Yang disayangi

Friday, May 6, 2011

pink itu menjelekkan ke?? =_="


semenjak habis sekolah ni...semakin menjadi-jadi minat aku dengan warna pink ni....

persoalan aku... !!!

kenapa lelaki bila digandingkan dengan sesuatu yang berwarna pink,, 
ada sesetengah orang akan meluat??? 


bukan ke pink itu sweet??


::: bila korang masuk blog aku rasa meluat gak ke?



tengok kumpulan jambu ni..sweet kan??kan??




aku memang finatik dengan warna pinkk....
sampai  koleksi barang2 aku pun kebanyakkan berwarna pink.. (^^)Y


perbualan aku dengan ayah aku..


aku : abah...tak lama lagi nak sambung study dahh...tak nak beli laptop ke tuk ekin..??
ayah : nanti beli lahhh.. ( nada letih ) <---baru balik kerja
aku : beli laptop warna pink yee... (^^,)Y
ayah : =_=" tak habis-habis dengan warna pink..
aku : ehhehe...   


 antara koleksi barang  berwarna pink....









27 comments:

ayie said...

hishh pelik je kalau femfuan xsuke warna pink :)

Shamsuddin Amin said...

pink...???
ok je klo amny...
terserlah keayuan...^^

amny said...

ayie > ade je perempuan xsuka pink..hehe

shamsuddin >> erkk..=_=" huhu..xpenah pon ayu..hehe

Pendekar Laut said...

pink itu adik kepada merah,warna yang harmoni..

amny said...

pendekar >> yeke harmoni??

Wafiy Suzly said...

ok aku admit kau kaya =='

adan said...

peminat colour pink tegar..! ahahaha... cantik mp3.. agak2 bila kita boleh share..?

amny said...

wafiy >> ni semua barang secondhand..kakahahaakkah..aku bse2 je r..


adan >> share ?? bila dah rosak..ambik terus pon xpe..^^

...:i'm ezza haniza:.... said...

i pon suka pink jugakkkkkkkkkk

...:i'm ezza haniza:.... said...

i pon suka pink jugakkkkkkkkkk

Ini Kisah Tia said...

wah ! obses punya pasal ni . hehe

misSbLurRy said...

xde la pelik mana klo org suke pink...
ok jerp...ramai kwn aku suke pink...
kadang2 aku plak yg pening....ahahah

naim said...

terbaik amny.

muka mesti sweet hati mesti cute. :)

kay_are said...

power ranger pink memang cantik r =P

kay_are said...

die reply komen?? pelik2 =P

Abang Stalker said...

i love pink~ <3 hahaha

Henry Zackery said...

ape lg yg pink, cepat bagitau..hehehe.. sy suke kaler dark :)

AMARAN 18 SX : 1 ONLINE USER & 2 OFFLINE USER

Mutiara Bernilai said...

pink tu comeyy.

kan?

ABU said...

ni lagi sorang sawan pink..hahaha
aku pung dapt header pink smlm..hahaha

Firdaus Kasim said...

bju melayu sy warna pink.. pergi ke masjid x de hal la.. hehe

Entri best:
Apa Itu SPAM?

Ainnur Afiffah :) said...

ain suke pink gak ^^

tapi paling suke hijau !

Miss Shikio said...

pink lembut~ so sesuai lah untuk org yg lembut

heheheh~

Shikio kasar! wahahaha~

chemay said...

pinkk sesuai la untuk amni..
hehe
:P

faiz said...

pompuan mmg la suka pink..kalo laki xsesuai..laim mcm nmpk eiyh..

RedVixen said...

pink sesuai utk org lain. dengan aku je yg x ngam. hohoho

Nur Liyana said...

hahaha..yer la..asal pompuan suka kaler pink ae??haha

۩PinkyLady687۩ said...

akak obses ngan pink..hehe..jom ke blog akak..