Yang disayangi

Saturday, July 16, 2011

setelah lama menyepi ..... kembali semula berbelog sebelum menyepi kembali bila-bila masa...heheheheh...=))

walawehh !!..

cuti midsem weh !

beriban hari aku tak update....
ada blogger kata aku buzy sebab baru maSuk UITM.....

haishh...aku tak buzy lahh... ! heheh =))
sebenarnya aku malas gila nak update..
setakat tengok orang update je boleh rr..
tapi aku tak komen...
line slow...

SORRY ! BANYAK BLOG YANG BERAT PAGE LOAD ! ( TERMASUK BLOG AKU )

kalau ikutkan banyak aku nak story mory...
tapi aku rasa malas nak menaip,sebab belum tentu korang baca an..hehehe

::::

jogging petang2 memang best !
nak2 lepas jogging pastu naik tangga gambar bawah ni..
memang tercabut lah lutut !





peace not gado2 !(~~,)Y

p/s ~ blogwalking !

kalau sesiapa baru follow blog aku tu dan komen blog aku,,
bagitahulah aku,,tinggal link blog korang,,
boleh r aku singgah kembali blog korang..:)

mood berbelog down ! sekian ~


16 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

uitm dah start cuti sem kan...
selamat bergumbira~~~~

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/penantian-tamat-utm-dalam-genggamanku.html

naim said...

salam amny

cam mana belajaq. hope ok lah :)

ABU said...

lama menghilang... busy ke..
tak pe stdy elok2..:D

ABU said...

lama menghilang... busy ke..
tak pe stdy elok2..:D

**::CIKNUURUL::** said...

weeewiitt,amni update dh,.hehe,..oo,slame ni ngintai2 je ye,hehe,..amni ade blog kedue?,.mane?,.mane?,.meh,nk folo,.

d_LA said...

org luar leh jogging x kat tga batu caves uitm tu?hehe..mesti kurus dla kalo hari2 jog kat tangga

da'da'da'shida said...

nice~~~ =D

Qaseh dalia adelia said...

owh bercuti sekali dgn blog2 hehe

NoRMa aZurA iSMaiL said...

tu la, bila bukak blog amny, entry sama je..still x update..

Raji and Yeen said...

hahhah.. bila pnyakit mlas mai mmg x dpt wat paper..:D, SMER CAM AKU =.=

apik pehe said...

hehehe..lame tunggu dak ni update

Ayie said...

wah..!! syiok laa cuti.. orang keje takde cuti woo.. hahaha

.:hana radzi:. said...

salam ramadhan yea :)

Henry Zackery said...

leh la layan blog HZ ye.. HZ da aktif semula :) thankz Sweetie Amni :)

IKLAN GANGSTER BUKAN KL GANGSTER

Syuxer said...

tangga tuh kalau turun naik hari2..konfirm hilang 5kg dalam sebulan heheh..betis pun dah boleh jadi sazali samad heheh

kay_are said...

patut agak banyak entri nye.. ngah cuti rupe nye.. terus aktif semacam ye.. huu