Yang disayangi

Monday, February 28, 2011

10 peserta TERBAIK 'contest pose cumey'..=D

Assalamualaikum....w.b.t


untuk entri kali ni,amni nak tunjuk 10 pixcha yang terbaik tuk contest pose cumey...dekat facebook amni dah bising tanya pasal contest tuh..uisshh,,naik gila amni dibuatnya..=D


disebabkan pix dibawah ni semuanya dah cumey2.so amni pilih pemenang berdasarkan random list ...so nasib badan la yee..


keputusan amni umumkan esok,lusa or tulat ea..sebab amni nak rest sekejap dari menghadap lappy nii..lappy ni pon da pening n bosan tengok muka amni menghadap beliau..hahaha..mana x nya,nak mencari yang terbaik bukan senang,,nak-nak ramai yang menjoin contest ni...sehari 200belog amni terjah..korang larat tak??


kepada yang tidak terpilih tu..jangan putus asa k,,bukan bermakna pix korang xok..heheheh,,banyak lagi contest yang menarik menanti anda semua..(^^)..joinn tw..


amni berterima kasih kepada mereka yang turut bantu amni


 aLief si mUncuNg mAnis  --pembakar lemak semangat amni

miss jerung --pengkritik hebat


syuhada --menemani di malam hari


wanimira --erm.....PA amni..hehe






5 wanita comey lote..(^^)


donutbolat

Lyaa suriany


dilla nur


5 jejaka idaman wanita..(^^)



Friday, February 25, 2011

peNyertaan coNtEst kaMi pose comey DITUTUP..=D

Assalamualaikum..=D
amni mohon maaf sebab  untuk beberapa hari ni amni tak update blog..ramai yang tanya amni pasal contest tu samada da umumkan pemenang ke tidak..kalau korang perasan,2minggu sebelum contest ditutup,amni da tak promote contest tuk dekat page belog amni..why?sebab penyertaan ramai sangat.amni tak expect yang contest ni dapat sambutan yang menggalakkan..=DD

very2 tenkiu laa u all..(^^)

ok!hari ni amni nak umumkan penyertaan contest ni DITUTUP..dan penyertaan yang terakhir ialah cik didi..;D

pemenang akan di umumkan bila-bila masa je..so,u all kena alert la ye..

sebelum ni amni da terjah blog korang yang menjoin contest ni..pixcha korang sangat menarik+cumey..so,menyukarkan amni tuk memilih..hehehehe..its ok,amni akan pilih yang terbaik ok..

erm,mungkin ada blog yang suda join tapi amni lupa nAk terjah n tinggalkan komen amni..so,minta tinggalkan link kat sini..

do comment me A.S.A.P!




Sunday, February 20, 2011

oh,itu amni punya..!!=DD

Assalamualaikum,kepada makcik-makcik pakcik-pakcik blogger sekalian.....nak bagi salam kat pemuda pemudi waktu ni memang xsesuai sebab major dok bergelimpangan atas katil,bawah katil, bawah kerusi  duk wat air liur basi..tak gitu..uissh!!!masam laaa a.l.basi kaw!!ngehngehngeh~~

tadi baru lepas bersih kolam ikan..fuhh!!memang letih..basah ketiak dibuatnya..bau masam-masam manis..korang takda bau ketiak macam amni ni,korang just bau tengik je..ehhe..unik gitu..lepas siap bersihkan kolam ikan teros on9 belog busuk amni nii..maklumlaa cuti minggu..

bersihkan kolam setakat cuci lumut tepi-tepi tu je..ehhehe..
kalau bersihkan air tuk gantikan air garam baru tuh bukan kerja amni,,tunggu abang-abang balik umah laa...ngeh3..

 ikan kesayangan amni..ikan koi...

rumah amni takda binatang seperti bawah ni:

rumah amni takda kucing..amni tak suka KUCING walau secomey manapon beliau!!sebab kucing kalau dibiarkan,die suka buat taik kat merata-rata umah..

pix cik goggle

umah amni pon takda ayam,,,tak suka sebab berak merata!makan ayam suka laa..ngehh2
pix cik goggle
yang ni langsung takda okeh!!

cik goggle


okeh laa...amni nak pergi mandi..bye2 blogger

pssst:badan da bau masam PLUSS tengik PLUSS hapak!!


jom baca ni pulak
::
::
\/
kembang kempis dada amni membaca




dulu ada FACEBOOK,sekarang FACEBLOG plak..jom join(^^)







SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.

TERIMA KASIH

copy 100% from FACEBLOG


Assalamualaikum....
jom ramai-ramai memeriahkan faceblog ni..
macam-macam ada..


->boley merapatkan lagi silaturrahim antara pengguna belog malaysia..(^^)
-->meningkatkan traffik belog anda,seyuz!!xtipu!!kalau tak,sekeh kepala amni ok!!


nak join ni ada syarat2 nya..pergilah terjah..
kalau ada masalah..bleh tanya amni ok..:))
itu aja!


done~~


Saturday, February 19, 2011

bloG aMni bUsYUk??saMpai hati aWak!!

