Yang disayangi

Sunday, January 30, 2011

rokok punya pasal!!

Assalamualaikum....
hari ni amni nak cerita sikit lelaki yang harus perempuan reject!!

wajib!!takde harus tapi wajib!!

thanks to miss shark :DD
ko bagi idea nak menaip hari ni..

okeh!!bebalik pada tajuk ni,amni nak cerita seorang mamat yang memang anti perempuan..memang benci tahap maximum lah..puncanya nak mempertahankan ROKOK!!ape kes??jom tengok ni..



lelaki macamni ke menjadi pilihan wanita?????

sesiapa ada!!tolong reject awal law memang dia tak boleh berubah!!

::to all boys:::
tolonglah jangan memalukan kaum adam sendiri!!!

tahniah~tahniah..;DD

Assalamualaikum....
semangat pagi dah muncul ni...pagi-pagi ingat nak pergi jog tapi hujan la plak..hishh,so takde aktiviti apa`apa pagi..on9 je lahh~!!

ouch!!lupa..follower amni da capai 600 orang..hehehe..bawu terperasan..check dekat shoutbox ..1komen ni menarik minat amni nak wat entry pasal dia..uhhuhu..




memang bersemangat sungguh dia ni..so..amni memang rajin wat entry tentang dia..jom terjah blog beliau...



p/s~kepada tuan belog,,xkesah an saya taip entry sal awk??saya takde idea nak taip apa2 2 3 hari ni..hehehehehhehehehhehe..(^_____________^)//peace..

Thursday, January 27, 2011

gila kew??

Assalamualaikum....
semalam amni bukak friendster amni!!!!!
fuhh memang berdebu.......lama sangat tak bukaknya...tapi amni terkejot sangat sebab ade sorang awex nihh add amni..tapi pix2 dia memang!!fuuHH!!!

jom tengok!!!
::
::
::

maaf..amni kaburkan...nak tengok carilah sendiri...
yang amni peliknya..apa motif dia ambil gambar macam tu???nak tarik perhatian ramai kew??memang terbuka sangat lahh tuh....

hope korang jangan lah buat macamtu..hahahaha
guraw jep...~~~

sAya awAk Dan cOnTesT~!

Assalamualaikum....
hai semua member blogger...hari ini amni nak menaip sal contest....okey..ramai sudah tahu pasal contest amni kan??kalau ada yang masih tak tahu,klik sini...

setelah 5 hari contest ni berjalan sudah ramai yang join nya...hehe..amni sangka tak dapat sambutan pon...tak sangka dapat sambutan yang hangat..tapi,setiap kali contest mesti ramai perempuan yang join..lelaki kurang..kenapa ye??bukan contest ni jepp..contest lain pun sama...lelaki dah pupus kea??maybe kot...tapi mungkin jugak diorang xnak join sebab diorang fikir buang masa je...haha..mgkin jugak!!tak kisah lahh...penyertaan kontes kali ni ramai perempuan..(^__^)

memang bersemangatlah girls malaysia..

sebenarnya..amni tak sabar nak tunggu tarikh yang menentukan siapa dapat fon tuh...kalau boley sekarang jugak amni nak tutup penyertaan..

mesti ramai tak percaya dapat ipone kan??kan??amni pon tak percaya jugak amni bagi hadiah tuh..tapi apa salahnya berkorban sikit...hehehehe..

ni amni nak bagitahu sikit...fon tuh amni dah pakai seminggu,,jangan marah yepp..sekarang tak pakai dahh..masih baru lagi...sory ye tak bagitahu awal2...
::::
::::
::::
:::::
::::
k.,,sekarang amni nak tunjuk hadiah tuh...memang tak suprise lah..tapi disebabkan ada orang tanya amni macam-macam kat FACEBOOK...konon tak percaya lah tuh..so sekarang amni nak tunjuk hadiah tuh......tapi tengok ni dulu..
:::
::::
::::
:::
:::
::::
:::
:::
:::


::::
::::
::::
::::
:::
:::
::
:::

k..ni laah adik kedua bongsu amni..suraya nabila...darjah 6
dengan handset iphone..ok..amni tak tipu korang ye..


uhhuuh..susah betol buat contest ni yep..susah nampak kelainan sikit dah jadi isu..so sesiapa nak buat contest pas nih..berhati-hatilahh..

peace2!!!

