Yang disayangi

Monday, October 3, 2011

pemergianmu tiada pengganti... :'(

assalamualaikum semua warga blogger dan non-blogger.. :)

dah lama aku tak post entry...
mungkin buzy dengan final test..
sempat online facebook je... (~~ ,)
sekarang cuti sem..so,untuk sebulan lebih ni..aku nak aktif semula berbelog......
hope member2 blogger yang aku kenal dulu masih sudi singgah blog usang aku ni....=)

berbalik kepada tajuk aku ni....
aku nak share story pasal member classmate aku , hasnizawati ( fb )
meninggal 2hari sebelum last paper final test.....



sehari sebelum arwah meninggalkan kami semua..
malam tu aku sempat berborak ,bergurau senda dengan dia...
dia pesan n adalah nasihat sikit dekat aku suruh ambik borang awal kat pejabat kolej....

then esoknya...

aku tahu dia meninggal sebab lemas di air terjun jeram linang,,
berdekatan dengan uitm kitaorang ..='(

kalau ikutkan memang aku pun ada plan nak pergi sana...
tapi kebetulan plak aku ada hal haritu..

mungkin Allah lebih menyayanginya....
semoga rohnya dicucuri rahmat...
pemergianmu tiada penggantiii...

blog afiqfaisal ===> masih lagi terkilan..



pesanan :"walau secetek mana air itu,,bawalah pelampung untuk mandi.... >_< "





entry berkaitan :