Yang disayangi

Thursday, May 19, 2011

[ UITM Machang ! aku datang ] ~ last post for this week/month

uitm machang !

gambar dicuri dari blog ni \(^^)/

assalamualaikum.... 
semenjak  3menjak ni..aku malas nak berinternet !!!
serius...! mood nak berinternet tak macam dulu..aku online sekejap je nii..

esok pagi aku akan bertolak ke KOTA BHARU DIKUBANG KERIAN (RUMAH TOK AKU)
doakan aku selamat pergi dan sampai...hehehe...(^^,)
dan hari ahad ni aku daftar UITM MACHANG ..

minggu pertama di uitm ni,,parent aku kata laptop tinggal la dulu kat rumah !
(╥_╥) (╥_╥) (╥_╥)  <==sedih !

tak apalah..
blog aku berhenti seketika,kalau sempat pon just blogwalking je...
harap korang tak lupa aku <==ayat macam nak pergi jauh sangat [oversea]..haha


 p/s ~nak sambung kemas baju <==seorang yang suka buat kerja last minit

44 comments:

Miss Shikio said...

sama lah kita :(

dah nak berangkat jugak ari ahad nih.

^___^

Shamsuddin Amin said...

selamat berjuang Amny...^^

cik najihah said...

gud luck adik :)
da masuk alam u kena kuat semangat :)

amny said...

huhuhuhuuhu...lemah semangat....(jauh sangat tempat belaja)

fatien ! said...

hey good luck ! beljar rerajin k :D

Koding said...

Tahniah...

faiz said...

study rajin2...jauh tu..

~::KUYA HARIS::~ said...

waaaa...selamat melalui alam U pulak.belajar rerajin tahu! 8macam si ibu menasihati anak pulak. layan aje laa eah. heeh* :')

Wafiy Suzly said...

eleh, blogwalking tak kat blog aku? lupa terus kau kan.. :(


www.wafiysuzly.com

Azlan The Type Writer said...

tatatata~~~~

naim said...

salam amny

selamat belajar di Machang. hehe

:D

sue perbs.. said...

gud luck amny.. slamat menempuh alam unvrsity... pndai2 la pilih kwn ye...

Lynn Matata said...

welcome to uitm.. selamat menikmati saat2 indah minggu destini siswa :)

ayie said...

eh da nak masuk blaja yee..amek kos pe??

good luck :)

cik hemo hemo said...

yeay, GOOD LUCK amni. buat yg terbaik kat sane tau. jgn nakal nakal . :)

d_LA said...

nt blaja kecek klate deh amny..hehe..tahniah deq, study rajin2 taw..

adan said...

belajar rajin2 er amny..

otw nak add amny ar.. keh keh keh..

saya nak hadiah dari amny boleh?
kah kah kah...

Amiirah-Cassan said...

blog ni xda shoutbox eh ? ke sy xjumpe ?? pape pon hye . im here blogdancing~~ hehehe nice blog . come belog sy jugak ea

http://merahduniamira.blogspot.com

A i n n u r A f i f f a h said...

amni ! best of luck dear ^^

sy pun tak bwk lappy , bahaya amni. 1st week tu orentasi je. nt hilnag pulak. lepas balik cuti bwk la k? :)

nur ikhyar dee said...

amny.... nanti mesti rindu amny komen blog saya...huhu... Selamat Mengejar Cita-cita ye !

msredcheesecake said...

congrats dpt masuk u...best best...status akng siswi la ye...hehee

Daleela said...

hehe gud luck k..
singgahcni & follow you.. :)

Syuxer said...

selamat datang ke UitM Machang...:)

**::CIKNUURUL::** said...

ptotla hati ni rndu je kt amni,..die dh g smbg stdy rpenyer,.haiishh,..gdluck amni,truskn smangat mmbara tuk stdy tuh ye,.hehe,.


err,CN trmsuk skali ke nk hntr name n alamat tu?,.huhu,.tetibe jd xmalu,.haha,.

apik pehe said...

hehe..nanti apik balik kb..apik lawat amni yer..hehehe

aisya said...

all the best ye.. =)

ABU said...

wah slmat menempuh alam remaja..
eh bukan..!
selamat menempuh alam University...lbih bnyak cabaran pas ni..
well done job..tahnia..
gud luck then..:D

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahhh...da masuk uitm..bestnyer...teringat masa mula2 sambung study..

Ayie said...

waahahaha.. gudluck.. ^^

dwaty said...

gud luck...

noraim said...

welcome here dik. akak pon uitm machang jgk :)

kay_are said...

waah.. macam best je.. aku lagi tertarik ngan award tu.. huu.. tapi fb pun jarang online.. cane?? =( ape pun kat cik amni, selamat blaja balik ye? study smart!! ^__^

shark said...

kelantan? ok, best of luck. kasi award tu kat aku je lah.

Idah said...

kebetulan...rasanya baru je akak jumpa blogger yg mahu ke utm machang gak...kebetulan betul....

Idah said...

kebetulan...rasanya baru je akak jumpa blogger yg mahu ke utm machang gak...kebetulan betul....

Idah said...

kebetulan...rasanya baru je akak jumpa blogger yg mahu ke utm machang gak...kebetulan betul....

Idah said...

kebetulan...rasanya baru je akak jumpa blogger yg mahu ke utm machang gak...kebetulan betul....

Onitsuka_hana said...

ramai blogger dah nak ke uitm..

aLieF si Muncung ManiS said...

amni ni sungguh pemurah...selalu bagi award..mesti amni murah rezeki nanti..insyaAllah..:P

Ayie said...

lalala.. <-- ini dikira komen tak..?? hahaha

Si MaTa BulAT said...

asrama perempuan sebilik bape org?

amny said...

@si mata bulat > 1 bilik 4 orang...tapi ade gak yang 3...:)

MEDIHA OMAR said...

All the best in machang! Keep updating your blog with stuff regarding machang okay? Seronok dapat baca & tengok gambar-gambar semua. Terubat rindu di machang. Love, Dea

Anonymous said...

Today is documentation poorly, isn't it?