Yang disayangi

Wednesday, August 10, 2011

semuanya gara-gara sikap yang malas....huahau..xD

pageview aku down teramat semenjak aku xupdate nii blog sejak permenjak ni...
takpelahh..aku still menaip..just kadang je.. (~~,)

kali ni aku nak cerita pasal masalah bilik aku yang susah nak disetel kan !! =="

aku pun habis pening nak setelkan...
macam bilik lelaki bujang lak kan..
ops..! aku xkata bilik lelaki bujang xbersih..tapi..... ( try klik sini )







kenapa bilik sentiasa bersepah.... ??
 (alasan yang tak munasabah ! )

1. sikap malas yang melampau-lampau...
2. assignment banyak sangat,,takda masa nak kemas.. ( orang lain boleh je kemas )
3. tidur lagi best......(==") ( bilik berangin sebab tingkat 5 )
4.bila dah kemas,bilik bersepah semula. ( berabuk - abuk )
5. letih ! ( uitm machang kawasan berbukit..penat mendaki bukit ) huahauh..xD

~~~~~~~~

so.....korang-korang yang terbaca post ni...
ade idea x nak setelkan masalah kitorang ni??
dah tahap kritikal dah ni....ahhaha


p/s~ thanz sudi singgah dan baca entry...=D



17 comments:

naim said...

hai amny. rindu entry la.. haha

senang citer.

kena ada sikap rajin dalam dri 2.. :P

salam ramadhan amny. dari Naim.. :)

cik najihah said...

opss dasat tu dik huhu..
x pe2 nanti bile free renovate sume bagi kemas

ipa faiza~ said...

ini kira oke.

dulu mase ipa kt kolej.

penghadang katil atas tuh penuh ngn baju y berhanger.

baring katil bawah mcm dalam kelabu dah.

hehe

Syuxer said...

try bela saka...hahahha ;p...

confirm dia kan jadi orang gaji paling dinamik,rajin,komitmed pada tugas..hahahah

::cikjuju::◕‿◕ said...

isokey la..tak la teruk mane...masih leh jalan lagi..eheh...tp bile mate dah sakit tgk keadaan tuh br la rajin tuh smpai..hokeh!!ehe...

adan said...

wow... boleh jadi bilik contoh ni.. ahaha..

cuba upah amah..

faiz said...

ingatkan bilik perempuan kemas..hehe

mr_right said...

haha. bilik lelaki n perempuan same jek. yang penting rajen ke edak kannn

BERKARYA KERANA APA?

mykhalis said...

gila lama tak mengupdate ekk

Shamsuddin Amin said...

kire ok la ni amny...
klo laki lg pening... haha

**::CIKNUURUL::** said...

wowww!!,.thumbs up amny!,.haha,.blik mak oii,.ni yg buat CN gerammm je nk tlg kemas,.meh sni CN tolong,.siyes,suke kemas blik yg besepah cmni,ehe,.


amny,nape ni mls sgt dek oi,.sile beli penyangkut yg boleh sgkut tlekung korg yg bnyak2 tu,.buat satu tmpt,.


then,btol2 air buat satu tmpt yg dipanggil dapo,tmptkn die kt situ,skali pnggan ape sume la,kicap ke,.ehe,.


pastu dilarang mnggantung ape2 kt katil,bg mengelakkn keserabutan yg amat,.hehe,.dn langsir ikat elok2 ye,.


hee,ni mak datin dh bebel,.kuang3,.


update jom,.kahkah,.CN pon lame gile xupdate blog,.haha,.

muhamad hanif said...

serius aku cakap,

bilik aku lagi bersih dari kau..




HAHAHAHAHAHA

Yana Farinha said...

hye..nice blog.. da folo awk.. jom singgah blog sy... www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.co

tia @ Ini Kisah Tia said...

lama tak singgah amny ... waaa ! tapi yeahh . amny still ingat Tia n Tia still ingat amny :D
cuma hari tu bloglist ada masalh habis semua bubar :(

mak aih .. sudut meja tu .. perhhh .. huhu

mindaKhayaLan said...

tangga batu caves kan...hehehe..

patot macam kenal je bilik cam ni..walaupun tak penah masuk..huhu

ABU said...

hahahahahahaha kemasnya bilik dia hahahahahhaa

kay_are said...

g upah tukang kemas bilik.. habis cite