Yang disayangi

Saturday, July 16, 2011

setelah lama menyepi ..... kembali semula berbelog sebelum menyepi kembali bila-bila masa...heheheheh...=))

walawehh !!..

cuti midsem weh !

beriban hari aku tak update....
ada blogger kata aku buzy sebab baru maSuk UITM.....

haishh...aku tak buzy lahh... ! heheh =))
sebenarnya aku malas gila nak update..
setakat tengok orang update je boleh rr..
tapi aku tak komen...
line slow...

SORRY ! BANYAK BLOG YANG BERAT PAGE LOAD ! ( TERMASUK BLOG AKU )

kalau ikutkan banyak aku nak story mory...
tapi aku rasa malas nak menaip,sebab belum tentu korang baca an..hehehe

::::

jogging petang2 memang best !
nak2 lepas jogging pastu naik tangga gambar bawah ni..
memang tercabut lah lutut !





peace not gado2 !(~~,)Y

p/s ~ blogwalking !

kalau sesiapa baru follow blog aku tu dan komen blog aku,,
bagitahulah aku,,tinggal link blog korang,,
boleh r aku singgah kembali blog korang..:)

mood berbelog down ! sekian ~