Yang disayangi

Friday, August 12, 2011

mengaibkan ke???ahhaha..malu aku..(~~,)

sekali lagi aku letak gambar bilik aku..boleh tak???



harini aku kena update gak blog......
korang ingat lagi tak pasal entry aku sebelum ni??? [ klik sini ]

ada member aku tanya ( bukan roomate )..

dia :: " amni,ka tak malu or segan ke letak pix bilik ka tu...sepah ow..."
aku :: " ermm......napenya?"
dia ::  " bukan pe,,malu weh..bilik perempuan ! tunjuk plak kt orang ramai...nak2 lelaki...kalo lelaki tengok                     konfem2 kena reject wat isteri.." <---berpandangan jauh (~~,)
aku :: "emm..yeke?" =="  (sambil tersengih kambing)

sebenarnya,bilik aku bukannya bersepah sangat pon....
gambar yang aku letak dalam entry ni memang bersepah pon sebab minggu tu kitarang sibuk dengan assignment yang berlambak macam bubur lambuk,quiz macam sarang lebah,test macam air dicincang takkan putus..memang serabutlah minggu tu......time malam je ade dalam bilikk,,tu pon mood letih,almaklumlaa bulan puasa...


dan sekali lagi aku mintak maaf kalau ada sesiapa tak suka aku letak pix macam kat atas tu...bak kata orang,,aib sendiri jangan dibuka....

........tapi........


ni blog amni diary..
nama pon diary..
tak salahkan aku nak share story dengan orang-orang di luar sana??

uhuhuhuhuh..(~~,)


terima kasih sudi singgah dan membaca....

20 comments:

mr_right said...

hehe. da macam rancangan sebelum dan selepas plak kann... hehehe

FENOMENA SENTAP MENYENTAP

adan said...

wow.. before n after nampak berbeza sgt la amny.. amny sorang kemas er? ehehe

amny said...

mr_right > hahahahah..wat kuiz ,perbezaan antara 2 gambar..:))

adan > kemas la sangat..uhhu..bse je..klu seorang pengemas..xde nye bilik macam kt pix pertama tu..huhuhu

A i n n u r A f i f f a h said...

waaaa..cun ah bilik !

BILIK AIN LAGI BERSELERAK WOO~

xkire la byk assgmnt ke x. muahaha. ;D

ala amni, rilex suda~ bukan aurat pun letak gmbar bilik. kikikiki

Henry Zackery said...

pic before n after..hehe :)

LASER KEYBOARD YANG SANGAT CANGGIH

Syuxer said...

hahha sekarang dah cantik dah bilik..:)..biasalah bujang2 neh..x kiralah laki ke girl sama je bila banyak kerja assignment kena wat,mana ada masa nak kemas itu ini..

hahaha dah cam peraduan mencari benda yang hilang dalam gambar tuh..;p

**::CIKNUURUL::** said...

sebelum dan selepas,.makeover bilik,.keh3,.taraaa,siap dh CN kemas,.cntik kn?,.ngeh3,.

scha al ahmad said...

amni's makeover..
hehehe...
cntekla blk..
tp, org yg meja hujung tuu ok kew stadi?
cm smpit jah?

abah khalisha said...

hehehe..junior abah ni..abah dl pernah belajar kt machang course IS110..kim salam kat en farookk ya..

sue perbs.. said...

fuiyo.. kemas nye bilik.. hehe.. tpi pic yg sblum tu memg standard bilik hostel kot.. hehe..

d_LA said...

bezanya pic kedua ngan yg pertama..dah boleh wat bibik dah ni..hehe..lame giler x msk blog amny..rjn2 update taw^^

Munna said...

hostel mane tak bsepah....ce cite..ce cite... =)

Diana @ bilakukatacinta said...

tetiba teringat memori mase studi kat uitm jengka dolu2..rupe gini gak bilik ahkak....sebok bebnor lah katakan


salam ramadhan

Shamsuddin Amin said...

eskrim dah cair la amny...
mane entry baru... hehehe

Si Gadis Semasa said...

hoho . samelah kita ni . bila time assignment melambak je , for sure bilik sepah2 . Kalau duk kat DO lagilah sepah agaknya . ^___^

theonlygirl said...

sama la kita.
ada masa plus mood rajin nak kemas da datang, baru rupa bilik.

salam ramadhan! ^^

Henry Zackery said...

x update lg ke amni T___T

KERJA PALING DISUKAI LELAKI

kay_are said...

pic atas tu memang taktau nak kate pe.. tongkang pecah 2x kot.. yang kat bawah tu gambar ehsan google eh? =P

shishi.. said...

biasa la bilik sepah ni lg2 time waktu exam...ni sure kemas blik terbaik siap upah cleaner kemas kn kn...hehhehee

MEDIHA OMAR said...

Kemas je bilik. Orang yang comment tu mesti belum pernah tengok bilik budak AD macam mana lagi! Hehehehe. Paling sayanglah kolej TDM! Rindu! Rindu! Rindu!