Yang disayangi

Saturday, June 25, 2011

merehatkan jiwa raga mental fizikal hati limpa jantung dan segalanya !


Bangun je pagi , mood mandi memang xde ! roomate aku dari awal dah siap2..aku boleh bergolek atas katil lagi...=_="
ops ! lupa..pagi ni kawan baik aku ( baju hijau ) ajak pergi mandi air terjun,so aku ajak roomate aku sekali...

UITM MAChaNG ----->JeRAm LiNaNG (15 minit)


sampai je, terus mandi !

siap mandi !
 terus je salin baju..time tu wat aku rasa mood bengang aku datang 
(sikap aku yang suka buat kerja last minit...)
sebab ade 'pakaian' aku lupa nak bawak...terpaksa la recycle balik 'pakaian' yang basah tu..habis diperah-perah..haha... "takpelah lembab sikit pon,asalkan ade.!"

:::::::

NAK KE KB MALL !! perjalanan ambil masa 30minit kalau xsilap aku dari AIR TERJUN JERAM LINANG tu..semata-mata nak makan KFC kat KBMALL...kalau ikutkan dekat bandar Machang pon ada..entah kenapa perangai keselokkan aku ni nak sangat ke KBMALL,padahal dah banyak kali dah pergi.. =_="

:::::::

Wawa dan Jeny.. melantak ayam !


:::::::::

yang baju hitam tu,AKU ! 
( pelik! kenapa ramai member xcam rupa aku??perubahan fizikal ke?or sebab spek?? )
perasan gak aku semakin bertambah berisi,,,"hohoho".. (^^,)Y

yang baju hijau tu ,KAWAN BAIK aku.. (student uitm dungun)


habis je makan, bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla <---mood menaip dah takda

aku stop cerita dekat sini,,mengantuk..zZzZzzZZzZ   


KEYBOARD QWERTY >> mood ~ happy + segan + rimas + sedih  + letih = ENJOY  ?


p/s~ blogwalking !

36 comments:

Ini Kisah Tia said...

OMGEEEEEEEEEEE . dah lama sangat tak hupdet . huhu . btw , bestnya dapat pergi air terjun .. waw !

adan said...

wah.. dapat mandi manda... bestnyer...

apik pehe said...

hahaha..pergi pon mandi kat jeram linang tu..hahaha..

ehhh..aritu gambar yg amni tunjuk kejap tu nampak tak macam sekarang..

chemay said...

bestnye mandi air terjunnn
:)

ABU said...

amny lama tak nampak..mana hilang..bestla dapt mandi manda..:D

YOUsoF said...

Waah... lamaaaa habis ni tak mandi-manda. pantai tu selalu jugak.. kalau air terjun, kali terakhir 12 tahun lepas kot..



Adakah Amni di sini seperti Amni dlam cerita Stanza Cinta? ;P

kay_are said...

mandi gua tak kesah.. tapi kfc.. waaa.. makan tak ajak.. ciss!! tapi.. sejak bile cik amni berani post gambar sendiri dalam blog? kagumnye!! =P

Syuxer said...

wwoooo lama tak update huhuh..:)..welcome back..:)..

wahahahah bagus gi jeram linang tuh..port terbaik untuk mandi manda..

hahahh :p padan muka sapa suh lupa bawa baju baru..

full punye adventure sampai lepak kat bandar KB ye..hehhe..lantak KFC x best..pizza lagi kool hehehe

Nur Liyana said...

wah jalan2 nmpak..memang tenangkan jiwa nie..hahaha

naim said...

dah comey..

try kecek klate.. hehe

bunga said...

wahhh...mmg dapat rehatakn minda..:)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahhh..berjalan2 ke jeram linang..xbest sgt la jeram linang, bosan je kat situ...

**::CIKNUURUL::** said...

weeeeeeeee,pes taim ni dpt tgk amni scare live,..LIVE woo,.haha,.

wehh,amnde yg di lupe tu?,.baye btol bdk ni,.xbley bwk g mndi mnda dh pasni,.hak3,.

izzysabki said...

best2~

ishiko said...

habess segala organ tu rehat..
hehee.. hye!!

najihah sahami said...

waa..student uitm dungun?dekat je tu. hensem. hahha.nk number..! kah3,....

amna said...

bestnya dapat mandi air terjun.. lama dah simpan hasrat nk berkelah tapi masih x berkesempatan~~

Green Apple said...

bestnya.. x lama x gi mandi manda...
mandi kat umah je.. hehe..

Raji and Yeen said...

syok nyer jenjaln tmpt camtuh..huhu..nk ikot =.=

niney samza said...

eh ade wawa..sepupukuu :D

noraini azhari said...

mmg best la lepas mandi air terjun makan kfc lak.. ish ish.. ngidam kfc la pulak..

My MiRa said...

wahhhhhhhhhhhhhhh best nye g jeram..ehhe

Akulah Pak Lan said...

ok serius aku tgh bayangkan "pakaian" diperah itu

apik pehe said...

amni!!update2..heheh

Ayie said...

kali terakhir pergi air terjun, masa hari pekerja hari tuh.. Malangnya kehadiran kami dibayangi oleh sekumpulan pondan yang annoying.. watdehek.. =.=''

amna said...

jalan2.. x sabar nk baca new entry ^^

Firdaus Kasim said...

sejukkk!!

Entri Paling Best :
Tutorial Tambah Slideshow Dalam Entri

mykhalis said...

gambar masa mandi manda takde ke?kukukukuuu

Shamsuddin Amin said...

amny...
best la hang g jeram...
asal x ajak...???
hehe

zaty said...

lain kali gi mandi air terjun egt bwk 'pakaian' tu.hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hai ..folo blog neh ...:)

faiz said...

dah lame xbermandi-manda ni..

**::CIKNUURUL::** said...

amniiiii,..di mana kau menghilang???,.lame dh kite xngamuk sme2,.huhu,rnduuu,.isk isk isk

Qaseh dalia adelia said...

jeram linang ? mcm pernah g je ..

d_LA said...

Amnyyyyy..lame x update..dla x pnh pegi jeram linang ni rasanya even dekat je..huhu..

MEDIHA OMAR said...

Be careful mandi di jeram linang :)