Wednesday, January 26, 2011

tahniah-tahniah...:D

Assalamualaikum....
sudah lama tak menaip entry...sudah berdebu dah blog amni...huhuhu..hari ini amni jenguk blog...tak sangka sudah mencecah angka ke-500...

tengok-tengok...

klik untuk tumbesaran ye..(^___^)

siapakah dia???

ohhh!!tahniah~~~!

jom kita terjah ramai blog cik ieqa swetluv...


sesiapa nak menjenguk,boleh tekan sini
blog cik ieqa memang best lah..rugi korang tak menjenguk... 

p/s~to-cik ieqa...amni tak buwat award macam orang lain..so amni promote blog cik ieqa je r...hehehe...
\\(^^)//

Sunday, January 23, 2011

layan je lah..(18sx)

Assalamualaikum....
busan laahh hari ni..nak menaip apa pun amni tak tahu....tadi amni pergi jengok-jengok youtube...terjumpa 1 klip video..jom layan ramai-ramai...tapi yang bawah umur jangan tgok taw.....(18sx)

\\(^___^)//


Saturday, January 22, 2011

'DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011'


Assalamualaikum....
hehehehehe...dah lama tak menaip..malas betol nak update blog..hari ni amni ditag dari member blogger amni iaitu naufal...amni pergilah terjah blog beliau...fuuhhh....memang teruja laah nak menjoin nyee..sebab apa??sebab GA yang dianjurkan oleh daniel adie berkaitan dengan dairy...ahhahahaha...LOVE DIARY!!tengok lah blog amni pon ditaip ::amni diaRy::..so,teramatla teruja nak menjoin nya...kihh22...banyak bagus maa ada diary...

kalau menang tu memang bertuahlah...
nak tahu syaratnya..


k..sekarang amni kena tag 2 orang member blogger amni..



k..dah siap assigment...
(*ahhaakz tiba-tiba je..)

Thursday, January 20, 2011

Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz



AbgFeroZ

Assalamualaikum....
amni join Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz
nak join gak??

 tekan sini

da settle....
(^___^)
senang kan???
heheheh...

join la beramai2..


Tuesday, January 18, 2011

hati dah panas!!!

Assalamualaikum....
hari ini amny nak cerita sikit kisah panas amni...amni tengah bengang sangat nii..niat tak nak pon memalukan sesiapa,tetapi dah tahap keterlaluan...!!sape tak marah...

amni harap sangat korang semua bantu amni..



amni sebenarnya tak suka bergaduh dengan sesiapa pon..tapi bila dah tahap marah melampau..amni buat je apa yang amni nak buat


3minggu lepas amni kenal dengan sorang mamat nie..kenal melalui member~[aina]..mamat nie dia nak kawan dengan amni..amni layan je r..bab niat die nak kawan..amni tak kisah..ikot mood amni nak layan..law malas amni langsung tak layan...amni penah bagi alasan 'xdek kedit' kat mamat tuh..tapi die plak pegi topup..padahal amni ada je kedit[sebenarnya amni malas giler layan orang tak kenal nie..puas amni tolak supaya jangan tpup kan..tapi die beria2 nak contact amni...


*amni bukan mata duitan okeh!!!*


k,,harini amni dapat 1 mesej facebook dari sorang gurl nihhh..tibe-tiba main terjah je amni..dah laa marah amni...amni memang pending[xphm]....'nape die nie???tbe2 je '..then baru amni paham..rupa-rupanya dia ni awex si mamat tadi..amni cakap baik2 je..tapi die marah-marah..amni pon dah jadi naek hangin laahhh..


jom view ni
[klik gambar untuk tumbesaran]





amni bila dah marah susah nak mengalah..
die dengan ego die dan amni dengan ego amni...yang paling amni marah bila die mengata amni nak umpan pakwe die..ada ke patot..


amni tak reti bab2 camni..
perlu kew amni mengalah????


korang sebagai kawan2 amni...bantu lah amniiii





thanx to u all...(^____________^)

Sunday, January 16, 2011

Pose Slumber Laptop CONTEST...(^_____^)

Assalamualaikum....
pagi ni amny join contest lagiii...hahahah..nie masuk kali ke4 amni join..tak pernahpon sekali naseb menyebelahi amni untuk menang..heheheh..amni tak mengharapkan pon...juz ase terenjoy bila join contest...

contest kali ni plak 
:::Pose Slumber Laptop CONTEST:::


:::
:::
:::
:::
:::
:::


alamak!!!!tengok nie!!!






amni menghadapi masalah...amni mana ada pix pose sorang2..nak snap sekarang???alaaaa~malaslaaaaa.....ase2 kena reject tak amni masukkan pix beramai~rmai??hahaha..lantaklaahh..asalkan amni join...(^______^)


taraaaa!!!!!




