.

cool cool.

besok ada lah balik tu.

eh u cakap reading list ke ?

haha

ABU said...

nak muntah dah ni..wuekkk!! hahahaha