Assalamualaikum....
'salam' yang tak penah lengkang dalam belog amni ni..heheh..

wahai korang-korang semua...
korang mesti perasan kan  amni jarang-jarang taip entry..<--ayat poyo

apa?korang tak perasan??hahah,sebab korang jenguk sekali je belog amni pastu dah tak da.. 'maleh r tgor korang dah'.....(=_=)merajuk**

okeh2..amni tak kisah pon sapa nak jenguk ke tak..yang penting hubungan silaturrahim antara kita jangan terputus k..*JANJI*..



hari ni amni nak cerita sikit pasal belog amni ni...ramai dah yang tak nak singgah sebab belog amni dah busuk..ya ke??hahahah..memang betol..sebab apa??sebab entry sebelum ni pasal gambar jijik..<--klik sini kalau tak tahu...orang pon jadi tak lalu nak datang sini..betolkan??..

sila jawab ye!!kalau tak amni sekeh pale  korang semua karanng..<--gurau2 manja

ok..berbalik pada CHAT FACEBOOK amni tadi tu..beliau tu bukannya sesiapa...member sekolah amni dulu gak...tak kesah laa..memang amni tak kesah orang tegor amni..suka apa..bukan ke menegur itu baik dari tak menegur??sekurang-kurangnya dapat mengubah kita menjadi lebih baik..kan3??anguk cepat!!

amni  memang suka tgok menda2 pelik camtu...sebab tu amni bloglist blog  mereka ni
::
::
::
::
\/

dan


dan ini


dan banyak lagi...

barulah dikatakan mencabarkan???ni tidak..tengok sikit teros tak lalu...



syuhadah kata belog aku busuk kena sembur febreeze...
cuba korang semua tengok belog dia..BERSEPAH..
((AMNI TAK CAKAP TAPI DIE YANG OMONG SENDIRI))



heheheh...jom terjah ramai2..



pssst---->syud..hahahaha...jangan mara..frend 4 ever..

nak tanya pendapat korang r..betol ke apa yang beliau katakan ni???dan cuba komen sikit belog amni..adakah tidak matured dengan header begitu rupa??


!!!header ni lawa tapi amni nak yang baru!!!..eheheh

ok,amni amat menghargai komen2 kalian semua...!!

muuaaahhhhh!!!!





Monday, February 14, 2011

jijik,..

Assalamualaikum....
yokyok..dah lama amni tak on9..dah seminggu lebih..lama ke tu??

amni,kenapa lama tak on9???rindu KAU~~<----ayat perasan..

'ish,kau ni amni,takda orang tanya kau pun kenapa kau tak on9..takyah selok-selok nak bagitahu kenapa...(=,=)

heheheheh..(^^)

ok!hari ni amni nak share sikit cerita best...
jualan hangat di mana terdapat sebuah pasaraya menjual makanan baik punya..!!
pasaraya tersebut bukan BERADA di negara kita tetapi negara jiran kita...
dimana??fikir-fikirkanlah(^^)



ayam bakar??

macam sedap..roti gebu(^_^)


tak lalu bab tak hensem..~ayat poyo



 mau order???..(=-=)


ape pendapat korang??

Saturday, February 5, 2011

bahasa kita ke??

Assalamualaikum....
hari ni amni nak cerita sikit pasal pemuda-pemudi zaman sekarang...

'pasal apa??'
pasal suka sangat guna shortfont...
biasanya dalam mesej,facebook,blog dan apa-apa je lah yang sealiran dengan nya..amni pun guna jugak shortfont ni tapi takde lah sampai TERgedik-gedik sangat ni..
contoh ayat gedik::'itew induw awk laarrhhh...'

tolonglaah jangan malukan bahasa kita..
tapi setiap orang pelbagai pandagan plak kan..
jom tengok video ni..
best sangat-sangat...enjoy!! 

.::blog beliau::.

.::fanPage facebOok::.
iniAnwarHadi


Thursday, February 3, 2011

testing~testing

Assalamualaikum....
waduh-waduh..udah lama amni tak menaip entri...amatlah buzy sekarang niee..apa-apa pon thanx to all my friends yang sudi jengok-jengok blog amni yang da stat bersawang n berdebu nii...huuhuhuhu...

hari ni baru dapat on9...
sebelum on blog ni, tadi amni dok chatting dengan member sekolah dulu..

::azlin::[[[member semeja n sekerusi]]]

amni said::'amboi..ang memang tak mudah ye nyakat aku...'

disebabkan beliau suka nyakat amni..amni curi pix die n adjust sikit guna adobe photoshop...hahaha..amni tak reti pon gune natang niee..bantai je r...

jom tengok sama-sama
::
::
::
::
::
[[tengok mata alynn biru kan..kan..kan...]]
ko memang tembam la time niihh..ahhaha~!
pix ~bulan 11/2009

dan ini!!!!
ko jadi super hero!!yeaah!!!

::
selesai pon tugas aku....!!!!
walopon burok artwaork amni,amni tetap puas aty kenakan balik member amni nihh..ehheehhehe


p/s~amni dah jadi macam budak2 kan???hehehe
(^____________^)//..peace


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::