::....pix beramai~ramai zaman sekolah dahulu...::


k!!!dah siap!


nak join gak????


klik sini


amni nak tag orang plak......(^____^)


((*malunye law tag org yg da join))


1~kim


2~hidayah


3~zatil


4~mira


5~meyl


k!!dah siap!!

Saturday, January 15, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


assalamualaikum......
ahahaiii....hari ini amni join contest yang dianjurkan oleh si gadis bermata coklat
JOM REBUT RM100...!!

nak join jugak???


amni tengok je contest ni..amni tanpa ragu~ragu terus nak join...macam best je...jom la kita join contest nie beramai~ramai..ahhahah..(^_______^)


*BERTANDING SECARA SIHAT*

oke!
skunk nak bagitahu syaratnya...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni SI GADIS BERMATA COKLAT!

2.letakkan banner contest kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog beliau.(SI GADIS BERMATA COKLAT !)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?
*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang saya nak pergi honeymoon..(^___^)

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
senang kan??


jom tengok pix hitam puteh yang amni join nii..
::
::
::
::
::
::
::


saya mau shoping kalau saya menang!!
(^_____^)




so,now amni nak tag kawan2 amni untuk join contest nii...
ahhahaha..siape yer yang bertuah 2??


1~kerusi bangku


2~wanie harun


3~apezs shah


4~atika natasha


5~pembawa_wacana


::end::

BATCH SPM SP 09/10

miss u all...(^_____^)

video dicuri daripada en ikmal...

jangan marah yeeee....
jom nengok ramai2..(^____________________^)




btaw:::nice lorh!!!!!


thanx uk..

Thursday, January 13, 2011

semua orang dah bosan jenguk blog amny???

assalamualaikum........
hari ni seperti biasa amni menjalani aktiviti blogwalking...
malas betol nak update blog...amny dah start bosan dengan blog amni ni..hahaha
orang pon agak~agak dah borink dengan blog amni..hahahahah...
hujung minggu ni plan nak pergi town kuantan...nak tengok wayang cerita KHURAFAT...tak sabarnya..


amni tak tahu nak taip apa dah..*very short entry???*


eemm..... actually, amny rindu sangat membe2 sekolah dulu...bowink stay rumah...bulan berapa ye dapat result spm??tak sabar tunggu nak jumpa u all...heheh,,
miss u all!!!





Thursday, January 6, 2011

kanak~kanak ribena mencari kerja

assalamualaikum....
hari ini amni nak cerita kisah kanak~ ribena  ribena mencari kerja...

ahhaha...seperti biasa amni bangun lewat..adalah dalam pukul 11.59tengaharii..awal lah tu kan???eehh!!amni da bangun ye awal subuh tu tolong umi siapkan adik pergi sekolah..pahtu sambung tidor balek..emm..berbalik pada cerita tadi,amni mencari handset bawah bantal busuk amnii..'mne nihh!!!!'puas cari'...mood bangun tidor memang macam itu kann..nak marah jee...amni tengok kat handfon
Mister Cartoon Designed Back Cover

4 message
1 misscol

'isshhhh,,siapa plak nie hantar massage kat aku'...amni bukak la massage tu

1 misscoll n 1 message 
1 message dari ain khalidah

2 message dari my cousin 'amirul izzat'


message mereka cakap hal kerja laa...seperti dirancang zty n amni..nk pergi cari awal jam 10pagi..tapi disebabkan hujan lebat kat luar tuhh..terpakse la pospon plan baik tuhh..janji punye janji akhirnya plan menjadi

::::::::
jam/waktu~230ptg/6jan2010
transpot~kereta amni
pemandu~mak amni
penumpang~amni,ain,bella
lain2~zaty kereta sendiri
::::::::

lastly dapat kerja kat inderapura resort..dapat kew???xtaw la plak....mamat tuh suruh isi borang..dapatla kan???hahhaha...

tapi!!!!menjadi masalahnya...

amni n zaty tibe2 jadi kompius nak kerja situ...
camne nih??aduii...sedangkan dah 1bandar nie mencari kerja tapi semua kena shif malam..aduii....

dimana lagi tempat yang menarik untuk kami????????????

~tamat~

yang terlibat dalam acara kanak2 ribena


 
amni
  
ain khalidah
  bella  
 shazwan@keceng (pencadang kerja kat ctu)

thnx u all...(^^,)